- Konu Sahibi kucukkedicik
-
kızlar bişi sorcam.. önceden böyle olmazdı ama hapı bıraktığımdan beri sanırım tam yumurtlama dönemimde başlayan ve regl olana kadar devam eden sanki regl olacakmışım belirtilerim oluyor.
karnım şişiyo göğüslerim şişiyo ve ağrıyo karnıma dokunamıyorum karnımda bi gerginlik bazen kasıklarda ağrı.. :bbo:
böyle olan varmı :uhm:
hesaplamaya göre 17si tam yumurtlama günüm. sıcaklık ölçerek de kesin günü bulmaya çalışıyorum. 36-36.4 lerde seyrederken bugun 37.5.
bu kadar ağrı normal mi sizce.. bende küçük bi miyom var. o neden olur mu bu ağrıya.:sm_confused:
ya arkadaşlar benimde adetimin ilk günü çok kötü oluyorum. sancıdan hastaneye kaldırıldığım bile oldu. artık hastaneye gitmemek için ilk gün 1 adet ağrı kesici içiyorum. yoksa işe falan gidemem. bunun bitkisel bir çözümü yok mu acaba ? bitkisel çaylar falan.?
Canım benimde adet bitiminde adet olacakmışım gibi oluyor ağrılarım. Siz daha gittiniz mi doktora yumurtlama ağrısımıymış daha ağrınız oluyor muarkadasım aynı sorun bende de war,2-3 aydır ben de 2 tane düşük yaptım adetim bittikten sonra oluyo benim ağrılarım,aynı adet olucakmısım gibi,doktora gıttım ultrasonla baktı hiçbi problem yok dedı doktor,bence de yumutlama ağrısı
Biraz gec oldu ama ben varim cok agri cekerim o kadar bariz belli ederk ki yumurtladigimYumurtlama döneminde aşırı ağrı çeken var mı
Canım ağrın kaç gün oluyor ve şiddetli miBiraz gec oldu ama ben varim cok agri cekerim o kadar bariz belli ederk ki yumurtladigim
ben fecıyım paZartesi sırf bunun ıcın kadın doğuma gıdecemYumurtlama döneminde aşırı ağrı çeken var mı
Ciddi misin? Ben de çok şiddetli ağrı çekenlerdenim. Lütfen yarın gidip dönünce yazar mısınız sonucu? Ben ağrıya dayanamıyorumben fecıyım paZartesi sırf bunun ıcın kadın doğuma gıdecem
yazarım bende oyle ağlıyorum suan evde delıdana gıbı gezıyorum 15gundur boyleCiddi misin? Ben de çok şiddetli ağrı çekenlerdenim. Lütfen yarın gidip dönünce yazar mısınız sonucu? Ben ağrıya dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorumyazarım bende oyle ağlıyorum suan evde delıdana gıbı gezıyorum 15gundur boyle
Evlımıısınız bebek varmıÇok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorumben de o ağlayanlardanım bir çarede bulamadım
hayırlısı olsunBebek yok canım.
Inanirmisinizz bendede oyle aslinda yumurtlama donemim mi bilmiyorum amaa adetten 4 5 gun once bu tür agrilari yasamaya basladim gecen aydan beri ve 3 gun suruyo bugun asiri derece sag kasigim agriyo cok halsizim uykusuz gibi hissediyorumm bu normalmi yani simdi aslinda neden normal kii hamilelik icinmii hissetmeside cokkotu bise ya batma oluyo arada cocuk olsa dayanamazz buagriyabenimde yumurtlama günlerimde kasığımda ağrılar oluşuyor ve 2-3 gün ağrıyor ama bir gün çok şiddetli oluyor ağrı .hatta bazen gün boyu yatmak zorunda kalıyorum ve akıntımda yumurta akı kıvamında ve çoğalıyor doktorum çok normal olduğunu hatta çok şanslı olduğumu söyledi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?