yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalanlar yardımm!!

yumurlama günün de hamile kalıp erkek bebişi olanlar

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

yatutarsa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
657
11
46
Kocaeli
arkadaşlar merhaba benim iki kızım var eşim deli gibi erkek çocuk istiyor ben ona istemiyorum diyorum ama aslında korkuyorum birkızım daha olursa tepkisi ne olur diye allahın taktiri sonuçta ama kaç gündür internetin başından kalkmayıp bu konuyu araştırıyorum bana bu yumurtlamna günü mantıklı geldi yüzde doksanda tutuyo gibi ne yapacağımı şaşırdım denesemmi diyorum korkuyorum bana yardım edin yapan varmı deneyen erkek çocuk bulşan lar lütfen

canım Allahın takdiri bak benimde 2 oğlum var kocam kız istediği için 3. yolda. benim bildiğim şey sık ilşki kurarsanız kız ara sıra ilişki olursa erkek olurmuş. hatta yumurtlama gününe yakın eşinle uzak olun tam yumurtlama tarihinde ilişki yapın. ama tutacak diye birşey yok tabii Rabbim ol derse olur. ama ilişki arası 3-4 gün olsun bence. Yinede Allahın bileceği iş.

Son düzenleme:
korkacak bişey yok, hem cinsiyet faktörünün de erkekten kaynaklandığı bilimsel olarak kanıtlandı zaten ve biz ne kadar şöyle olursa kız böyle olursa erkek desekte Allah ne derse o olur, vermiyorsa da bir nedeni vardır elbet.

kızlar denemeliyim sizce ne diyosunuz yani eşim istiyor bende denesemmi bu yumurtlama dönemini ama nasıl ayarlayacamki kesin tutarma yumurta çatladığı günmü yoksa ertesi günmü girmem lazım erkek çocuk için??

korkacak bişey yok, hem cinsiyet faktörünün de erkekten kaynaklandığı bilimsel olarak kanıtlandı zaten ve biz ne kadar şöyle olursa kız böyle olursa erkek desekte Allah ne derse o olur, vermiyorsa da bir nedeni vardır elbet.

evet canım ama gelde bunu anlat millete erkek çocuk duyunca gözler sanki bana çevriliyo:))

canım Allahın takdiri bak benimde 2 oğlum var kocam kız istediği için 3. yolda. benim bildiğim şey sık ilşki kurarsanız kız ara sıra ilişki olursa erkek olurmuş. hatta yumurtlama gününe yakın eşinle uzak olun tam yumurtlama tarihinde ilişki yapın. ama tutacak diye birşey yok tabii Rabbim ol derse olur. ama ilişki arası 3-4 gün olsun bence. Yinede Allahın bileceği iş.

sen denedinmi canım bu hamilelikte veya öbür oğlanlarda bişey denedinmi nasıl oldu anlatırmısın ilgin için saol :)

Bence riske atma çok araştır bi doktor bul yumurta takibi yaptır ne bilim yani .

hoşgeldin canım ama tamamda her doktorunda bunu kabul etmedğini duymuştum eczaneden alsam yumurtlama gününüğ hesaplasam olmazmı acaba ki olanlarda var araştırıyorum offkafam çok karışık lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız

benim duyduklarım genelde protein ağırlıklı ve tuzu çok tüketenlerin oğlu oluyor bunu deneyin
birde yumurtlama günü erkek olduğunu bende duydum.erkek spermleri daha az yaşadığı için tam zamanında olursa ilişki olma ihtimali yüksek olurmuş.
bunu kesin öğrenmek için ovulasyon testi al nette var labaquick miydi neydi gayet uygun.
önceden yumurtlayacağın zaman belli olur.ona göre garantilersin.
ama tabi erkek olacağı kesin değil.her ihtimali göze alın.ama en önemlisi eşinde sende dua edin bir erkek evlat için.
sonuçta veren allah onuda verir gönülden diledikten sonra.
inşallah istediğiniz gibi olsun herşey

