- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
Canim koyuyken iliski olmasi daha mantikli bak senin sabah iliski olmus ertesi sabah acilmaya basladiysa demekki gece yumurtlama olmus 1 gun bile gecmemjs ustunden guzel zaman lama cunku acilma Hemen olurken iliski iyiymis ama birazcik gec kalirsanda kurruluk baslar gene kiz oluyo mus :) seninki tuttuysa coktann tutmuatur benimki tek seferde tuttu. Tabi insallah once iliski olmus ya iki gun once o zaman korundunuz demi? O bile tutabilir:) Tabi o zaman kiz olacak ??Ben bu yumurtlama olayina bi cok inaniyorum 10 kisiye 8 de tutuyo sanki aceba olmayanlar bazi arkadan large varki doktor kontrolunde yumurtlama taking bilmem pehrizi haplar esin takviyeler dusla neler neler ama tutmamis ? Opmayacaksa view vesileyle olmuyo yaIslhh gonlundeki nasip olur seni cok merak ediyorum sanirim sende koyuyken iliski olmus
İşlhh gonlundekı nasıp olur cnmNe gunlere kaldik ya ne hesaplar yapiyoruz :) bu kadar bilgi akla zarar :) Allah gonlumuzdekini hayirli olarak verir insAllah. Benimde sali 2li test bakalim cinsiyet hakkinda birsey diyecekler mi.
Valla ayarladan ayarlanmaz güzel zamanlama :) olacak varda senin elinde olmuyo bilmem esin geliyo o an o iliski oluyo :) ben bi ay cok ugrastim olmadi bisey istedim gibi iki ci ay b3n bisey yapmafan hersey oldu :)yani kizami vesile erkegemi bilemedim ama icimde cok kuvvetli bisey var erkek diye :) kendimi dizginlemeye çalışıyorum kizdir diye ama nafile :) sen rüya fln gördün mü canim ?Eki Görüntüle 1904226 Altan ıkıncı de ilişkı oldu be dun gece acılma oldu Canım yum ıkı gun once ilişki oldu ama korumalı sonra test koyuydu gece bekledım sabahı tekrar koyuydu kocam o gun gec gelıyodu dukkanı o kapatacaktı ve bende zaten geceden koyu ce cook koyu t vızgısı acılma olur uç dort saate dedım akşama beklesem gec olur dedım ve sabah 9 da ilişki oldu akşama kadar acılmadı gece 22 de az acılmiştı ve akşam tekrar denedık artık kısmet ya sankı bıraz erken davrandım
Ruya gordum canim dun hece iki bebek ayakkabisi kizimin ayakkabisiydi ama mavi renkteydi bide camurlu bi su vardigeciyoduk ordan montum hep kirlendi bole bi ruya gordum dun yorumu ne acaba merak ediyorum sen simdi hamile misin islhhh gonlundeki nasip olur cnmValla ayarladan ayarlanmaz güzel zamanlama :) olacak varda senin elinde olmuyo bilmem esin geliyo o an o iliski oluyo :) ben bi ay cok ugrastim olmadi bisey istedim gibi iki ci ay b3n bisey yapmafan hersey oldu :)yani kizami vesile erkegemi bilemedim ama icimde cok kuvvetli bisey var erkek diye :) kendimi dizginlemeye çalışıyorum kizdir diye ama nafile :) sen rüya fln gördün mü canim ?
