yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalanlar yardımm!!

yumurlama günün de hamile kalıp erkek bebişi olanlar

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar forumu aktif tutalım lütfen

Slm kizlar uzun zamandir girmemissiniz bende bugun kadin dr gittim bana dedi bu uc icinde hamile kalma sansi yuksek yumurtalarim catlamis oyle olurmu acaba hadi insallah

evet kızlar yokmu yumurtlama günüyle hamile kalanlar tek ilişkidemi yoksa yumurtlama bgünü ve ertesimi daha garanti bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
3 oğlum var. Beyaz akıntı gibi yapışkanlı şey geldiği zaman ben ilişki yaşadım ve hamile kaldım. Çünkü benim yumurtlamam erken oluyormuş. Ben 2 çocuktada tesadüf eseri öyle olmuştu. 3.cü yü kız istiyordum rezerv azlığı vardı amh çok azdı. Dr senin yumurtan 1 tane aşırı rezerv azlığı var dedi olmaz senin çocuk zaten var 2 tane uğraşma dedi. Çok istıtorsan takip et kendini ya ovulasyon testi yap ya da ne zaman yapışkanlı akıntı olursa ilişkiye gün aşırı başla dedi. Bir de prowoman verdi yumurta güçlendirici ilaç. Ben 1 ay ilacı kullandım. Adetin 9.günü yapışkanlı akıntı oldu, o gece tek ilişki oldu. Bir de kız olsun diye zevk almamaya çalıştım. Genel olarak eşim etoburdur adam sürekli etle beslenir. Kız olsun diye 2 ay et vermedim adama meğer dışarda kebapları yiyip eve gelirmiş... Ben de 2 haylaz erkek cocuguyla uğrasmak kolay olmadığı ıcın hep proteın agırlıklı beslenıyordum gunde 1 yumurta yogurt et. . 3. Çocukta erkek oldu... Şimdi bu yazılanları okuyunca benim çocuklar hep yumurtlama günü olmuş. Ne zaman yapışkanlı akıntı oldu hep erkek oldu... Arkadaşlar da düzenli adeti olanlar 14.günde hep ılıskı oldu ama öncesi ve sonrasında yok. Onlarında erkek.. Bılımael gerçekliği var mı bilemem

Slm bende dördüncüye hamileyim 12 haftalık ovulasyon testi kullandım 13 ve 14 cü gün pozitif gördüm ve ilişkili oldu iki kızım bir oğlum var eşit olsunlar istedim ama dün doktorum bebeğimi kesin değil ama Kıza benzettim dedi şaşırdım demek Allah neyi kısmet etmişse o oluyor herşey yaşan bence

Sizi de anlıyorum ama...
15 aydır evlat sahibi olmaya çalışan biri olarak yaptığınız yapmaya çalıştığınız bana doğru gelmiyor. Evladın kızı erkeği olur mu? Arayan bulamayan imtihan olanın hali gelsin aklınıza vicdanım titredi yazınızı okuyunca nedense testte çift çizgi görsem dünyalar benim olur bırakın kız erkek aramayı...

Rabbim sizde nasip etsin inşallah ama iki kızım var şükür oğlumunda erkek kardeşi olmasını istemem suçmuş günahmış gibi yorum yapmanız çok gereksiz ve saçma herkesin gönlünden biri geçer kimi kız ister kimi erkek rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda sizde nasip olur hatta hamile biri olarak size dua edeceğim inşallah rabbim sizde 3 kız evlat nasip eder

Suçmuş günahmış gibi yazmadım sizi de anlıyorum diyerek başladım yazıma zaten sadece ben bu kadar isterken beklerken ve benim gibi isteyen sabırla bekleyen yürekler varken kız olmuş erkek olmuş takılmayın demek istedim. Gönlünüze yük etmeyin yani bu durumu rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin yeter. Dualarınız için de teşekkür ederim

Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah. 3 erkek annesi olmak varmış nasipte yapacak birşey yok. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar da başka birşey istemem. Sizdeki iyi cesaret 4. Yü doğurmak. Ben 3 çocukla çalışan bir anne olarak şimdiden aşırı yorgun hissediyorum. Bana da zaten saçma gelmişti. Zaten benim döngüm düzensiz olduğu için hangisi verimli gün anlayamıyoruz. Çin takvimi falan da hikaye... Her şeyin hayırlısı nice kızlar var illallah ettirir, nice erkekler var evlerden ırak dedirtir. Tek dileğim Allah hayırlısını versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim ilk 4 yıl çocupum olmadı. İlk çocuk da allahım sağlıklı olsun, 2. De de Allah ne verirse ama 3.yü isterken yalan yok sağlıklı olsun allahım ama kız olsun inşallah diye hep içimden geçirdim. Ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsun da valla bu zamanda gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…