Yumurtlama döneminden sonra başlayan hamilelik belirtileri

birmucizeoldu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
49
8
1
28
Merhaba kızlar,
Son regli başlangıç tarihim 19 Temmuz.
Yumurtlama 2-3 Ağustos tarihinde gördüm. Ovulasyon testleriyle d takip ettim.
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı göğüs uçlarımda.
Şu an reglime 7 gün kaldı.
2 gündür de kasık ve bel ağrılarım mevcut.
Dünde vajinama sanki iğne batıyormuş hissi yaşadım.
Bugün dünden daha fazla bel ve kasık ağrım var. Çift taraflı ağrıyor dün sağ tarafım ağrıyordu bugün sol tarafa geçti.
Böyle yanma hissi ve sızı da mevcut.
Benim gibi olupta hamileliğini öğrenen var mı, yardımlarınızı bekliyorum

Bende yazayım hemen biraz fazla tecrübeliyim bu arada. 2 tane çocuğum var 2 çocuktan sonrada üçüncü çocugu İstediğimiz de 1 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim. 3 sene içinde. Neyse sana belirtilerimden bahsedeyim. Tüm hamilleliklerim ilişki sonrası günde anladım. İlişkiden sonraki gün gögüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı. Özellikle göğüs ucuma vuran ince sızılar. (Adet olacağım zamanlarda adete 5 gün kala şişer ve ağrır ama göğüs ucuna vurmaz.) Sonrasında hafif karın ağrılarım adet olacakmış gibi tatlı tatlı ağrılarım olur. Ama şunuda belirteyim. Kimyasal gebelilklerimde adet sancısı gibi sancı çekmedim. Zaten adet günüm geldikten birkaç gün sonra normal adet gibi atıldı.
Bu ay yine aynı belirtileri yaşadım. Ve idrar testlerime göre hamileyim. Belirtilerim erken olduğu için ilişkiden 7 gün sonra erken gebelik testtim pozitifti. Gün gün yaptığım testler koyulaşmaya başladı. Ve unutmadan bu hamileliğimde bel ağrımda oldu. Haftaya cuma randevu aldım inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur.
İnaşşalah sende hamilesindir canım. Biraz uzun oldu kusura bakma.

Öncelikle Merhaba Yazdığınız için çok teşekkür ederim.Estağfurullah niye kusura bakayım, aksine çok mutlu ettiniz beni.
Sizin için çok sevindim. Allah’ın izniyle inşallah Allah kucağınıza da almayı nasip etsin.
Umarım bende hamileyimdir. Benim de tatlı tatlı kasık ve bel ağrım mevcut bugün dün daha azdı. Ve göğüslerim de erken hassasiyet alınca acaba mı dedim. Hayırlısıyla inşallah bende hamileyimdir ve dağlıkla bir gebeliğim olsun

Bence hamilesiniz ya öyle hissettim her şey gönlünce olsun

Amin canım inşallah. İnşallah sende hamilesindir allahın izniyle. Test yaparsan at buraya mutlaka.

Bendede aynı şekil yanma sizi gibi ağrı vardı sol tarafta bıçak batlari vardı ara ara sızlama şeklinde hafif sancılar oldu bel ve sırt ağrım vardı insllah seninde bebistir

Söylediğin belirtiler gebelik belirtisine benziyor akıntın gaz ve sık idrara çıkman var mı ? Bel ağrısı adet zamanı öncesi de çok yaşandığı için ayırt etmek mümkün değil ama kasık batması ara ara giren sızı yada bi anda bıçak saplanmış hissi oluyorsa gebelik mümkün olabilir gibi duruyor

Bugün bir tık daha fazla idrara sık çıkmaya başladım ama alıntım mevcut değil, bakalım nasip inşallah hayırlısıyla olsun

Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor . Hamile olduğum ay sürekli regl olcam sandım. O yüzden hele ki yumurtlamadan hemen sonra belirti ortaya çıkar mı çıksa da kesin hamileliktendir diyebilir miyim bilmiyorum
Ama umarım hamilesinizdir ben yumurtlamadan sonraki 10. Günde kanda öğrendim gebeliğimi . Varsa çıkıyor

Umarım hayırlısıyla inşallah nasip Forum da bir çok kez buna benzer yazılar okumuştum Uyandığımdan beri göğüslerim felaket sızlıyor. Siz nasıl belirtiler yaşadınız peki

Umarım hayırlısıyla inşallah nasip Forum da bir çok kez buna benzer yazılar okumuştum Uyandığımdan beri göğüslerim felaket sızlıyor. Siz nasıl belirtiler yaşadınız peki
Göğüs hassasiyeti adetim bir hafta geçtikten sonra başladı benim . Sağ kaşığımda iğne batıyormuş hissi vardı birkaç gün devam etti . Hiç akıntım olmadı sadece yumurtlama akıntısı gördüm ben sıfırdı resmen . Bir farklılık olduğunu oradan anladım. Diğer ayırt edici tüm belirtiler hamile olduğum kesinleştikten sonra ortaya çıktı

Canım benimde sat 20 benimde sağ kasığımda ince ince ağrılar oluyor 2 ağustostan 8 ağustosa kadar beyaz akıntım geldi 8 ağustos kahverengi akıntı geldi 2 damla daha sonrasında hiç akıntım olmadı inşallah hamileyizdir tarihlerimiz yakınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…