aynı benim gibi olmuş. belli olunca yazarım buraya :)Eki Görüntüle 1904226 Altan ıkıncı de ilişkı oldu be dun gece acılma oldu Canım yum ıkı gun once ilişki oldu ama korumalı sonra test koyuydu gece bekledım sabahı tekrar koyuydu kocam o gun gec gelıyodu dukkanı o kapatacaktı ve bende zaten geceden koyu ce cook koyu t vızgısı acılma olur uç dort saate dedım akşama beklesem gec olur dedım ve sabah 9 da ilişki oldu akşama kadar acılmadı gece 22 de az acılmiştı ve akşam tekrar denedık artık kısmet ya sankı bıraz erken davrandım
Valla bén sadece hamile biri riyasinda altin ve salatalik goruruse erkek biliyorum artik nasip kismet yaMavi rent yesil rent hep erkek cikar genelde :) silah.bicak.kuzu.pantolon.erik.hiroz.mavi perde. Sunnet. Hep erkek bebis. Cikarmis ben kizimda gelinlik gordum:) Bende hep Mavi yesil seyler gordum ama ruyalarim bile cok celiskili :) bak simdi silah erkek miss esimi gordum cok neseli belinde 2 silah bida baktim silahlar benim karnimda sakliyom erkek karisina silahi veritse kizmis? ? Yada bi tabak goruyorum icinde kayisi var ayva var Erik var :) ayvada kiz demek :))
Ayyy cok merak ediyieum seniaynı benim gibi olmuş. belli olunca yazarım buraya :)
Yok on kat kiz demek :)ceyrek altin kupe hep kiz demek salatalik ta kizmis internette okumustum ben annem bende gormustu :)Valla bén sadece hamile biri riyasinda altin ve salatalik goruruse erkek biliyorum artik nasip kismet ya
Ayyyyyy annemde ben yeni hamile olduğum zamanlar altın küpesinin birinin kaybolduğunu görmüş bende hamileyim anne diyince seni kızın olacak dedi....ogullarim var rabbim nasip ederse kız istiyorum...bende 3 gun önce kiraz ve dut gördümYok on kat kiz demek :)ceyrek altin kupe hep kiz demek salatalik ta kizmis internette okumustum ben annem bende gormustu :)
Kiraz kiz demek bende kizimda gormustumAyyyyyy annemde ben yeni hamile olduğum zamanlar altın küpesinin birinin kaybolduğunu görmüş bende hamileyim anne diyince seni kızın olacak dedi....ogullarim var rabbim nasip ederse kız istiyorum...bende 3 gun önce kiraz ve dut gördümbakalım kısmet artik
Allahım size erkek bana kizzzKiraz kiz demek bende kizimda gormustum
Islhhh cnm islhhhhhhAllahım size erkek bana kizzzinşallahçok mutlu oldum
Ya ben gece ruya gordum gene kirmizi bi abiye giymistim abimin dugunu vardiMavi rent yesil rent hep erkek cikar genelde :) silah.bicak.kuzu.pantolon.erik.hiroz.mavi perde. Sunnet. Hep erkek bebis. Cikarmis ben kizimda gelinlik gordum:) Bende hep Mavi yesil seyler gordum ama ruyalarim bile cok celiskili :) bak simdi silah erkek miss esimi gordum cok neseli belinde 2 silah bida baktim silahlar benim karnimda sakliyom erkek karisina silahi veritse kizmis? ? Yada bi tabak goruyorum icinde kayisi var ayva var Erik var :) ayvada kiz demek :))
Kizzz dutta kiz bi arkadas 3 kizindada dut yemisti :)))seniki kiz :)Ayyyyyy annemde ben yeni hamile olduğum zamanlar altın küpesinin birinin kaybolduğunu görmüş bende hamileyim anne diyince seni kızın olacak dedi....ogullarim var rabbim nasip ederse kız istiyorum...bende 3 gun önce kiraz ve dut gördümbakalım kısmet artik
Allahım herkese hayırlısıyla bebekler versin gönlünüze göre...nasılsınız seviniyorum kız deninceKizzz dutta kiz bi arkadas 3 kizindada dut yemisti :)))seniki kiz :)
İnsan ikisinide istiyo demi :) ikiside evlat ama tadi farkli galiba :) insallah ikisinide nasip etmistir bize .. sen ne hissediyosun canim ? Oglanlara gore nasi geciyo ? Kac haftalik ?Allahım herkese hayırlısıyla bebekler versin gönlünüze göre...nasılsınız seviniyorum kız denince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?