Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

yumurtlama zamanı hamile kalırsan erkek olma şansı fazla diyorlar. ben ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama döneminde ve ilk denememizde gebe kaldım ama kızım olacak. kız erkek olayını değiştirmyor ama şansı çok arttırıyor.

Yok canım ben erkek bebek için değil, maalesef bebeğim olmuyor , aşılama yaptım tutmadı, inş bebeğim olsun diye sordum. Sen ilki erkek , ikinciyidemi erkek istedin? Tebrik ederim

Ewet erkek istedim seçim meeselesi ama muttlaka ilerleyen zmnlrda kız beebekkte istyrmm ikiside lazım beş tane dogurcam için soorun yok yani

Cnm ovulasyonda pozitif çizgisinin koyulugu çok onemli mutlaka ya aynı koyulukta olcak yada en garantisi pızitifi daha koyu olck bnm oleydii akşam yaptım çok koyu çizgi çikti ilişki oldu sabah bida yaptım silikleşmişti bu teoriye gore erkek olması lazım bklm beklyp gorcz çin takvimide kız dio ama ilk oglumdada kız diodu sonuç oglndı bklm hayırlısı

Arkadaslar ltfn sizde yazınn evet yumurtlama gununde hamile kalanları bekliyorum bebişiniz kızmı erkekmii

Helen canım basılsın merak ettim oğlun oldu mu? Allah sana bağışlasın evlatlarını

Bilumsel gerçeklere inanmiyolarki, zaten yumurtlama olmadan döllenme olmaz diyen hatunlara cevaben yazıyorum. Burda insanlar ovulasyon hesaplamaktan vb.den bahsediyolar yani kmse cahil değil. Bilmediğiniz ise y kromozomu tasiyan spermlerin x lerden daha hizli ama daha kisa ömürlü oldukları. Ve spermler vucudumuzda 72 saate kdar yasayabildikleri için eğer yumurtlama öncesi iliski olursa y kromozomlularin ömrü kisa olduğundan geriye x kromozomlari kalir. Ama tam yumurtlama gününe denk gelirse y ler daha hizli olduğundan yumurta y ile dollenip erkek zigot meydana gelir. Buda bilimsel bir gercektr..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaşlar ıslaklığın oldugu günlerde ilişki denememize rağmen gebelik olmadı. Esimde de bende de sorun yok adetin 21. Günü progesteron 23 çıktı doktor yumurtluyorsun dedi. 9 aylık evliyim. Islaklik günlerinde hergün denemekle şans artarmi.

merhabalar,
sat'ım 30 mayıs
26 27 günde bir adet olurum.
dün niyetlendik eşimle hayırlısı olsun
iki çocuğum var ve geçen sene aralık ayında basur nedeniyle 5 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım
(ilk çocuğum oğlan bir seneye yakın uğraştık hamile kalabilmem için
ikinci çocuğum kız ona tek seferlik ilişkiyle hamile kaldım yumurtlama günü kaç gün önce ilişki olacağından haberim yoktu)
tekrar düşünüyorum çocuk sahibi olmayı çünkü elimden bi şey gelmeye gelmeye göz göre göre bebeğimi aldırmak zorunda kaldım doktorlar yapılacak bi şey olmadığını söyleyerek o dayanılmaz acılara müdahale etmeden beni eve gönderdiler
neyse
Yüce Rabbim inşallah tekrar nasip eder
kız evlat nasip eder inşallah
çünkü aldırdığım bebeğimin kız olduğunu hissediyorum
tekrar bir kız sahibi olmak kız evlat sevgisini bir kere daha yaşamak istiyorum Allah nasip ederse
herkese hayırlı hamilelikler dilerim
gelişmeleri paylaşırım çünkü bende çok merak ediyorum yazdıklarınız tutacak mı tutmayacak mı

Allah nasip eder inşallah da 3. bebeğinizi de kucağınıza alırsınız... bende henüz 7 aylık evliyim ve anlık bi kararla niyetlendik bebeğe.. hayırlısı olur inş bi takım endişelerim var...

Allah nasip eder inşallah da 3. bebeğinizi de kucağınıza alırsınız... bende henüz 7 aylık evliyim ve anlık bi kararla niyetlendik bebeğe.. hayırlısı olur inş bi takım endişelerim var...

Allah gönlünüzden ne geçerse onu nasip etsin inşallah
endişelerinizi bilmiyorum ama size hak veririm anlayabilirim
inşallah herşey gönlünüzce olur.

Spesyal arkadaş benimde adetim 26-27 gün değişiyor ve en son 30 mayısta adet gördüm ve bende kiz istiyorum benimde beş haftalık bebeğim düştü ve bende onu kiz hissediyorum çok benziyoruz kendimi okuyor gibi hissettim Allah nasip kısmet ederse tekrar hamile kalırsam inşaallah siz deneme yaptınız mi yaptiysaniz,hangi gün yaptınız

htc phone ile

Mutlaka yazışalım sizinle görüşelim. özelden mesaj atabiliyomuyum bilmiyorum belli bir kotaya ulaşmak lazım galiba
adetimin başladığı gün dahil 12. günde ilişki oldu
çünkü aldırmak zorunda kaldığım bebeğimde 12. günde olmuştu çok iyi hatırlıyorum
ve tek seferlik ilişkide hamile kaldım
hatta belim için titreşimli kemer kullanıyorum ona rağmen düşmedi
yavrucağım çok kuvvetli tutunmuştu bana ama aldırmak zorunda kaldım. Allahım şu mübarek kandil gecesinde beni affetsin. Onun günahı bana yazıldı yazılsın.
böyle işte
görüşmek üzere

Benimde eşim şehir dışında oldugundan az biaraya geldigimizden ovulasyon kiti kullanmıştım. Ikinci cizginin cok belirgin olduğu gün adetimin 11 günüydü. 27-28 gündür genelde döngüm.30 nisanda olmstu ilişki smdi 8 haftalik hamileyim cinsiyetini öğrendiğim günler bian önce gelsin. Cok meraklardayimm😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Yumurtlama dan 68 saat önce denedik hamile kaladim bu sefer bir gün önce yada aynı gun denicem veren Allah hertürlü verir yeterki sağlıklı olsun böyle yıpranıyor insan

htc phone ile

merhaba, adetimden sonra 12. gün ilişki olmuştu. Ama bu ay tutmadı. çok üzüldüm. kafaya takınca olmuyor. yumurtlama gününde ilişki olmuştu benim. otomatik hesaplayıcı da hesaplamıştım. ama nasip değilmiş. inşallah Rabbim nasip eder çok beklemeden
herkese hayırlı akşamlar

cinsiyetiniz belli oldu mu acaba

yumurtlama döneminde yaptım ama hamile kalamadım bu ay artık diğer ay...yumurtlama döneminde erkek çocuk sahibi olanlar sadece tek ilişkidemi oldu sonra tekrar denenmeyecek değilmi o gün yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…