yumurtlama günlerinde eşi ereksiyon olamayan var mı??

kitty_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
807
0
96
İstanbul
herkese merhaba,yumurtlamam problemli olduğundan tedavi görüyorum 1 senedir deniyoruz,denemeye çalışıyoruz,3 senelik evliyiz. ilk 2 sene eşim korundu, korunmayı bıraktığımız andan itibaren eşim strese giriyor ve ereksiyon olamıyor..yumurtlama günlerim haricinde yine korunmaya başladığımızda ise hiçbir sorunumuz yok.. cinsel hayatımız mahvoldu, yumurtlama günlerim kabus oldu... bizimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum, nasıl yenebiliriz.. çok zor durumdayız ...

herkese merhaba,yumurtlamam problemli olduğundan tedavi görüyorum 1 senedir deniyoruz,denemeye çalışıyoruz,3 senelik evliyiz. ilk 2 sene eşim korundu, korunmayı bıraktığımız andan itibaren eşim strese giriyor ve ereksiyon olamıyor..yumurtlama günlerim haricinde yine korunmaya başladığımızda ise hiçbir sorunumuz yok.. cinsel hayatımız mahvoldu, yumurtlama günlerim kabus oldu... bizimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum, nasıl yenebiliriz.. çok zor durumdayız ...

malesef bizde aynı sorunu yaşadık. ama 1 senem boşboşuna gitti. doktora gittik aşılama dedi. bende hiç boşuna uğraşma. git doktora aşılama yaaptır.

malesef bizde aynı sorunu yaşadık. ama 1 senem boşboşuna gitti. doktora gittik aşılama dedi. bende hiç boşuna uğraşma. git doktora aşılama yaaptır.

sonunda benim gibi biri varmış deyip rahatladım,kusura bakma..cevabın için de teşekkür ederim öncelikle..aşılama tuttumu peki?? bizim de 1 yıl olacak mart'ta..arada bir tutturduğumuz oldu ama herkes gibi hergün hergün deneme yapamıyoruz.özellikle yumurtamın çatladığı gün biz de çatlıyoruz,tamamen eziyete dönüyor..ikimizde oturup ağlıyoruz..çaresiz kaldık artık..aşılama vakit kaybı diyenler var,tüp bebek de çok pahalı..hem ikiz olma riski var..ama dediğin gibi boşa da vakit geçiyor böyle..

bende aynı dertten muzdaribim :( ilaçlarla yumurta büyütüyotuz fakat o gün eşimde sorun oluyor... dediğin gibi ayrı bi eziyet kimseye anlatamıyorum başka günler hiç bir sorun yok ama o günler mahvoluyoruz bende merak ediyordum acaba sadece bizdemi böyle birşey var diye... yalnız değilmişim...

bende aynı dertten muzdaribim :( ilaçlarla yumurta büyütüyotuz fakat o gün eşimde sorun oluyor... dediğin gibi ayrı bi eziyet kimseye anlatamıyorum başka günler hiç bir sorun yok ama o günler mahvoluyoruz bende merak ediyordum acaba sadece bizdemi böyle birşey var diye... yalnız değilmişim...

arkadaşlar yumurtlama günlerinizi eşinize söylemeseniz o gün sanki siz istekliymiş gibi yapıp ilk hareket sizden gelse onu denedinizmi hiç
çünkü stres altında hissediyorlar erkekler birde bu yöntemi deneyin derim

:43: arkadaşlar benımde aynı sıkıntılareım var ne olur yardım edin 8 aylık evliyiz bebek istiyoruz yumurtlama zamanı eşimde sertleşme olmuyor ikimizinde psikolojısı bozuldu dr. gittik eşime antideprasan verdi neymiş yan etkilerinden yararlanacakmış yumurtlamanın olmadığı günlerde sorunumuz yok tam çatlama evren eşimde hiç bir reaksiyon yok yapmadım şey kalmadı yok yok yarında yumurtamın çatlama günü bakalım ne olacak ben bugünden yıne çabalamaya başlıcam yok bu ayda olmaazsan oluruna bırakcam artık :43: :43:

konuyu görünce girdim aklıma da bir fikir geldi ne kadar işinize yarar bilemiyorum ama yazmadan geçemedim,belli ki eşleriniz çok stres yapıyor sorun bundan kaynaklanıyor,benim fikrim şu hepinizin ortak kanısı korunurken sorun yok tam yumurtlama günlerinde sorun oluyor,,,,,eşinize söylemeden kondom kullanıyorsanız kondomları delin,,birkaç ayda dinlenmek istediğinizi bebek fikrini ertelediğinizi söyleyin,birkaç ay yumurtlama günleriniz dahil korunun!!!! ama bunu sadece siz bilin(yumurtlama günlerinizi yine sadece siz bilin ve o gün normal ilişkinizi yaşayın sanki hiiiç hesap yapmamış gibi,hem sadece yumurtlama günlerinde değil ay boyunca korunmamış olursunuz bu sizin için daha da garanti olur),eşinize söylerseniz hiçbir anlamı kalmaz nasıl olsa o da bebek için uğraşıyor sizinle,bir sakıncası olmaz diye düşündüm karar sizin,çok çok çok kolay gelsin

Back
X