Doğuma Hazırlık yumurtlama dönemini takip edipte hamile kalanlanlar bebekleriniz erkekmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hatis_

Annesinin aşkı
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
333
3
96
43
İzmir
yumurtlama dönemini takip edipte hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti erkekmi yorumları bekliyorum

canım ben yumurtlama günümde yaptım ama adetimden saydım 13 14 15 günleri yaptım ama 2 gün arayla erkek dedi doktor

evet canım bende aynı şekilde saydım tam yumurtlam döneminde ilişki oldu oğlum var

evet canım bende aynı şekilde saydım tam yumurtlama döneminde ilişki oldu oğlum var

kızlar
13-14-15. günleri saydınız,öyle oğlunuz oldu da
öncesinde ilişki oldu mu korunmalı yada korunmasız?

edetimin 14,15,16,17 günleri ilişki oldu yani tam yumurtlama zamanımdı.oğlum oldu.
2.gene yumurtlama zamanıma denk geldi.sanırım 16.günüydü.aslında planlı yapacaktım yumurtlama günümde ilşki olmayacaktı.o gün yumurtlama günümde ilşkiye giresi geldi eşimin geri çekme yöntemiyle korunduk.ama hamile kalmışım o gün ve sonuç erkek.2.oğlum yolda yanii :)))))

edetimin 14,15,16,17 günleri ilişki oldu yani tam yumurtlama zamanımdı.oğlum oldu.
2.gene yumurtlama zamanıma denk geldi.sanırım 16.günüydü.aslında planlı yapacaktım yumurtlama günümde ilşki olmayacaktı.o gün yumurtlama günümde ilşkiye giresi geldi eşimin geri çekme yöntemiyle korunduk.ama hamile kalmışım o gün ve sonuç erkek.2.oğlum yolda yanii :)))))

2 oğlun için de o günler öncesinde hiç ilişki olmadı mı canım?
Allah bağışlasın oğulcuklarını...:))
benim ablamın da 2 tane oğlu var,biraz zor luyolar ama çok tatlılar...:)

2 oğlun için de o günler öncesinde hiç ilişki olmadı mı canım?
Allah bağışlasın oğulcuklarını...:))
benim ablamın da 2 tane oğlu var,biraz zor luyolar ama çok tatlılar...:)

yok cnm olmadı ilk oğlumda yumurtlama günüme kadar ilşki olmamıştı.eşim şehir dışındaydı.yumurtlama günümde bir kaç gün üst üste oldu ve tuttu.2.sinde de eşim ankarada ben ist eşim ist geldiğinde tam yumurtlama günümdü işte.
kısmet 3. ye artık.ama eşim 3.istemiyor.oğlanlar çok yaramaz oluyorlar belkide 2.olduktan sonra bende 3.yapmaya fikrinden vazcayarım:1hug:

yok cnm olmadı ilk oğlumda yumurtlama günüme kadar ilşki olmamıştı.eşim şehir dışındaydı.yumurtlama günümde bir kaç gün üst üste oldu ve tuttu.2.sinde de eşim ankarada ben ist eşim ist geldiğinde tam yumurtlama günümdü işte.
kısmet 3. ye artık.ama eşim 3.istemiyor.oğlanlar çok yaramaz oluyorlar belkide 2.olduktan sonra bende 3.yapmaya fikrinden vazcayarım:1hug:

daha gençsindir cnm yaparsın göze alırsan..:)))
benim ablam ilk çocuğunu 35 ten sonra doğurmuştu...:D
şimdi büyük 7 küçük 4 yaşında...:))
bu arada sana bu soruyu önceden de sorduysam kusura bakma,kime ne sormuştum karıştırıyorum bazen...:)))
Allahım herkese gönlündekini versin inşallah....sana da bana da herkese de....

