yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalanlar yardımm!!

yumurlama günün de hamile kalıp erkek bebişi olanlar

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
valla cnm benim çatladığı gün değil sabahı oldu bide öbr gün sabahı snra kestik ilişkiyi rabbimin bileceği iş o be cnm burda ne desek boş bi kere ilede kalınıyor uzun tutanında bu şans ve sağlıklı yumurtaylada önemli

merhaba ben aranızda daha yeniyim.önce rabbim hayırlısını versin.benimde 2 oğlum var.yumurtlama gününde olursa erkek diyorlar.aslında böyle şeylere inanmamak gerekir.cinsiyeti erkekten gelen sperm belirliyor.yani herşey Allahtan.birtanede kızım olsun isterdim valla canı gönülden diyorumm...allah herkesin gönlüne göre versin.ancak ve ancak rabbim isterse olur..bol bol duaa edelimm..

merhaba ben aranızda daha yeniyim.önce rabbim hayırlısını versin.benimde 2 oğlum var.yumurtlama gününde olursa erkek diyorlar.aslında böyle şeylere inanmamak gerekir.cinsiyeti erkekten gelen sperm belirliyor.yani herşey Allahtan.birtanede kızım olsun isterdim valla canı gönülden diyorumm...allah herkesin gönlüne göre versin.ancak ve ancak rabbim isterse olur..bol bol duaa edelimm..

h.g. canım valla dediğin gibi öncelikle rabbim ne dilerse o bizde burda işte tecrübeli olan arkadaşlarla tecrübelerini paylaşmaya çalışıyoruz inş.biz elimizden geleni yapalım ve sonra yapmadık keşke yapsaydık demeyelim belki olur rabbimde dilerse neden olmasın diyoruz önce allahın dediği olur tabi taktir allahtan tedbir bizden inş:)evet canuım benimde bildiğim erkek çocuk için yumurtlama günü y olan sperm daha hızlı hareket ettiği için yumurtlama gününe ne kadar yakın olursa okadar çabuk olması yüksek çünkü kısa ömürlü x ise daha uzun yaşadığı için ve daha yavaş tabi bu yüzden uzun kaldığı için yumurtlama gününden bikaçgün önce olsa dahaii yani adet ten sonra sık ilişki yumurtlama ve ertesi kesilicek sonra devam böle işte:))ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM:)

bilmiyorum gercek mi fakat benim oglum tam yumurtlama gununde oldu 14 gun 28 gunluk siklusum vardi o zamanlar
ve bol proteinli seyler yiyeceksin
erkek cocugu icin ozel rejimler var
ben bu rejimi uygulamadim
rabbimden iste ben icimden erkek olsun diye geciriyordum ve oldu
ama en onemlisi saglikli olmasi

bilmiyorum gercek mi fakat benim oglum tam yumurtlama gununde oldu 14 gun 28 gunluk siklusum vardi o zamanlar
ve bol proteinli seyler yiyeceksin
erkek cocugu icin ozel rejimler var
ben bu rejimi uygulamadim
rabbimden iste ben icimden erkek olsun diye geciriyordum ve oldu
ama en onemlisi saglikli olmasi

leylacım bizede yazarmısın uyguladığın diyeti bide yumoş günün nasıl ayarladın kuzum??:)

leylacım bizede yazarmısın uyguladığın diyeti bide yumoş günün nasıl ayarladın kuzum??:)

Canim ben diyet uygulamadim
Erkek cocuk icin diyet diye yazarsin internete
Orda sonuclari gorursun
Yumos gunumu ayarlamadim canim
Sadece bi cocugumuz olmasini istiyorduk esimle
Kan tahlili yaptikran sonra ilk ekografide 8
Haftalikken doktorum o gun su tarihte dogum olur
Bebek su tarihte olmus ve su kadar haftalik diye dedi
Hepsi bu

