Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edetimin 14,15,16,17 günleri ilişki oldu yani tam yumurtlama zamanımdı.oğlum oldu.
2.gene yumurtlama zamanıma denk geldi.sanırım 16.günüydü.aslında planlı yapacaktım yumurtlama günümde ilşki olmayacaktı.o gün yumurtlama günümde ilşkiye giresi geldi eşimin geri çekme yöntemiyle korunduk.ama hamile kalmışım o gün ve sonuç erkek.2.oğlum yolda yanii :)))))
2 oğlun için de o günler öncesinde hiç ilişki olmadı mı canım?
Allah bağışlasın oğulcuklarını...:))
benim ablamın da 2 tane oğlu var,biraz zor luyolar ama çok tatlılar...:)
yok cnm olmadı ilk oğlumda yumurtlama günüme kadar ilşki olmamıştı.eşim şehir dışındaydı.yumurtlama günümde bir kaç gün üst üste oldu ve tuttu.2.sinde de eşim ankarada ben ist eşim ist geldiğinde tam yumurtlama günümdü işte.
kısmet 3. ye artık.ama eşim 3.istemiyor.oğlanlar çok yaramaz oluyorlar belkide 2.olduktan sonra bende 3.yapmaya fikrinden vazcayarım:1hug:
sütlü gayfe sen ogunler her gunmu yaptın bır gun durup mu yaptın yane 14 15 16 17 de oldumu hergun bırde canım adetın kacgunde bır oluodukı benım mesela 24 25 bazen 26 oluoda bende 11. ve 12. gun yaptım bırde 14.gun dusunuom ne dıyosun cok sık olmuomu ya hane erkek ıcın seyrek ılıskı dıolardı ya
sütlü gayfe sen ogunler her gunmu yaptın bır gun durup mu yaptın yane 14 15 16 17 de oldumu hergun bırde canım adetın kacgunde bır oluodukı benım mesela 24 25 bazen 26 oluoda bende 11. ve 12. gun yaptım bırde 14.gun dusunuom ne dıyosun cok sık olmuomu ya hane erkek ıcın seyrek ılıskı dıolardı ya