3 oğlum var. Beyaz akıntı gibi yapışkanlı şey geldiği zaman ben ilişki yaşadım ve hamile kaldım. Çünkü benim yumurtlamam erken oluyormuş. Ben 2 çocuktada tesadüf eseri öyle olmuştu. 3.cü yü kız istiyordum rezerv azlığı vardı amh çok azdı. Dr senin yumurtan 1 tane aşırı rezerv azlığı var dedi olmaz senin çocuk zaten var 2 tane uğraşma dedi. Çok istıtorsan takip et kendini ya ovulasyon testi yap ya da ne zaman yapışkanlı akıntı olursa ilişkiye gün aşırı başla dedi. Bir de prowoman verdi yumurta güçlendirici ilaç. Ben 1 ay ilacı kullandım. Adetin 9.günü yapışkanlı akıntı oldu, o gece tek ilişki oldu. Bir de kız olsun diye zevk almamaya çalıştım. Genel olarak eşim etoburdur adam sürekli etle beslenir. Kız olsun diye 2 ay et vermedim adama meğer dışarda kebapları yiyip eve gelirmiş... Ben de 2 haylaz erkek cocuguyla uğrasmak kolay olmadığı ıcın hep proteın agırlıklı beslenıyordum gunde 1 yumurta yogurt et. . 3. Çocukta erkek oldu... Şimdi bu yazılanları okuyunca benim çocuklar hep yumurtlama günü olmuş. Ne zaman yapışkanlı akıntı oldu hep erkek oldu... Arkadaşlar da düzenli adeti olanlar 14.günde hep ılıskı oldu ama öncesi ve sonrasında yok. Onlarında erkek.. Bılımael gerçekliği var mı bilemem