Yumurtlama döneminde olanlar kızlar aciil

Birde korunma yontemidir geri cekilme diye savunuyorsun soyluyorsun kendin bile korkmussun yakinda bekliyorum korunurken hamile kaldim konunu

yaa ama ben orda da belirtmistim esine guveniyorsan korunursun bu yontemle diye yoksa zevk suyu falan asiri dusuk ihtimal. Nasil da yakaladin, hatirladin beni masallah sana

yaa ama ben orda da belirtmistim esine guveniyorsan korunursun bu yontemle diye yoksa zevk suyu falan asiri dusuk ihtimal. Nasil da yakaladin, hatirladin beni masallah sana
Yakalarim ben
Bak korkmussun guvenme esine sen dusuk ihtimal degil bana guven bana prezervatifi gec takanlarda korunduk zannedip hamile kaliyor :)

Birde korunma yontemidir geri cekilme diye savunuyorsun soyluyorsun kendin bile korkmussun yakinda bekliyorum korunurken hamile kaldim konunu
Ya afederainiz açık konuşucam ama kadınlar arasındayız zaten ön sevişme sırasında zevk suyu denen şey gelir ya o mu değdi diye düşümdüm yoksa ilişki sırasında prezervatif oldu ama işte ilk başta zevk suyu geldi mi diyedüşünüyorım her ihtimali düşünüyorum o biraz zor demi

Evet zor ihtimal.Sen eski bir uyesin dogru tahmin ediyorum degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…