Hersey allahtan o istemedikce bir agactan yaprak dusmez
Cevremde bir suru kadîn ozel diyet denedi ozel tavimler erkek cocuk olmasi icin
Kimileri bunlari denedim oglum oldu diyor
Kimileride denedim olmadi diyor
Yani sonuc ne biliyormusun rabbim isterse olur
Sen bol dua et erkek cocuk olmasi icin
Bir suru dua var bu kpnuda

h.g. canım valla dediğin gibi öncelikle rabbim ne dilerse o bizde burda işte tecrübeli olan arkadaşlarla tecrübelerini paylaşmaya çalışıyoruz inş.biz elimizden geleni yapalım ve sonra yapmadık keşke yapsaydık demeyelim belki olur rabbimde dilerse neden olmasın diyoruz önce allahın dediği olur tabi taktir allahtan tedbir bizden inş:)evet canuım benimde bildiğim erkek çocuk için yumurtlama günü y olan sperm daha hızlı hareket ettiği için yumurtlama gününe ne kadar yakın olursa okadar çabuk olması yüksek çünkü kısa ömürlü x ise daha uzun yaşadığı için ve daha yavaş tabi bu yüzden uzun kaldığı için yumurtlama gününden bikaçgün önce olsa dahaii yani adet ten sonra sık ilişki yumurtlama ve ertesi kesilicek sonra devam böle işte:))ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM:)

h.b.canım sağol,eğer işine yararsa ozaman şunuda ekliyim:benim adetim çok düzenlidir.doktora gitmiştim çok sağlıklı olduğumu ama illede hemen olsun istiyosan sana klomen yazıyım dedi.önerilerin hepsini yaptım ve eymen'im oldu.arkadaşımda aynı benim yaptıklarımı yaptı ve şuan onunda oğlu var.işe yararmı bilmem,hem ilaç sonuçta.Allah sanada nasip etsin inşallah canım.

h.b.canım sağol,eğer işine yararsa ozaman şunuda ekliyim:benim adetim çok düzenlidir.doktora gitmiştim çok sağlıklı olduğumu ama illede hemen olsun istiyosan sana klomen yazıyım dedi.önerilerin hepsini yaptım ve eymen'im oldu.arkadaşımda aynı benim yaptıklarımı yaptı ve şuan onunda oğlu var.işe yararmı bilmem,hem ilaç sonuçta.Allah sanada nasip etsin inşallah canım.

canım ne kullandın anlamadım zaten adeti çok düzenli olanların gebnelde hep oğlu oluyor neyse ben anlamadım canım klomen nedir??

canım ne kullandın anlamadım zaten adeti çok düzenli olanların gebnelde hep oğlu oluyor neyse ben anlamadım canım klomen nedir??

klomen yumurtalamayı sağlayan bi ilaç.ayrı yetten adetimin 16.günü kullanmak için duphaston vermişti buda tutması içindi.adetinin 5.günü başlayıp günde 1 defa 5gün içiyosun sonra 5 gün ilişki yasak sonra gün aşırı oluyo.adetinin 16.günü duphastonu sabah akşam içiyosun onuda 10 gün içiyosun.

klomen yumurtalamayı sağlayan bi ilaç.ayrı yetten adetimin 16.günü kullanmak için duphaston vermişti buda tutması içindi.adetinin 5.günü başlayıp günde 1 defa 5gün içiyosun sonra 5 gün ilişki yasak sonra gün aşırı oluyo.adetinin 16.günü duphastonu sabah akşam içiyosun onuda 10 gün içiyosun.

ya bu klomeni duymuştum erkek çocuk bulanlardan ben canım eczaneden gitsem alabilirmiyim nekadar önce kullanmaya başlamam lazım yumurtlamadan mesela ben 9 u hesapladım yumurtlama günümü arkadaşlarla ozamana kadar kullansak olurmu??

ya bu klomeni duymuştum erkek çocuk bulanlardan ben canım eczaneden gitsem alabilirmiyim nekadar önce kullanmaya başlamam lazım yumurtlamadan mesela ben 9 u hesapladım yumurtlama günümü arkadaşlarla ozamana kadar kullansak olurmu??

tabi alabilirsin hem pahalı bişey değil bunlar.yalnız ilaça adetinin 5.günü başlaman lazım.yalnız kimilerine kist yaptığınıda duymuştum.bide canım yumurtlama günü hesaplamalarla pek tutmuyor bence akıntını ve ateşini kontrol et.başta dediğim gibi bana doktor vermişti.sen yinede araştır bir doktora gidebilirsin..