sütlü gayfe sen ogunler her gunmu yaptın bır gun durup mu yaptın yane 14 15 16 17 de oldumu hergun bırde canım adetın kacgunde bır oluodukı benım mesela 24 25 bazen 26 oluoda bende 11. ve 12. gun yaptım bırde 14.gun dusunuom ne dıyosun cok sık olmuomu ya hane erkek ıcın seyrek ılıskı dıolardı ya

sütlü gayfe sen ogunler her gunmu yaptın bır gun durup mu yaptın yane 14 15 16 17 de oldumu hergun bırde canım adetın kacgunde bır oluodukı benım mesela 24 25 bazen 26 oluoda bende 11. ve 12. gun yaptım bırde 14.gun dusunuom ne dıyosun cok sık olmuomu ya hane erkek ıcın seyrek ılıskı dıolardı ya

canım benim de adet döngüm senin gibi 24-25-26 gün oluyo...bir iki defa 23 gün olduğu bile oldu...genel olarak 25 gün diyorum ben :DD
ben de kız bebiş istiyom ya,yumurtlama gününden 1 gün öncesine kadar yapıp sonra bıraksammı diyorum...yani adetin 1 gününden sayarsak (11. gün de dahil) 11. güne kadar...19 aralıkta adet oldum, 30 aralık yumurtlama günüm oluyo..son olarak 29 aralık yani....kafamçokkarıştı

sesomu benım ıkı kızım var canım sana sunu soyleyım adet bıtımınden basla 10.gunune kadar hergun ılıskı bence sonra 3 5 gun ara ver ..bende bır oglum olsun ıstıom bu ay 11. ve 12. gunde yumurtlamayı hıssettım lekelenme felan işallah tutturmusumdur pekı sen ne dıyosun bızım yumurtlama 11. 12. gun felan oluo demı ısallah yanlıs degıldır

evet canım öyle oluyo...11.-12. gün yumurtlama günü...
ama ben bazen bilgisayarda otomatik hesaplayıcılarda çıkan yumurtlama günü değil de 1 gün sonrası hissediyorum belirtileri(kasıklarda ağrı,akıntı vs.) yada 2 gün olduğu oluo,hangi gün yumrtlama günü karar veremiyorum...

ilk oğlumdas 14.15.16.17 gün yaptım,.bu günler yumurtlama günümdü.4 gün üst üste yane.benim adetim 28 bazen 30 günde oluyor.

2.de 16. günümde tek ilşki ile oldu.

erkek istiyorsan yumurtlama günlerinde yapmalısın senin 2 kızın mı var.

kız taktiği verin bakem bana belki 3.yapaım 3 sene sonraakannehir

kızlar bende kahve rengı gıbı lekelenme ve bel agrısı akıntı oluo anlıom bu ay 11. 12. gun lekelenme akıntı arka arkaya geldıumarım tuttrumusumduır yumurtayı ıkı gun ust uste yaptım ama 15.gunu bırde denıcem tutarsa artık işallah bı oglum olur dua edıoz napalım sütlü kayfe kız bebek ıcın sık ılıskı garantı olsun dıye tabe allah bılır yınede adetten bıtımınden yumurtlama donemıne kadar hergun yap yumurtlama zamanı yapmaaa

Adanacım yazını bazen zor anlıyorum harflerini yuvarlamazsan sevinirim. Canım ben bir yerde okumuştum, Yumurtanın çatladığının en belirgin özelliği aniden olan ve çok kısa süren bir ateş basmasıymış. Bende tuttu gerçekten. Hamilelik denememin ilk ayında da olmuştu hamile kaldığım ayda da olmuştu ani ateş basması. Sende oldu mu ????

ADANACIM BAK BU YORUMDA BıZıM SıTEDE YAZILMIŞ , BENCE DOĞRULUK PAYI YÜKSEK : canım yumurtan çatladığında en belirgin özellik akıntı kontroludür..tuvalete gittiğinde akıntın eğer şeffaf veya beyaz renkte iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa çatlamıştır..çünkü yumurta hücresi kabuktan ayrılıp tüplere doğru ilerlerken kabuğun içinden sümüğümsü bir akıntı salgılar ve bu da rahatlıkla anlaşılabilir..
birde tabi klasik karın ağrısı batma şeklindeki sancılardır..

benimde genelde 14. gün olur yumurtlama ..14-15 de ilişki olmuştu..bebek erkek..o zamanlar bilmiyordum böyle birşey..geçenlerde öğrendim bende bunu..2. yi düşünürken bunu gözönüne alıcam ve kıza göre ayarlıyıcam..belki tutar..

Back
X