rica etsem banada iliski günleri önerirmisiniz
simdiden tesekkürler
19 eylül
18 ekim
18 kasim
doktor bey merhaba.bugün hastaneye gittiğimde yumurtamın 16 mm olduğunu söyledi dr bey.ama iki gün önce yumurtlama akıntısı gibi bi akıntı oldu.acaba birden fazla yumurta olmuş olabilirmi.yani yumurtlama olduysada o başka bir yumurtamı acaba dr bey.mümkünmü böyle birşey.şimdiden teşekkürler
Merhaba
ben yumurtlama günlerindeyim ama bayağı sancı ve karamp gibi ağrılarım var lavaboya gittiğimde bişey yok bunun sebebi ne olabilir acaba
Bora bey üç sorum olacak:
1- 14 Ekim, 12 Kasım ve 11 Aralık son üç reglimin başlangıç tarihleri. Reglim tıbben düzenli olarak kabul ediliyor mu? bu ayki yumurtlama tarihlerim hangi günlerdir?
2- Hazirandan beri bebek için uğraşıyoruz ama daha olmadı. Gebelik planladığımda jinekolojik muayeneden geçtim doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve folidoce verdi. Bunu hamilelikten üç ay önce kullanmaya başlamam ve gebeliğin ilk üç ayında kullanmam gerektiğini söyledi. Benim kullanmaya başladığımdan beri 5 ay oldu. Bunun zararı var mıdır? Bırakmalı mıyım yoksa gebelik oluşana kadar aylarca içmek zorunda kalsam bile problem olmaz mı?
3- Eşim herhangi bir kontrole gitmedi fakat kış aylarında one a day men kullanır vicut direncini arttırmak için bebek isteğimize bir zararı olur mu? Kadının aldığı ilaçların gebelik ve bebek üzerinde olumsuz etileri olduğunu biliyoruz bu durum erkekler için geçerli midir?
Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
doktor bey merhaba benim regl günlerim şu şekilde 1 eylül , 11 ekim , 19 kasım. yumurtlama günlerim kaçıncı gündür ? adetlerim gecikmeli oluyor diye doktora gittim tahlillerde kötü bişey çıkmadı ama 5 aydır hamile kalamıyorumneden böyle gecikiyor olabilir?
merhaba doktor bey.20 Eylül-19 Ekim-17 Kasım-17 Aralık(normalde birkaç gün önce adet olurdum ama stresten dolayı bugün adet oldum) adet tarihlerim.
adetlerim düzenli mi?
yumurtlama günlerimi söyler misiniz?
bu ay ilk defa denicez 2.çocuk için.folbiol aldım.hemen başlayayım mı adetin bitmesini mi bekleyeyim?günde kaç tane kullanayım?yaşım 36.çok teşekkürler..
merhaba doktor bey folidoce 400 mcg yi aç karnınamı tok karnınamı kullanmalıyım birde aralık 10da adet oldum 28 günde bir adet oluyorum çok düzenli hangi günlerde yumurtlama oluyor
merhaba doktor bey öncelikle sayenizde 9. haftamdayım yumurtlama günü konusunda yardımlarınız için teşekkür ederim. Allahım bekleyen herkese nasip etsin doktor bey benim ailem şehir dışında ama doğumumu istanbulda yapmak istiyorum size sorum kaçıncı aya kadar şehir dışında kalabilirim yani 7 aylıkken fln şehir dışında olmam sorun yaratırmı 2-3 hafta kadar
doktor bey merhabalar
benim son 3 adet tarihim
6 kasım
4 aralık
ve 29 aralık
yumurtlama günlerim hakkında yardımcı olabilirmisiniz
birde eczanelerde satılan ovulasyon kitleri hakkında ne düşünüyorsunuz
ben alıp uygulamak istiyorum sizce bu faydalı olurmu gebe kalmam açısından
doktor bey çok teşekkür ederim günler için
yalnız ovulasyon testi için sorduğum soruya cevap vermemişsiniz
sizce bu testi alıp uygulamam doğru bir adım olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?