- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet evet biliyorum bunu bile bile yaptım zaten test yapma krizleri geldiği için
Asıl büyük gün yarın sabah benim için aslında
Sabah bende cesaretimi toplarsam yapacağım. 26 Nisan yumurtlamaydı sizin ne zamandıAdamakilli bir testle ve ilk idrarla yarin yap bencee. Ben de yarin sabahi bekliyorum hakkimizda hayirlisi
Ayy hadi inşallah çift çizgiler görürüzEvet evet biliyorum bunu bile bile yaptım zaten test yapma krizleri geldiği için
Asıl büyük gün yarın sabah benim için aslında
Bize umut oldun sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar selam . Benim de yumurtlamam 26 nisandı. Adet başlangıcıma 4 gün varken prodoctor test yaptım 1. Gün hiçbirşey çıkmadı . 2. Gün yani dün hayalet çizgi gibi çıktı. Dayanamayıp bugun kan testi verdim 18.5 çıktı. Cuma tekrar test verip takipte kalacağım. Belki yardımcı olur.
Ayy senin regliye kaç gün kaldıı erken yapmışsın diye düşündüm negatife yazacaktm bunu gördüm şimdiArkadaşlar arkadaşlar az önce yazdım postta negatif olan test laboquick erken gebelik testiydi.
Laboquick kaset testi yanıma alıp işe geldim şimdi 2. İdrarımla yaptım ohaaaa resmen silik varrr
Ayy senin regliye kaç gün kaldıı erken yapmışsın diye düşündüm negatife yazacaktm bunu gördüm şimdi
Ama bunda vaaaarr
Ay hadi diğer testlerde de çıkar da güzel haberler alırsın inşallahYa elimde görsen hele bir elimdeyken o kadar belli ki İçim içimi yiyor deliriyorum ofisten indim aşağıya eşimi aradım şimdi hemen biriyle paylaşmazsam ölecektim.
Pazar günü adet günüm
Cumartesi gününe hastaneye gidecektim ya Ben dahiliyeye hatta kadın doğum randevusu da aldım demiştim cumartesi kan veririz gidince.
Ben şimdi akşam eve gittiğimde bir de yarın sabah uyandığımda bir daha kaset test yapacağım.
Hadi herkes testlerini yapsın buraya pembiş pembiş çizgiler yollasın hadi kızlar kalkın
Yumurtlama ne zamandı sizin hayırlı olsunArkadaşlar arkadaşlar az önce yazdım postta negatif olan test laboquick erken gebelik testiydi.
Laboquick kaset testi yanıma alıp işe geldim şimdi 2. İdrarımla yaptım ohaaaa resmen silik varrr
Yumurtlama ne zamandı sizin hayırlı olsun
Ay hadi diğer testlerde de çıkar da güzel haberler alırsın inşallah
Kan testi verin netleşsin26 yumurtlama 27 çatlamaydi.
11 Mayıs BAT
Salı ve çarşamba testler negatifti.
Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testim negatifti laboquick.
2. İdrarla laboquick kaset testimde gördüm çizgi.
Kan testi verin netleşsin
Ben Salı günü öğlen test yapmıştım negatif çıkmıştı yarın Regl günüm artık 3 gün kala çıkmadıysa hiç çıkmaz diye regli bekliyorum bir daha test yapma stresine girmek istemiyorum olsaydı çıkardıCumartesi gününe kadın doğum randevusu almıştım negatifi görünce neden olmuyor diye sorcaktim. Malum oldu sanki o gün veririm kan.
O güne kadar test yapcam
Sizin durum nedir şu an?
Arkadaşlar arkadaşlar az önce yazdım postta negatif olan test laboquick erken gebelik testiydi.
Benim testime bakar mısınız bu işlerde yeniyim aslında korunuyoruz ama reglim düzenlidir 28-32 günde bir olur hep. Ama son reglimi 26 martta oldum hala gelmedi baya gecikti. Regl olacak kadar yoğun olmayan ama benzeyen kasık ağrıları var. Dün artımed test aldı eşim sanırım iyi değilmiş burada öğrendim eczacı önerince almış. Onu yaptım dün ve böyle çıktı biz negatif diye düşünüp kekik çayı adet masajı falan yaptık ama hala gelmedi adetim. Burada benimki gibi silik çizgilere pozitif demiş arkadaşlar içime kurt düştü.Slayy
Evde asla yapmamaya yeminli olduğum ama atmaya kıyamadığım bir artimed erken gebelik testi vardı şimdi işten eve gelince onu yaptım.
Silik çizgi var ama altimed güvenilir değil bunu biliyorum yalancıdır bu pozitif.
Ben Salı günü öğlen test yapmıştım negatif çıkmıştı yarın Regl günüm artık 3 gün kala çıkmadıysa hiç çıkmaz diye regli bekliyorum bir daha test yapma stresine girmek istemiyorum olsaydı çıkardı
Bilmiyorum ya zaten yarın adet tarihim olursam olurum olmazsam öyle yaparım çünkü test yaparken aşırı stres oluyorum elim titriyor test çubuğunu tutarken hiç o anı yaşamak istemiyorumYa ben de aşırı umutsuzdum daha dene istersen
Salı ve Çarşamba pozitif çıkmadı çünkü ben de
Hatta Sabah ilk yaptığım da pozitif değildi iş yerinde yaptığım silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?