Son düzenleme:
şaka gibisin canım ya bu ay olmazsa bidahaki ay olur niçin illa bu ay bir günde tutsun istiyosun anlamadım..ayrıca erkek çocuk için özel gün olurmu hangi cahil uydurmuş bunu inanma böyle şeylere dua et sadece,birde klomen öyle kendin kullanabileceğin bişey değil bir sürü topik var, hamilelik için uğraşan arkadaşlarımız var bende dahil ,bir gir oku bilgi edin aslında çok şanslısın 2 tane çocuğun var eşinede çok kızdım böyle düşündüğü için, hadi kolay gelsin sana

canım benimde 2 oğlum var ben et ve tuz çok tüketen biriyim bilmiyorum bununla ilgisi varmıdır ama burdan okuduğum kadarıyla öyle deniliyor. Allah ne isterse o olur. ama denemedim deme sende yinede birkaç ay önce diet yap. yumurtlama günü ilişki olmasıda y spermleri çok hızlı x ler ise yavaş ve uzun ömürlü olduğundan yumurtlama günü yapılan ilişkiden y lerin hızlı olmasından dolayı daha çabuk yumurtaya ulaşması ihtimali daha fazla. zaten bununla ilgili bilimselde birçok veri var. Allah yardımcın olsun kızın olursada senin yavrun sonuçta onuda çok seveceksin mutlaki.

tabi alabilirsin hem pahalı bişey değil bunlar.yalnız ilaça adetinin 5.günü başlaman lazım.yalnız kimilerine kist yaptığınıda duymuştum.bide canım yumurtlama günü hesaplamalarla pek tutmuyor bence akıntını ve ateşini kontrol et.başta dediğim gibi bana doktor vermişti.sen yinede araştır bir doktora gidebilirsin..

canım ben onu ovulasyon testiyle yapıcamda klomen nedir onu merak etmiştinm saol bilgiler için

şaka gibisin canım ya bu ay olmazsa bidahaki ay olur niçin illa bu ay bir günde tutsun istiyosun anlamadım..ayrıca erkek çocuk için özel gün olurmu hangi cahil uydurmuş bunu inanma böyle şeylere dua et sadece,birde klomen öyle kendin kullanabileceğin bişey değil bir sürü topik var, hamilelik için uğraşan arkadaşlarımız var bende dahil ,bir gir oku bilgi edin aslında çok şanslısın 2 tane çocuğun var eşinede çok kızdım böyle düşündüğü için, hadi kolay gelsin sana

klomen bilgisi için saooll canımda napalım buda bi heves şaka ginbi olmakla bi alakası yok yani:)

arkadaşlar merhaba benim iki kızım var eşim deli gibi erkek çocuk istiyor ben ona istemiyorum diyorum ama aslında korkuyorum birkızım daha olursa tepkisi ne olur diye allahın taktiri sonuçta ama kaç gündür internetin başından kalkmayıp bu konuyu araştırıyorum bana bu yumurtlamna günü mantıklı geldi yüzde doksanda tutuyo gibi ne yapacağımı şaşırdım denesemmi diyorum korkuyorum bana yardım edin yapan varmı deneyen erkek çocuk bulşan lar lütfen

Selam benimde bir kızım var ikinci bebeğimin erkek olmasını tabi önce sağlıklı çok istiyorum ben yumurtlama takibi yaptırdım her gün ultrasonla takip yaptı doktorum 13.gün çatlama oldu hemen ilişki oldu şu anda 5 haftalık hamileyim doktorum bu şekilde erkek bebek olma olasılığının %70 olduğunu söyledi inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir oğlum olur cinsiyetini öğrenmeme daha çok var Çin takvimi yorumcu gibi şeylere inanmıyorum geçen yıl düşük yaptım düşen bebeğim kızdı bu takvimlere göre erkek olması gerekiyordu Allah her şeyin hayırlısını versin gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin

Back
X