- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Ay aynıyız benimde 13 nisan adet olmuştum ama ovülasyon yaptığımda benim 23.24 nisan çift çizgiyi gördüm takvimde 29 nisan diyordu o günlerde ovülasyon aşırı silikte chat yumurtalama geçmiş demiştiOvulasyon 28 Nisan adet tarihim 12 mayıs
Aynısı bende oldu çok umutlanmıştım ama adet oldumEvet en azından yumurtlama çatlama vs oluyor mu onları anlarım bu ay çok iyi değerlendirdik birde o yüzden umutluyum
Ya ben sabah lavaboya gidince peçeteye açık kahveli kılcal damarlı gibi akıntı tarzı bişe geldi çok azdı ama bu yerleşme olma ihtimali var mıdır acaba yoksa erken mi regl olucam
Ay üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsinAynısı bende oldu çok umutlanmıştım ama adet oldum
İnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama olduAy üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsinbende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama işte yinede umut ediliyor adet olursam da şaşırmam yani
İnşallahİnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu
Gerçekten öyle olur bizim için
Dayanabildigim kadar dayanicam bakim umarım sonuç hüsran olmaz
En son Su gibi açık kahve akıntı gelmişti iç çamaşırıma başka gelen giden yokTekrar akıntı geldi mi?
En son Su gibi açık kahve akıntı gelmişti iç çamaşırıma başka gelen giden yok
Tetikteyim inşallah gelmezKış kış umarım da daha gelmez
Bence daha garanti ama inşallah gerek duymazsın bu ay gebe kalırsın canım :)İnşallahGenelde reglm falan uygulamayla aynı daha önce hani ona göre degerlendirmedim ama baktığımda yumurtlama haftası gösterdiği tarihlerde ilişkim olmuyor du çokta kasmadim olsun diye ama bu ay genel itibariyle iyi değerlendirdik o yüzden bir umut diğer aya düşünüyorum ovulasyonla yapmayı ama stres yaparım diye de kararsizim
İnşallah ya hepimiz güzel haberler alalımBence daha garanti ama inşallah gerek duymazsın bu ay gebe kalırsın canım :)
Ayy hadi yerlesmedir inşallahEn son Su gibi açık kahve akıntı gelmişti iç çamaşırıma başka gelen giden yok
İnşallah ya bekliyorum bakalımAyy hadi yerlesmedir inşallah
Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabiAy senin resmen daha az kalmış
Elimdeki bütün testler laboquick marka. Ovulasyon testlerim de o markaydı. Bir tane laboquick erken gebelik testi 3 tane laboquick kaset test var.
Umarım 8 Mayıs'ta yapacağım erken gebelik testinde silik çizgiyi görürüm.
Ben bir de erken yapıp silik çizgi göremeyince moralim aşırı bozuluyor . Aslında benim regl gecikmesini beklemem lazım. Ama imkansız sanırım.
Sizler hangi testlerle yapacaksınız?
Sonucunuz ne çıktı pekiBenimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabiprodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım
Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabiprodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım
Negatif tabiSanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı
Negatif canım zaten hiç bir belirti yoktu.daha 7 gün varSonucunuz ne çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?