yumurtlama döneminde ağrısı olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kucukkedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende dün yani adetimin 13. günü ovulayon testi yaptım birinci çizgi çok netti ikinci çizgi ise öbürü kadar net değildi yani olmadı.fakat akşamında ise karnımın alt tarafında sağda hafif sancılar oldu.döngüm 28 olduğundan 14. gün olması kuvvetle muhtemel diyo doktor.bu durumda dün olmamıştır dimi yumurtlama çünkü 14. günü bekliyorum sperm kalitesinde düşüklük olmasın die söylediğim gibi testte dün negatif çıktı.

herkeze merhaba. benimde özellikle doğumdan sonra başlayan kasık ağrılarım oluştu. genelde yumurtlama sırasında oluyor ve ağrı kesici kullanmak zorunda kalıyorum. zaten 2-3 saat sürüyor ve yumurtladığımı anlıyorum. ( biraz komik bir anlatım oldu gerçi ) bir müddet bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum. bazen apandisit gibi hissedip korkuyorum ama allahtan geçiyor. kadın olmanın zorluklarından sadece bir tanesi sanırım.

arkadasım aynı sorun bende de war,2-3 aydır ben de 2 tane düşük yaptım adetim bittikten sonra oluyo benim ağrılarım,aynı adet olucakmısım gibi,doktora gıttım ultrasonla baktı hiçbi problem yok dedı doktor,bence de yumutlama ağrısı

mrh bunun bitkisel çözümleri tabiki çok var ama ben bizzat kekik çayı denedim ve geçti halada öyle kekiği kaynat 5 dakka felan süz ve içine bal at iç çook iyi geliyor

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yumurtlama günümdeyim serephone içtim ve şuan çok ağrı var adet olcak gibi birde dün ilişkide sağ kasığım çok ağrıdı nedeni ne olabilir acaba

Canım benimde adet bitiminde adet olacakmışım gibi oluyor ağrılarım. Siz daha gittiniz mi doktora yumurtlama ağrısımıymış daha ağrınız oluyor mu

Yumurtlama döneminde aşırı ağrı çeken var mı

Ciddi misin? Ben de çok şiddetli ağrı çekenlerdenim. Lütfen yarın gidip dönünce yazar mısınız sonucu? Ben ağrıya dayanamıyorum
yazarım bende oyle ağlıyorum suan evde delıdana gıbı gezıyorum 15gundur boyle

Inanirmisinizz bendede oyle aslinda yumurtlama donemim mi bilmiyorum amaa adetten 4 5 gun once bu tür agrilari yasamaya basladim gecen aydan beri ve 3 gun suruyo bugun asiri derece sag kasigim agriyo cok halsizim uykusuz gibi hissediyorumm bu normalmi yani simdi aslinda neden normal kii hamilelik icinmii hissetmeside cokkotu bise ya batma oluyo arada cocuk olsa dayanamazz buagriya

O kadar berbat bir ağrı ki yumurtalıklarım çatlamıyor sanki patlıyor gibi hissediyorum. Ve bu ağrı belden aşağıya doğru vuruyo bacaklarım acaip uyuşuyor ve dizlerimde kötü bir ağrı yapıyor. Belimin ağrısı da cabası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…