Yumurtlama döneminden sonra başlayan hamilelik belirtileri

Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak sık idrara çıkma var ve afedersin otururken damlayan sulu beyaz akıntım var. bende asla yumurtlama sonrası gosgus sizlamasi devam etmez, adete 1 hafta kala kasık ve alt karinda sızlama ağrı olmaz. Adet günü sokulunce ağrı olur biraz. İlk defa böyle oldu. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum çünkü tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik oldu sadece. yumurtlama takip etmedim.
Sizin bat ne zaman?

Merhabalar inşallah hayırlısıyla o istediğimiz sonucu alırız. Benim 5 gün kaldı. Bugün daha fazla göğüs ağrısı ve sızısıyla uyandım. Bende sık idrara çıkıyorum 2 gündür bakalım bugün nasıl olacak. Bide az önce tesadüfen göbek çizgimin oluştuğunu fark ettim neyin nesidir bunlarla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum daha önceden olmadığıma eminim ama

İnsallah hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzde olanı hayırlı ve kolay olarak nasip etsinbugün randevum var dr da. Göğüs hassasiyeti azaldı benim arada sizliyo bu beni düşündürüyor açıkçası. Bat 15 Ağustos sanırım adet olucam

Ahhh canım amin inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım
Arada sırada belirtilerin var olup kaybolması normalmiş hiç stres yapmayın Allah’ım inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin

Ahhh canım amin inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım
Arada sırada belirtilerin var olup kaybolması normalmiş hiç stres yapmayın Allah’ım inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin
İlk defa bu ay adet zamaninda olmayan şeyleri yaşadım ondan umitlendim. Psikolojik olarak etkileniyor olabilir bilmiyorum çünkü sadece yumurtlama gününden 2 gün önce birlikte olduk sonra olamadı. Yumurtlamadan 1 gün sonra goguslerde hassaslık sizlama oldu ve normalde geçerdi bugüne kadar gidip geldi adet olacak gibi alt karın ağrıyor 3-4 gündür ve buda olmazdı. Belim desen o da agrimazdi. Duana talibim.
Rabbim sanada ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah

Senle aramızda 1 gün var canım bende 4 ünde gördüm yumurtlamayı bende de kasık batması vardır iki gündür halsizliğim çok gögüslerimde bi değişiklik yok şimdilik bat 22 ağustos bekliyorum heyecanla

İnşallah hayırlısıyla o güzel haberi duymayı bekleyen görmeyi bekleyen bütün anne adayları bir gün bizde alacağız Dualarımdasın canım hayırlısıyla güzel haberler alalım, haberleşelim mutlaka

İnşallah hayırlısıyla o güzel haberi duymayı bekleyen görmeyi bekleyen bütün anne adayları bir gün bizde alacağız Dualarımdasın canım hayırlısıyla güzel haberler alalım, haberleşelim mutlaka
Hadi inşallah canım benim almayı beklediğimiz o güzel haberi alalım. Allah biliyor ya çok istiyoruz hayırlısıyla olsun inşallah senin biraz daha varmış benim 16 ağustosta gösteriyor hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bende de 4 ağustosta yumurtlamam oldu birkac gun sonra sağ kasığımda ağrım ara ara oldu sonra geçti demir ilacı kullanıyorum gaz sancısı yapıyor mu bilmiyorum ama aşırı sancım var reglime bir hafta var şuan 18 inde gözüküyor iki kasığımda da sancım var ve gep uykum var heveslenmek istemiyorum iki aydir deniyoruz daha bu arada demir ilaci kullanip gaz sancısı yasayan oldu mu

Merhaba canım
Hiç bir bilgim yok araştırmak gerekiyor.
Bu arada ben kafamı uykudan kaldıramadım dün sürekli uyukladım bütün gün şu anda da hep esniyorum gözlerim kapanıyor gibi oluyor. Uyku en büyük belirtiler arasında yer alıyor

Amin canım inşallah bende dün akşam Yasin okudum Rabbim bekleyen kim varsa en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Evet ama ben havaya da bagliyorum sicaktan diye bakalim reglime bir hafta kaldi gorucez senin ne kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…