Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

Kizlar 37 yasindayim 3.bebeği son 4 yildir düşünüyorum ama ayni cins olur diye korkuyorum....keşke İngiltere deki gibi devlet aile planlamasına destek verse ne iyi olurdu

İki kızım var birer yaş ara ile.. İkiside çok başarılı iyi kalpli merhametli ,iki güzel evladım var.

Kızlar yeni tecrübelerinizi yazsanıza neyapacağız korkoyorum ya erkek çocuk olmazsa diye

Bildiğim tek şey var önce Allahin izninin olmasi ve bizlere de birer erkek evlat dilemesi.Ne olur bizlerede o duyguyu tattir Allahim.

Yumurtlama gununde iliski oldu ve suan hamileyim ve Allah kismet ederse bir oglum olacak Rabbim isteyen herkese hayurli saglikli evlatlar nasip etsin

Yumurtlama gununde iliski oldu ve suan hamileyim ve Allah kismet ederse bir oglum olacak Rabbim isteyen herkese hayurli saglikli evlatlar nasip etsin
allah bağışlasın canım yumurtayı nasıl takip ettin çatladığı zamanmı yaptın ve tek ilişkimi oldu

allah bağışlasın canım yumurtayı nasıl takip ettin çatladığı zamanmı yaptın ve tek ilişkimi oldu
Ovulasyon testi kullaniyordum cnm 14.gunu t cizgisi c den koyuydu o gece iliski oldu ve 15.gunu siliklesmisti yani catlamisti ondan sonra 2 gunde 1 oldu iliski ve o gun dollendigine eminim cunku adetime 3 gun kala idrar testinde hamile oldugumu ogrendim

ay ben güya yumurta takibi yaptım kendimce netten ama karmakarışık oldu yani tuttuysa bile erkek olma ihtimali sıfır

tam bir fiyasko yani kocam bile isyan etti yani

ay ben güya yumurta takibi yaptım kendimce netten ama karmakarışık oldu yani tuttuysa bile erkek olma ihtimali sıfır
Canim o nettekiler pek tutmuyor cunku vucut her ay ayni zamanda yumurtlama yapnayabilir bunu ovulasyon testindede ogrendim ben ilk kullandigimda 20.gun yumurrladm ikinci ayda 14.gun

Canim o nettekiler pek tutmuyor cunku vucut her ay ayni zamanda yumurtlama yapnayabilir bunu ovulasyon testindede ogrendim ben ilk kullandigimda 20.gun yumurrladm ikinci ayda 14.gun
evet şimdiki aklım olsaydı yapardım bakalım değer adet olursam yapacam hamişsemde uadan başka çarem yok

evet şimdiki aklım olsaydı yapardım bakalım değer adet olursam yapacam hamişsemde uadan başka çarem yok
Xanim benim ilk bebegimdi aslinda erkek kiz diye hic aklima getirmemistim ovu testinde oyle iliski olacagini yazdigi icin oyle yaptik aaglikli sihhatli olsun bska bisey istemem..Rabbim saglikli sihhatli bir wvlat versin gonlunuzde hangisi varsa:)

Geç yumurtlama yaşayanların kızı olur derler bu konuda bilginiz
varmı kızlar benimde öyle oldu 10+5 hamileyim 4 ekim yumurtlama günümdü netteki hesaplayıcıya göre ama ben 8 inde yumurtlamıştım çünkü kasık ağrım ve akıntım oldu ve ben hamileliğimi 20 ekimde öğrendim kağıtta döllenme zamanına göre 1 haftalık yazıyodubu durumda ben yumurtlama günü mü yokda sonra mı hamile kalmışım bunu çok merak ediyorum

Erken yumurtlama olunca yumurta dollenemiyor ve o ay hamile kalinmiyor diye okumustum.catliyor ama döllenme yetisini kaybediyor yani yetersiz kaliyor...ne kadar doğru bilemiyorum.

Xanim benim ilk bebegimdi aslinda erkek kiz diye hic aklima getirmemistim ovu testinde oyle iliski olacagini yazdigi icin oyle yaptik aaglikli sihhatli olsun bska bisey istemem..Rabbim saglikli sihhatli bir wvlat versin gonlunuzde hangisi varsa:)
sağol canım adet oldum tutmamış dr gittim hormon testi yapacak bide yumurta günlerini 10-12- 14 günleri kontrol edelim dedi ben söylemedim erkek çocuk istiyorum diye söylesemmi ya utandım

Doktorlar bu konuya hiç sıcak bakmıyorlar..

ben yumurtla dönemimde hamile kaldım oğlum oldu opuyorumnanaktan
nekadar şanslısın allah analı babalı büyütsün bende yumurtlama gününü takip etmek istiyorum Acaba tam çatladığı günmü kaldın

Arkadaşlar bugün bişey daha öğrendim yumrtlama döneminin 10 dan 13 kadar olana dönemde hamile kalırsan kız 14 den 18 denemlerde erkek olma ihtimali yüksekmiş
Bacım ben yumurtlama hesapladı 15 çıkıyor yarın. 14 çok Ağrı var kadıklarım da napsam ki gitsemmi ki ilişkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…