Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Yaa senin kalbine kuş kondursun Rabbim yarın sabahta yapmalımıyım?

Eğer hemen kan vermeye gitmeyeceksen bence bir iki gün böyle koyulaşmayı takip et.
Tabi kan daha garanti ama bazen beklemek isteyenler oluyor ya ondan test yaparak takipte ol diye dedim.

Ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim yüzüm güldü sabah sabah

Teşekkür ederim balım

Sanki azıcık bir şey var gibi görünüyor tam emin değilim.
Ben de az önce uyanınca yaptım. Erken gebelik testine kıyamadım laboquick kaset yaptım.
Tertemiz tek çizgi şüpheye Mahal vermeyecek kadar temiz

Ben de yaptim sabah helalinden bir negatif de benden 4 gun var daha ama sabir denen sey yok bende

Ben de yaptim sabah helalinden bir negatif de benden 4 gun var daha ama sabir denen sey yok bende

Benim de 5 gün var bakalım nolcak büyük gün Pazar
Cumartesi günü dahiliye randevusu buldum çok halsizim tekrar kan değerlerime baktırcam.
Şansa kadın doğum randevusu da vardı onu da aldım. Adet tarihimden 1 gün önce kadın doğuma da gitmiş olcam.
Slayy sana da cevap vermiş olayım,

Benimde 3 ay boyunca reglden önce kahverengi sıvı geldi.sordum yerleşme dediler.ama nisan ayında ablama söyledim.o adet öncesi leke sanırım dedi ve adet oldum.hiç leke görmezdim ama normlade.şimdi 11 mayısı beklemek zorundayim.ama sırtım ve kasıklarım ağriyor.doktor 5 günlük hap verdi 2 yumurtan görünüyor belki geç yumurtlarsın dedi.bir daha gitmedim doktora .

Ben almanyada yasiyorum randevu bulmak o kadar zor ki. Aralik ayinda zar zor buldugum randevuya bugun gittim alman kadin bir doktordu. 4 aydir deniyoruz diyince kadin bana guluyor daha niye simdiden geldin diye bana hicbi test yapmicakti ben zar zor dedim bana ne olur bi kan testi yap bi hormonlarima bakk tamam sirf sen istiyosun diye yapacam dedi burasi boyle cok dogal akisina birakiyorlar kafana gore ona baktirayim buna baktirayim yapamiyosun

İnşallah bu sefer adet değildir canım güzel haberler alırsın bende 9 Mayıs'ta regliyi bekliyorm artık

Orda işimiz zor bizim bacım biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya doktora gitmeye alışmışız
Neyse ki seni kırmamış yapmış tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…