Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Ayyyyy harika haber hemen kan ver cok merak ettim!!

Ben de sabah yaptim negatif hala 2 gun var regle. Ayrica kizlar gece esimle iliskiden sonra hafif pembe lekelenmem oldu. Yani umutsuzum bu ay… hayirlisi bir dahaki aya reglimi bekleyecegim
Cumartesi günü kadın doğum randevum var o gün verip kan, size de haber vereceğim.
O güne kadar yaptığım testleri de atarimm.

Bak sabah yaptığım erken gebelik testini eklicem sonra işyerinde yaptığım kaset testi de eklicem farka bak. Umutsuz olmaaa

Eklentiler

• 1000056860.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000056861.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000056863.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000056862.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 62
Artimedin kapak rengi morumsu oluyor aslında seninki pembe??
Yani azıcık silik bile olsa test markası güvenilirse gebelik vardır.
Predictor alabilirsin eczaneden
Ya da online awox ya da laboquick kaset test alabilirsin. Onlarda da silikse vardır.

Kan vermeyi düşünmüyor musun? Testlerle ugrrasmasan kan da verebilirsin bayadir regl geçmiş çünkü

Bende 2 ay önce kimyasal yaşadım oldu diye çok sevinmiştim 5.haftada regl oldum 1 seneye yakındır deniyoruz 2 senelik evliyim
Ben rahim filmi çekecem nettt..ablamda 5 yıl bekledi sonra bu filmde rahimde perde olduğunu öğrrndi hemen hamile kaldi.bence herkes bunu yapmali..ya perde vardır ya tüpler kapalidir.üzülmeyin.ben 40 yaşindayım 7 aydır evlendim 3 aydır deniyorum.ilaç verdi yumurta için 5 gün içtim.2 yumurtam oldu ama bana söylemedi kaç ml ne durumda diye geç çatlar sanırım dedi.çağirmadi bile.10 mayısı bekliyorum.hayıt tohumu içtim ben yumurtam o ay oldu.ilaçla hiç alakasi yok diye düşünüyorum.bu ay direkt rahim filmi!!ablam bekleme benim gibi hata yapma dedi.

Bilmiyorum ya zaten yarın adet tarihim olursam olurum olmazsam öyle yaparım çünkü test yaparken aşırı stres oluyorum elim titriyor test çubuğunu tutarken hiç o anı yaşamak istemiyorum
O zaman yarını bir bekle kuzum stres olursan stresten de gecikirsin sakin ol ki regl olacaksan da gecikmeden ol

Yani vereceğim gibi artık. Korunuyorduk gebelik istemediğimiz için sağlık olarakta uygun değilim ben bu zamanlarda. Sonucu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum içim çok huzursuz

Yaa cok net gorunuyor cok sevindim gercektenn darisi hepimizin basina guzel haberi bekliyoruz o zaman ben de bekleyeyim regl gelmedikce allahtan umit kesilmez

Yaa cok net gorunuyor cok sevindim gercektenn darisi hepimizin basina guzel haberi bekliyoruz o zaman ben de bekleyeyim regl gelmedikce allahtan umit kesilmez
Valla sabah negatifi görünce işe giderken arabada suratım domuz gibiydi pazar olsun da regl olayım bari öff yeter diyordum sürekli içimden.
Eğer bu silik çizgi gerçekten doğruysa daha testle bu kadar mutlu oldum ultrasonda falan mutluluktan ölürüm herhalde.

Allah'ım sizlerin de heyecanını paylaşmayı nasip etsin hemeeen

Ben de gece hafif lekelenme olunca iliskiden sonra varya gece boyu ruyalar gordum sinir oldum. Ama aslinda her yeni regl yeni yumurtlama demek olmazsa da kasmayacagim kendimi bu ay. İnsallah senden guzel haber alacagiz tek tek hepimiz sirayla olacak bu aylarda hadi bakalim

Regl olamamak yumurtlama görememek daha zor olurdu. Sabırsızlık ediyoruz işte.
Ben resmen bu 3. Denememizdi her ay şımarık gibi davrandım ağladım umutsuz umutsuz konuştum eşimin burnundan getirdim
Umarım diğer testlerim de böyle silik çıkar

Ay daha cok yeniymis zaten 4. deneme bizim de. Cikacaktir bence bu kaset testlerde cok yanilma olmaz

Benim de testlerim geldi geceye doğru yapıcam ama çok umutsuzum
Tekrarladin mi seen

Ay ben dayanamadım acile geldim sıra bekliyorum şu anda
Bu akşam kan vereyim eğer betam yüksek çıkarsa cumartesi günü randevuya gidince 2 betayı vermiş olurum diye düşündüm hem de artışı görmüş olurum

Hadi bakalım biraz sıvı alma tuvalete sıkış ve dene yazmanı bekliyor olacağım

Ayy hadi bir an önce ciksin bakım
Benim böyle çıktı canım negatif yani yarın da regl günüm zaten büyük ihtimal sabah olmuş olurum

Eklentiler

• IMG_20250508_203937.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
Ayy hadi bir an önce ciksin bakım
Benim böyle çıktı canım negatif yani yarın da regl günüm zaten büyük ihtimal sabah olmuş olurum

2 saate çıkarmış devlet hastanesi aciline gittim para vermemek için

Üzülme sakın yarın belki de olmazsın
Eğer olursan da çok şükür ki zamanlica regl olabiliyorsun gebelik için umudun var birlikte kutlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…