Doktor bey merhaba,
ben ocak ayında 5 haftalık iken düşük yaptım, normal olan adet düzenim elbetteki düzensizleşti. Ovulasyon takibi yaparak tekrar hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaparak çift çizgiyi yakaladığımız günlerde eşimle birlikte olduk. Fakat ovulasyon günlerimde hafif kahverengi akıntım oldu ilk defa yaşıyorum bunu. Bu kahverengi akıntı hamileliğe engel midir?Teşekkürler.
Geçmiş olsun kasıklarınızdaki şişlik lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi) olabilir. Vakit geçirmeden doktorunuza başvurunuz. Kusura bakmayın lenfadenopatinin nedenlerini forumda paylaşmak uygun değil. Sağlıklı günler dilerim...
Bora Bey merhaba düzenli 30 günde regl olan biriyim. Geçtiğimiz ay regl başlangıcım 7 nisan dı beklenen ovulasyon günüm 22 23 nisan olamasına rağmen ovulasyonum 26 nisanda gerçekleşti.Bu durumda bu ayki regl düzenim değişir mi yani ovulasyon geç olduğu için regl imde gecikir mi?
dr. bey çok açık yeşilimsi akıntı veya leke enfeksiyon belirtisi midir?
Iyi günler bora bey ben 2 yıllık evliyim.korunmuyoruz doktora gittik bende hiçbir problem yok dediler.eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ameliyat olalı 3ay geçti.hayla hamile kalmadım.adetim son 3 ay 05subat,05mart,05nisan,08mayıs ovulasyon dönemimi bilmiyorum.klomen aldım doktor tavsiyesiz bu ay başlıcam inşallah olur bebişim bu ay çok ümitli olmak istiyorum
Doktor Bey Merhaba.Ben doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu 16 Mart,10 Nisan ve 6 Mayıs mens günlerim.Ovulasyon testi aldım bu ay hangi günlere dikkat etmeliyim ?
merhaba Bora Bey,
ben ekim ayı içerinde 2 kez regli oldum. ilki 12 ekimdi. ve yumurtlama günüm bittiğinde 28 ekimi 29 una bağlayan gece tekrar başladı. benim yumurtlama günüm ne zaman denk gelecek? hesaplarım şaştı hep. bana yardımcı olabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler
Merhaba Bora Bey
bnm size sormak istediğim birşey var..
agustosda 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim. (kanamalı bir gebeliğim vardı başta ama sonrasında ilk gebeliğim olduğu için anlamayıp suyum bitmiş ve bebeği normal doğumla dogum yapıp anastesi yapıldı)
şuan bebek düşünmem için erken mi?
Yumurtlama günüm hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
sat 29 kasım satö 5 kasım 11 ekim
şimdiden tsk ederim.
Merhaba Bora Bey
4 Kasımda adet oldum. Adetim 31 günde bir olur fakat 12 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım kan testi negatif göğüslerimde ağrı ve mide bulantısı var geç yumurtlama olma ihtimali var mı ve varsa kanda ne zaman çıkar
Merhaba Doktor Bey , 27 yaşındayım ve gebe kalmak istiyorum. Adetimin 3. gününde hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım TSH 2.08 , FSH 6.7, Prolaktin 15.13 , Estradiol <20 , LH 3.79 şeklindedir. Sonuçlarım gebe kalmak için uygun aralıklarda mı yoksa tedavi olmamı gerektirecek bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?