sen denedinmi canım bu hamilelikte veya öbür oğlanlarda bişey denedinmi nasıl oldu anlatırmısın ilgin için saol :)

canım özellikle erkek olsun diye değilde yumurtlama günümü hesaplardım. adetin ilk gününden 14 gün sonrası 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası diye yani 12,13,14,15,16. günlerde bu 5 gün içinde mutlaka 1 kere ilişki kurmak için eşime yaklaşırdım. özelliklede 14. gün. diğer günlerde bu kadar özen göstermezdim. tabii hangi günde hamile kaldım bilmiyorum ama öyle hesaplardım. bu hamileliğimdede hesap yapmadım. ama yaptığım araştırmalarda yumurtlama gününden önce sık ilişki olursa kız olurmuş diye duydum. ama tabii bundada hangi gün hamile kaldım bilmiyorum. bakalım benimki kız olacakmı. yoksa 3. erkek olupta şansıma deyip demekki benim için erkek çocuk hayırlıymış diyeceğim.

Son düzenleme:
benim duyduklarım genelde protein ağırlıklı ve tuzu çok tüketenlerin oğlu oluyor bunu deneyin
birde yumurtlama günü erkek olduğunu bende duydum.erkek spermleri daha az yaşadığı için tam zamanında olursa ilişki olma ihtimali yüksek olurmuş.
bunu kesin öğrenmek için ovulasyon testi al nette var labaquick miydi neydi gayet uygun.
ama tabi erkek olacağı kesin değil.her ihtimali göze alın.ama en önemlisi eşinde sende dua edin bir erkek evlat için.

allah razı olsun canım evt çok dua ediyoruz ama ne gerekiyosa gene yapalım diyoruz allah isteyen harkese istediğini nasip etsin inş.o dediine bi bakıcam canım saol

evet canım çok dua ediyorum önce takdir allahtan deyip tedbiride elden bırakmamaya çalışıcaz inş. evet alıcam bi test bugün adetim bitti artık hesaplarımı ona göre yapıcam inş duaların için saol allah herkese dilediğini nasip etsin inş allah razı olsun hepinizden ya:)

canım özellikle erkek olsun diye değilde yumurtlama günümü hesaplardım. adetin ilk gününden 14 gün sonrası 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası diye yani 12,13,14,15,16. günlerde bu 5 gün içinde mutlaka 1 kere ilişki kurmak için eşime yaklaşırdım. özelliklede 14. gün. diğer günlerde bu kadar özen göstermezdim. tabii hangi günde hamile kaldım bilmiyorum ama öyle hesaplardım. bu hamileliğimdede hesap yapmadım. ama yaptığım araştırmalarda yumurtlama gününden önce sık ilişki olursa kız olurmuş diye duydum. ama tabii bundada hangi gün hamile kaldım bilmiyorum. bakalım benimki kız olacakmı. yoksa 3. erkek olupta şansıma deyip demekki benim için erkek çocuk hayırlıymış diyeceğim.

saol canım inş sanad a allah bi kız bebiş verir canım senin oğlanlar kaç yaşındalar

benim eşimin sülalede hep erkek çocuk var eltileriminde hep erkek bölede olunce benimki de lan bunda bi iş var diyo:)aslında düşünmüyodum şu anada daha erkenmi ki diye düşünüyordum ama bu ara kafaya koydum eltim hamile 2.ciye benimkide milletin yanında dememi bak millet çatır çatır doğuruyo sen bekle diye deli oldum her şeyi araştırıyorum ne varsa yapçam allahın izniyle sizlerinde yardımıyla inş.::)

