Canım yumurtlama günün olabilir zevk suyundan hamile kalındığını hiç duymadımKızlar normalde bu ayın 3ünde yumurtlama günüm bugün ayım 5i ama bikaç gün önce sol tarafıma ara ara bişiler battı ve göğüslerim ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime ama sizce adetime 13 gün varken göğüs ağrısı normal mi yumurtlamayla bi alakası varmıdır yoksa başka bişimidir korunuyoruz ama zevk suyundan bulaşması hamilelik oluşturur mu cevaplarsanız çok yardımcı olurumallah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Ben duydum mümkün çünkü o suda fazlasıyla sperm varmışCanım yumurtlama günün olabilir zevk suyundan hamile kalındığını hiç duymadım
Ben duydum mümkün çünkü o suda fazlasıyla sperm varmış
Peki daha adetime 13 gün varken göğüs ağrısı normal mi ve arada sol tarafıma batmalar oluyor?
Ayrıca kornuyoruz zaten ama böyle bişi yaşayınca her ihtimali düşünüyorum korunmadan temasımız olmadı ama ilk başlarda zevk suyu elimize değip bana gelebilirmi diye düşündük o da biraz zor değilmi
Geçikince ne oluyor ben tam bilmiyorum yani normal mi göğüs ağrısı?erken mi gelecek acabayumurtlamaniz gecikmis olabilir.
Sivilcelendim ve göğüs ağrılarım oluştu daha 13 gün varken normalmidir yaniGeri cekilme,takvimden yumurtlama gunu hesaplayarak iliskiye girme ve prezervatifi bosalma aninda kullanmak korunma yontemi degildir.
Nasil korundunuz bilemeyiz.
Agrilar yumurtlama donemindede olabilir yumurtlamaniz gecmis olabilir.
Geçikince ne oluyor ben tam bilmiyorum yani normal mi göğüs ağrısı?
Yok kist yokta yumurtlamadan mi adetten mi yoksa gebeliktenmi diye düşünüyorum gebelikte hemen 1 haftada göğüs ağrısı başlar mı kiicanim gogsunde kistte olabilir,
benim var ve agri yapiyor bir aydir.
+yumurtlaman geciktiyse de olabiliyor agri.
bende gecen ay sen gibi panik oldum.
ama sonuc bu :)
Yok kist yokta yumurtlamadan mi adetten mi yoksa gebeliktenmi diye düşünüyorum gebelikte hemen 1 haftada göğüs ağrısı başlar mı kii
Pff bilmiyorum yaa ama inşallah zevk suyu mağduru olmamwww.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-hamilelik-belirtileri-uzerine-paylasim-alani.392889/page-19611
Su konuya bi bak canim. Burda daha iyi yanitlanir.
Normal bence adetin gecikmeden stres yapma.Yeni evliyse hormonlarin degisimide bu donemleri degistiriyor.Sivilcelendim ve göğüs ağrılarım oluştu daha 13 gün varken normalmidir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?