Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

Kizlar ben de yumurtlama doneminde hamile kaldim ve erkek bebek bekliyoruz. Ilk cocugum cok da onemli degil cinsiyet. Ikincisi icin kiz istiyorm arastirip yapicam :) ama bence yumurtlama donemleri onemli yumurtlama donemine girmeden bikac gun once iliski olursa kiz oluyo bunu baya arastirdim. Bilimsel olarak da dogru. Ona gore yapalim yani kizlar ne diyelim dur sunu doguraym da hemen ikincisini yapcam :d

Canım sen yumurtlama kiti mi kullandın, nasıl kullaniliyor o

herkese slmlar ben kadınlar kulübünü takip ediyorum ne zamandır ama yeni üye oldum. banada yardım edermisiniz 2 kızım var benim erkek bebek için yumurtlama tesleri kullanıyorum 3 aydır denemelerim olmuyor kısmet diyelim benim adetlerim 29 yada 30 günde en son adet tarihim 28 mart akşam üzeri saat 9 gibi oldu. ben cift cizgiyi 11 nisanda gördüm gördüğüm akşam birliktelik oldu ertesi günü malesef olamadı eğer tutarsa erkek olma ihtimali varmıdır tabiki önce allahtan istiyorum sağlıklı hayırlı bir erkek evlat lütfen cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

cevap verecek kimse yokmuuu lütfennnn (((((((((
Yumurtlama testine gerek yok aslinda takvimim diye bi uygulama var o sana yardimci olur:) tam yumurtlama ve en dogurgan gununde iliski olunca erkek oluyo. Benim oyle oldu bilimsel olarak da kanitlanmis bisey. Y kromozomu hizli ve kisa sureli yasadigi icin bu donemde erkek tutma ihtimali fazla. Bunu disinda ozel diyetler var tabi bunu da internetten bulabilirsin. Bir de sey duydum sirf bu cinsiyet tutturmayla ilgilenen dr.lar varmis ben de 2.ci de oyle biseyler yapmayi dusunuyorm

teşekküer ederim senin ilki kızmı sadece merak ettim bu arada allah gönlüne göre versin seninde benimde isteyen herkesin

Ovulasyon döneminde girilen her ilişkiden erkek bebek dünyaya gelmesi gerekir ki bu imkansız... Sadece olasılıkları arttırırsınız

Merhaba ovulasyon testiyle mi hamile kaldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…