canım allah gönlüne göre versin . böyle oğlu olmadığı için kadınlara acırlarya deli oluyorum valla oğlan çocuğu evlenince karısını annesinden çok seviyo örnek benim kucam anneyi babayı umursamıyo kız çocuğu evlenince bile annesinin yardımına koşuyo örnek çok.bende kızı olmayana acırım inan ama nefis işte elalemin ağzına bakıp kendimizi üzüyoruz bende dahil. rabbim hayırlı oğlan çocuğuda kız çocuğuda nasip etsin herkese.canım benim eşim tarafı erkek çocuğuna deli olur oğlum8 lızım 27 aylık çocuklarım oğlum olduğu halde bana yapılan baskıları bir bilsen . 2 sağlam doğumdan sonra 2 tane yavrumun kalbi durdu aldırdım. rabbim kötü hastalıkla imtihan etmesin rabbim bana sağlıklı , hayırlı versinde ikiside başımın tacı diyorum artık. her ikisinide rabbim tattırsın herkese. ama erkek çocuğu asiliğiyle bıktırır seni haberin olsun. ben oğluma ekim ayında adetten temizlendikten sonra hamile kaldim. etkisi varmı bilmem orgazm olmadım ve ozamanlar süt ürünleri tüketmiyordum . kızımaysa adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştım oluvermiş şirinem . süt ürünlerini aşırı olmamakla beraber tüketirdim . yardımcı olurmu sana bilmem bu bilgiler . dua et canım bol bol ve hayırlı erkek evlat demeyi unutma . rabbim yeterki ol desin gerisi booş

Son düzenleme:
canım allah gönlüne göre versin . böyle oğlu olmadığı için kadınlara acırlarya deli oluyorum valla oğlan çocuğu evlenince karısını annesinden çok seviyo örnek benim kucam anneyi babayı umursamıyo kız çocuğu evlenince bile annesinin yardımına koşuyo örnek çok.bende kızı olmayana acırım inan ama nefis işte elalemin ağzına bakıp kendimizi üzüyoruz bende dahil. rabbim hayırlı oğlan çocuğuda kız çocuğuda nasip etsin herkese.canım benim eşim tarafı erkek çocuğuna deli olur oğlum8 lızım 27 aylık çocuklarım oğlum olduğu halde bana yapılan baskıları bir bilsen . 2 sağlam doğumdan sonra 2 tane yavrumun kalbi durdu aldırdım. rabbim kötü hastalıkla imtihan etmesin rabbim bana sağlıklı , hayırlı versinde ikiside başımın tacı diyorum artık. her ikisinide rabbim tattırsın herkese. ama erkek çocuğu asiliğiyle bıktırır seni haberin olsun. ben oğluma ekim ayında adetten temizlendikten sonra hamile kaldim. etkisi varmı bilmem orgazm olmadım ve ozamanlar süt ürünleri tüketmiyordum . kızımaysa adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştım oluvermiş şirinem . süt ürünlerini aşırı olmamakla beraber tüketirdim . yardımcı olurmu sana bilmem bu bilgiler . dua et canım bol bol ve hayırlı erkek evlat demeyi unutma . rabbim yeterki ol desin gerisi booş

çook saol canım evet çok haklısın bende kız çocuğun ne kadar hayırlı olduğunu biliyorum bende ailemin tek kızıyım çünkü:)dediğin gibi kız olsun çamurdan olsun ama işte illaki olmayan aranıyo bende eşime diyom ama anlamıyo bak elin ayağın tutmayınca sorcam ben sana bak kimmiş hayırlı olan diye tabi inş kızlar da hayırlı evlat olur olmayınca oda olmuyo ama allah işte demen gibi önce hayırlısını versin

evet kızlar yokmu yumurtlama günüyle hamile kalanlar tek ilişkidemi yoksa yumurtlama bgünü ve ertesimi daha garanti bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

consent allah razı olsun allah inş seninde muradını verir canım ben msj yazamadım cvba 100 olması lazımmış falan bişeyler yazdı ama canım ben ilişkiyi farklı duymuştum bölemiymiş bende diz dirsek falan diye duymuştum ama :)??

Back
X