- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Days Doctor ovuladyon tedtide bugş koyulaşmişSilik çizgi var görünüyor. Test artimed mi?
Lekelenme var mı? Yoksa beyaz akıntı devam mı?Maalesef yok başka testimm artık regl yi beklicem ben olurum herhalde bu gidişle
O test için yalancı pozitif çıkarıyor diyen varDays Doctor ovuladyon tedtide bugş koyulaşmiş
Lekelenme yok canım birdaha gelmedi su gibi akıntı geldi bir kaç kez her gün bir şeyle karşılaşıyorumLekelenme var mı? Yoksa beyaz akıntı devam mı?
Insallah ya yapay zeka degilmi bazen zekası takiliyo bizde kaniyoruzHahahayumurtlamanın 8. Günü baya sallamış ya. En az 11 gün geçmeli bence bacım sen negatife takılma
Hadi inşallah ya pozitife döner2 gün daha bekle derimmm erken olmuş test biraz
Yok yok regl gelmeyecek olumlama yapalımLekelenme yok canım birdaha gelmedi su gibi akıntı geldi bir kaç kez her gün bir şeyle karşılaşıyorumama kasıklarım fena yarına da regl gelirse şaşırmam
Bana da tarihleri karıştırıp duruyordu geçen ay.Insallah ya yapay zeka degilmi bazen zekası takiliyo bizde kaniyoruz
İnşallahYok yok regl gelmeyecek olumlama yapalım
Olumsuz dusunmeeeeee
Elimde 1 tane erken gebelik laboquick var. 3 tane laboquick kaset test var .İnşallahseni de merak ediyorum ay testi ne zaman yapacaksinn
İnşallah pozitif görürsün canimmElimde 1 tane erken gebelik laboquick var. 3 tane laboquick kaset test var .
Perşembe sabahı erken gebelik testini yapacağım işe gitmedensonra kasetleri yaparım diğer günler.
Ahaha aynı benimde kızıyorum sonra duzeltiyo geriBana da tarihleri karıştırıp duruyordu geçen ay.
Kafasını bozdum
Belirti var mi cnmAy aynıyız benimde 13 nisan adet olmuştum ama ovülasyon yaptığımda benim 23.24 nisan çift çizgiyi gördüm takvimde 29 nisan diyordu o günlerde ovülasyon aşırı silikte chat yumurtalama geçmiş demiştiadet bitti 7nci gün yumurtlama gördüm ben
Ahaha aynı benimde kızıyorum sonra duzeltiyo geriama yani negatif çıkmasaydı iyiydi de nasip diyelim
Ben de perşembe sabah yapcam 4 gün öncesinden. Erken gebelik testi yaparsan bence varsa çıkabilir normal kaset test yapma.Kizlar ben almanyada yasiyorum randevu bulmak cok zor oldugu icin aylar oncesinden bi kadin doktora randevu almistim yani genel kontrol icin ayin 6 sina geliyor. Gitmeden sabah erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum bat 10 mayis. 6 sinda yapsam cikar mi sizce 4 gun kala? Cunku kadindan kan falan isterim ona gore ya da vajinal ulstrason bakmasin derim bilmiyorum belki zarar gelir bisey olur kafam cok karisti suan.
Su an kasık ağrısı var ve ben bu ağrıyı biliyorum 3 kere hamile kaldım çünkü:))) hamile miyim yaaaAy aynıyız benimde 13 nisan adet olmuştum ama ovülasyon yaptığımda benim 23.24 nisan çift çizgiyi gördüm takvimde 29 nisan diyordu o günlerde ovülasyon aşırı silikte chat yumurtalama geçmiş demiştiadet bitti 7nci gün yumurtlama gördüm ben
6 gune kadar yaziyor ustunde burda yabanci bi marka tabi cok bilmiyorum. O zaman bi deneyeyim sali gunu. Hepimize bol sansssBen de perşembe sabah yapcam 4 gün öncesinden. Erken gebelik testi yaparsan bence varsa çıkabilir normal kaset test yapma.
Ayyy balımm bende gördümm var sankiiÇok çok silik çıktı ay bilemedim görebiliyor musunuz belki de ben görmek istediğim için böyle görüyorum ama negatif herhalde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?