yumurtlama döneminde vajinada kaşıntı

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
merhaba
ben her ay yumurtalam dönemimi hissediyorum 13.günde kasığında ağrı sancı başlıyo 14.gündede devam ediyo bu 15.günde anlayamadığım vajinamdan kremsi bi akıntı geliyooo neredeyse çamaşırım ıslanıyo ve pisleniyo çok geliyo yani krem gibi ele alnıncaa bu oluncaa vajinamda klaşıntı vee bana ateş basıyooo sizce bu nee neden kaşınıyoooo mantar olabilirmi anlayamyrm cevaplarınızı bekliyorum :53:

bende de oluyordu akıntı yumurtlamadan dolayı olduğunu düşünüyorum kaşıntın mantar olabilir ama sadece yumurtlama zamanında oluyorsa kaşıntın belki akıntıdan sebeptir.

Konu eski ama bilgilendireyim ovulasyon döneminde vücutta yükselen östrojen hormonuna bağlı kaşıntı yaşanması normal.ovulasyon döneminde başlar bi kaç güne kendiliğinden geçer ;)

Konu eski ama bilgilendireyim ovulasyon döneminde vücutta yükselen östrojen hormonuna bağlı kaşıntı yaşanması normal.ovulasyon döneminde başlar bi kaç güne kendiliğinden geçer :KK66:
Merhabalar mesaj eski ama konu başıma geldi araştırırken mesajınızı gördüm gebe kalmaya engel bi durummu bu akinti kaşıntı sadece yumurtlama döneminde olup kendiliğinden geciyor bu ay gonal 450 iğneyle büyüdü yumurtalarım çatlama iğnesi olmadı doktorun tam ilişki dedigi gunden sonraki gun basladi:(

konu eski biliyorum ama bendede aynı durum söz konusu yumurtlama dönemi başladı kaşıntım.bebek düşündüğüm için korunmasız birlikte oluyorum eşimle.şimdi dr gitsem fitil verecek oda olası durumda gebelik varsa kendiliğinden sonlanır mı diye korkuyorum 🙈

Back
X