Doğuma Hazırlık yumurtlama dönemini takip edipte hamile kalanlanlar bebekleriniz erkekmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sen ternetten tam yumurtlama gününe bak eğer tam 28 günde bir oluyorsa dediğin doğru ama öncesi oluyorsan değişir

26 da bir oluyorum ama saat olayi fark eder mi onu merak ediyorum. Cok tesekurler cevabin icin sana da karabiber01. :kedi:Şeniz

26 da bir oluyorum ama saat olayi fark eder mi onu merak ediyorum. Cok tesekurler cevabin icin sana da karabiber01. :kedi:Şeniz

ben burda bir çok yabancı sitede dolaşıyorum. hep amerikada avrupada satılan özel kitler var erkek bebek ve kız bebek için ayrı hazırlanmış. onlara ulaşman amerikada olduğun için çok daha kolay. özel serumlar var hatta spermi ayrıştırmak için. daha bildiğin neler neler var ama türkiyede satılmıyor çoğu. ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu konu ile ilgili kitaplar var. sırf gebelikten evvel bebeğin cinsiyetini saptayabilmek için.

istersen adresleri veririm ama sen kendinde nette araştırmış olmalısın. biliyorsundur belki de

ben burda bir çok yabancı sitede dolaşıyorum. hep amerikada avrupada satılan özel kitler var erkek bebek ve kız bebek için ayrı hazırlanmış. onlara ulaşman amerikada olduğun için çok daha kolay. özel serumlar var hatta spermi ayrıştırmak için. daha bildiğin neler neler var ama türkiyede satılmıyor çoğu. ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu konu ile ilgili kitaplar var. sırf gebelikten evvel bebeğin cinsiyetini saptayabilmek için.

istersen adresleri veririm ama sen kendinde nette araştırmış olmalısın. biliyorsundur belki de

evet canim yok yok burada. Hatta eczanelerde DNA babalik testi bile satiliyor. Hersey piyasada.. Ama ben suni yontemler istemiyorum.. Yani ilac ayristirma vs. istemiyorum. Ama farkli dogal yontemler varsa verir misin linklerini.

bende araştırıyorumdaa kızlarr
genelliklee bazıı arkadaşlarr klomenn kullandılarr doktor kontrolunda ve çatlatmaa iğnesii oldularrrr ve denemm yaptılarrr amaa fazla değill
bebeişlerinii erkekk bekliyorlarr canlarımm
bendee doktoraa gittimm amaa klomen vermedilerr

arkadaşlar bende tam yumurlama günü ilişki sonucu tek ilişki ile hamile kaldım 18. günü idi beni adet döngüm 31-32 günde bir bi önceki ayda aynı şekilde birlikte olduk ama tutmadı..
şu an 12 haftalık hamileyim bütün takvimler vs. kız gösteriyor ama içimden hep erkek olacakmış gibi bir his var hayırlısı sağlık olsun yeter.
Ama benimde netteki araştırmalarıma göre yumurtlama günündeki ilişki sonucu erkek die gösteriyor.

bende araştırıyorumdaa kızlarr
genelliklee bazıı arkadaşlarr klomenn kullandılarr doktor kontrolunda ve çatlatmaa iğnesii oldularrrr ve denemm yaptılarrr amaa fazla değill
bebeişlerinii erkekk bekliyorlarr canlarımm
bendee doktoraa gittimm amaa klomen vermedilerr

canım kusura bakma sana özelden mesaj atamadım buraya yazayım halamın gelini yumurta takibi olurken çatlatma iğnesi kullanmamış sadece takip yapılmış ilişki günü ve saati verilmiş ama tek ilişkiymiş yani öncesi ve sonrasında ilişki yokmuş bir haftalık gecikme sonucu hamile olduğu anlaşılınca dr %75 erkek olacak demiş ve öylede oldu.. söylediğine bende katılıyorum ama bence çatlatma iğnesi sağdan yumurtlama sağlamak için vuruluyor çünkü dr serhat sakız ın dediğine göre sağdan oluşan 50 gebelikten 40 ı erkek bebekle sonuçlanıyormuş ve sol aynı şekilde kızmış bütün bu şartlar oluşunca demekki erkek bebek oluyor umarım allah gönlümüze göre verir.

aaaaa noniss benn şimdii anladımm canımm
evet daha öncee sanaa sormuştumm bu soruyuu
bendee iğnee oldumm amaa tutturamadımmm hamileleğii

aaaaa noniss benn şimdii anladımm canımm
evet daha öncee sanaa sormuştumm bu soruyuu
bendee iğnee oldumm amaa tutturamadımmm hamileleğii

aaa neden canım sen hamile kalmada mı zorlanıyorsun,çatlatma iğnesi olunca sanki kesin hamilelik olacakmış gibi geliyor bana

bu ay deneme yapmakk istemiyorumm içimden gelmiyoo sankii dahaa ilk denemede tırstımm

ilk oğlumdas 14.15.16.17 gün yaptım,.bu günler yumurtlama günümdü.4 gün üst üste yane.benim adetim 28 bazen 30 günde oluyor.

2.de 16. günümde tek ilşki ile oldu.

erkek istiyorsan yumurtlama günlerinde yapmalısın senin 2 kızın mı var.

kız taktiği verin bakem bana belki 3.yapaım 3 sene sonraakannehir
canım ya bendede yumurtlama günün de hamile kalmayı düşünüyorum da adet düznsis bu ay 5 oldum bidaki ay kaçında olcam bilmiyomdenesemmi bende tutarmı çok istiyorum oğlum olmasını

Benimde 4.oglum yolda hepsi tek ilişki ile adetimin Bittiği gün kaldım hamile kaldığım günü biliyom adetim 4 gün Sürer o gün ilişki olur öyle kalırım kız için tüm yöntemleri demedim olmadı umarım 18 haftalık hamileyim 15 haftalıkta Dr erkek Demişti yanılmıştır hep kız doğuyor içime ana boş umut bence psikolojik bence

Back
X