Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Ovulasyon 28 Nisan adet tarihim 12 mayıs
Ay aynıyız benimde 13 nisan adet olmuştum ama ovülasyon yaptığımda benim 23.24 nisan çift çizgiyi gördüm takvimde 29 nisan diyordu o günlerde ovülasyon aşırı silikte chat yumurtalama geçmiş demişti adet bitti 7nci gün yumurtlama gördüm ben

Aynısı bende oldu çok umutlanmıştım ama adet oldum

Ay üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsin bende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama işte yinede umut ediliyor adet olursam da şaşırmam yani
İnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu

İnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu
İnşallah Genelde reglm falan uygulamayla aynı daha önce hani ona göre degerlendirmedim ama baktığımda yumurtlama haftası gösterdiği tarihlerde ilişkim olmuyor du çokta kasmadim olsun diye ama bu ay genel itibariyle iyi değerlendirdik o yüzden bir umut diğer aya düşünüyorum ovulasyonla yapmayı ama stres yaparım diye de kararsizim

Bence daha garanti ama inşallah gerek duymazsın bu ay gebe kalırsın canım :)

Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabiprodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım

Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabiprodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım

Sanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı

Kızlar ben de 28'i pik 29 pik 30'u aksama doğru çatladı. Dün midem acayip ekşidi ama bu kadar erken belirti vermez di mi sizi okudukça bende mi sorun var nasıl belirti olmaz diyorum ama yumurtlama pikinden bugüne 5gün geçti daha nasıl belirtiniz var

Sanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı
Negatif tabievde son testim vardı aklım sürekli ondaydı yaptım kurtuldumşimdi günüm gelene kadar beklicem mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…