- 1 Mayıs 2025
- 204
- 67
- 13
- 27
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Aşkım benimde 27di bende değerlendirdim bakalım 9 Mayıs adet tarihim Rabbim inşallah hepimize bebek nasip ederSelam yumurrlamam 27sinde çatladı ovulasyon testiyle takipteydim.26 27sini değerlendirdik.inş tutmuştur.şimdilik bir belirti yok.en erken ne zaman test yapabilirim.sende durumlar ne
İnşallah balımmSelam, ben klomen kullandim 20 nisan bitti. 26 nisan pik oldu 27 si catladi diye düşünüyorum. Bat 11 Mayıs.
Umarım bu konudan çok çok bebek haberi aliriz
Güzel haberler alırız inşallah balımmBende yerimi alayım burda yumurtlama 20 27 arası tarihlerindeydi uygulamaya göre ama zaten gün aşırı ilişki oldu bu tarihler arası adet bitiminde de oldu iliskiler en son ilişkim de dündü bu ay iyi değerlendirdik diye düşünüyorum o yüzden biraz umudum var benim de bat 9 Mayıs bakalım 6 ya da 7 Mayıs gibi test yapmayı düşünüyorum varsa yoksa belli olur diye düşünüyorum bakalım
Yumurta gelisimi icin verdi doktor pcos var bende yumurtlama olsun diye verdi doktorİnşallah balımmklomen nedir?
BEnde hiçbir belirti yok şimdilik.daha önce kimyasal yasadım onda göğüs hassasiyeti vardı.şimdi düşünüyorum olmadımı acaba diyeAyyy ben de burdayimmm 26 yumurtlama 27 çatlama ovulasyon testlerini de ekleyeyim. BAT 11 MAYIS.
Ne durumdasınız bende yumurtalık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ya. Bir de bugün bembeyaz akıntı gördüm. 3. Denememiz bu ay.
BEnde hiçbir belirti yok şimdilik.daha önce kimyasal yasadım onda göğüs hassasiyeti vardı.şimdi düşünüyorum olmadımı acaba diye
Kızlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben kendimi zor tutuyorum da
Bende ona sordum benimde 11 mayıs allah kolaylıkla nasip etsin inşallahChatgbt bana 8 Mayıs'ta yap dedi nasıl beklicem bilmiyorum
Hamile olduğunu hissettim birden :)Ayyy ben de burdayimmm 26 yumurtlama 27 çatlama ovulasyon testlerini de ekleyeyim. BAT 11 MAYIS.
Ne durumdasınız bende yumurtalık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ya. Bir de bugün bembeyaz akıntı gördüm. 3. Denememiz bu ay.
Hamile olduğunu hissettim birden :)
Bende chatgbt ve kendi uygulamam ile ilerledim bu ay bana da diyor sabret en erken 6 Mayıs ta yapChatgbt bana 8 Mayıs'ta yap dedi nasıl beklicem bilmiyorum
Bende chatgbt ve kendi uygulamam ile ilerledim bu ay bana da diyor sabret en erken 6 Mayıs ta yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?