yumurtlama döneminde ilişki

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
merhabaa yarın yumurtlama dönemim başlıyor bebek istiyoruz yumurtlamada döneminde kaç gün ilişkiye girilmeli

merhabaa yarın yumurtlama dönemim başlıyor bebek istiyoruz yumurtlamada döneminde kaç gün ilişkiye girilmeli
Gün aşırı en garantisi. Yumurtlama günü telefon takvimlerimizden belirtilerimizden farklı da olabiliyor yani günde yanılma payı mevcut. Ya da kiminde geç yumurtlama vs. O sebeple gün aşırı ilişki kaçırmamak adına iyiymiş. Ben de uyguluyorum.

bir gün yap birgün yapma şeklinde yani

bir gün yap birgün yapma şeklinde yani
Evet. İmkan varsa özellikle sabahları cinsel ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Birde tabiki ayakları dikmek,bu süreçte hem kadının hem erkeğin çok sıcak su ile duş almaması. Ben bunlara dikkat ediyorum eşimle canım.

evleneli 1 ay oldu ilk ay beceremedik sanırım çok istiyoruz inşallah olur

evleneli 1 ay oldu ilk ay beceremedik sanırım çok istiyoruz inşallah olur
Daha çok yenisin hayırlı olsun yuvana huzur dolsun. :) Her ne kadar ben başaramasam da stres yapmamaya çalış. Hormonlar stresten çok etkileniyor.

hergün yapılsa bir sıkıntı olur mu acaba
Eğer eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa sorun olmaz. Gün aşırı yapsanızda sıkıntı olmaz. Gün aşırı genelde spermde olası sorunlar olabilir diye önerilen bir durum.

Eğer eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa sorun olmaz. Gün aşırı yapsanızda sıkıntı olmaz. Gün aşırı genelde spermde olası sorunlar olabilir diye önerilen bir durum.
ilişkiden sonra spermin bir yarısı dışarı akıyor bu normal mi

ilişkiden sonra spermin bir yarısı dışarı akıyor bu normal mi
Normal. Hepsinin içerde olması gerekmiyor. Zaten milyonlarca sperm var ve bu spremlerden yumurtayı dölleyen sadece 1 tanesi olacak.

Canım takvime göre baktıysan eğer çok yanıltıyor. mesela kendimden örnek vereyim.
19/10 adetim başladı 25/10 da bitti takvime göre 2/11 yumurtlamaydı. ama ben ovülasyon testi aldım teste göre 30/10 ve 31/10 da yumurtladım ve 1/11 de test yaptığımda yumurtam çatlamıştı. ilişki ise şöyle ben 25/10 dahil olmak üzere her günü değerlendirdim. sadece 1/11 i değerlendirmedim sperm kalitesi için. ve bu 3 günü değerlendireceğim. inşallah umutluyum ama hevesde etmek istemiyorum. bu denemede 3. ayımız hep takvime göre gitmiştim bu seferde böyle denedim.
ilişki sonrasında da hiç kalkmadım 45 dk ayaklarımı duvara yasladım ve popoma yastık koydum öyle kaldım. yataktan bile kalkmadan tuvalete girmeden uyudum. sabah kalktığımda duş aldım. inşallah olur bakalım bekliyoruz

bizimde evleneli 1 ay oldu geçen ay yumurtlama döneminde yaptık tutmadı bu ay hergün ilişkiye giriyoruz şuan dönemimdeyim hayırlısı bakalım

bizimde evleneli 1 ay oldu geçen ay yumurtlama döneminde yaptık tutmadı bu ay hergün ilişkiye giriyoruz şuan dönemimdeyim hayırlısı bakalım
Ooo daha evleneli 1 ay olmuş ne bu acele :) biz 6 yıllık evliyiz yeni başladık denemelere. azcık hayatın tadını çıkartın birlikte :)

Onu bende çok denedim 1 saate yakın artık bacaklarım havada durmaktan yürüyemeyecek kadar uyuştum 4 ay boyunca. Sonra artık o kadar sıkıldım ki yaptıktan sonra ne bacak kaldırdım ne bişey yaptım yan yattım 10 15 dkka sonra kalktım gezindim tuvalete gittim ettim bu ayda silik çizgiyi gördüm. Regl günümden önce olduğu için net değil reglin gecikmesini bekliyorum

Yaa çok sevindim inşallah vardır. Valla her çareyi deniyoruz işte alah aratmasın biran önce inşallah nasip etsin her isteyene. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı bakalım inşallah vardır

Yaa çok sevindim inşallah vardır. Valla her çareyi deniyoruz işte alah aratmasın biran önce inşallah nasip etsin her isteyene. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı bakalım inşallah vardır
Allah isteyen herkese versin inşallah net birşey de yok kan 2.91 çıktı 3 gün önce doktor reglden sonra gel dedi hala sonuç ne bilmiyorum. Daha önce hiç 0ın üstünde bi değer görememiştim

şumurtlama döneminde kaç gün ilişki yaşadınız sorması ayıptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…