Yumurtlama Gününden Önce Hamile Kalanlar:Bebeğiniz KIZ mı ERKEK mi?

benim de sabah tam akıntı geldi, ovulasyon testinde ikinci çizgide koyulaşma gördüm yeni koyulaşmaya başlamıştı. gün boyu kasık ağrım oldu. o günün gecesi sabaha doğru ilişki denedim ve bir gün sonra yine ve bir gün sonra yine ilişki oldu. bakalım ne olacak cinsiyeti. çok heyecanlı.

Sabaha karsi gec deilmi canim ? Kasik agrisi oldu zaman yumurta catliyo 1 saat sonra fln deneseydin ? Benden akinti geldi kasik agrisi oldu aksam üstü aksam iliski oldu test koyuldu ve acilmaya basladiydi aksam acilma basladigi zaman tam erkek zamaniymis tam acilirsa kuruluk basliyo ve yine kiz bebek olabiliyomus diye duydum :)benikide daha 11 haftalik bakalim öğrence yazarim

Canim benim anlamadigim bende ovu testi 3 gun boyunca cift cizgi gosterdi. Iliski oldigu sabah iki koyu cizgi vardi ertesi gun de koyuydu acilmadi. Ben agrima akintima gore denedim. Kimisi de erken olmus koyuluk acilacakti oyle yapacaktin diyor :) ay insallah gonlumuze gore olur. Ben de anlamadim. Alkali olsun diye fitil de kullandim. Yapmadigim sey kalmadi. Genelde bu kadar ugrasanlarin olmuyor canim ya kiz gibi geliyor bana :)

Canim bu yumurtlama cok farkli herkesteyaa bende 3 gün koyu cikiyo saniyodum internette koyu cikiyosa 24 32 saat içinde yumurtlama dedi sabah koyu baya koyu cizgi cikti üstünde 10 saat gecti feci agri oldu yumurtladim ama 1 hün bekleyim dedim sabaha bi baktım cizgi tamamen silinmis iliski akdam oldu tam 30 saat sonra ama tutmadi o ay ben dikkat ettim benimki 24 saat icinde koyuluyo aciliyo aradada yumurtladim ama bub testler gelecegi 2 gün sonrayi gösteriyo diyolar bende tutmadi bende tek yumurtlama gununu gösterdi :) dikkat etmek lazim ama tabi cokta yumurtlama günü kalan var kiz olan yüzde 40 la 60 bi oran bence 10 kisiden 4 ünde tutmuyo gibi . Senin kacinci cocuk kac haftalik hamilesin canim ? Kizmi hissediyorsun ?

İlişkiden 3 gün sonra geç döllenme olmuş doktorun ultrasonun verdiği tarihe göre ve kızım olacak inşallah ilk çocuğum erkek rabbim gönlümdekini verdi şükür

Hmm canim o zaman senility yumurtlarsan 3 gun once mi oldu kacinci gun iliski oldu ??

2li test oldunmu var mi bir tahmin :)

Canimbenimde seninki gibi oldu t cizgisi daha koyuyken iliski oldu erkek istiyorum ve iliskiden bi gun once cinsiyet ne oluyo

Bana da yaz mitlaka cinsiyetini buyuk ihtimalle benimde oyle olucak

Kizlar ben erkek istiyorum bi kizim var cok sukur ama t cizgisi c den koyulen iliski oldu benim kocam caliyo gec geliyo diye catlar dusuncesiyle iliski oldu ama daha catlamadi yum 1gûn once hamile kalanlarin cinsiyeti ne acaba

Kizlar ben erkek istiyorum bi kizim var cok sukur ama t cizgisi c den koyulen iliski oldu benim kocam caliyo gec geliyo diye catlar dusuncesiyle iliski oldu ama daha catlamadi yum 1gûn once hamile kalanlarin cinsiyeti ne acaba
Canim cok muallak erkek de olabilir kiz da olabilir tam yuzde elli bence. Bakalim benimki belli olunca yazarim. Sen hamile misin kac haftalik oldun?

Yok degilim bu sabah iliski oldu t cizgisi c den koyuydu acilir sandim acilmadi aksama yetismez sandim kocam 13:30 da gelicek ondukkani kapaticzk bugun o yuzden iliski oldu sabah bu gece cat olur buyuk ihtimalle test yzptim acilma olmus gece tekrar deniriz islh y ler tutar ya sen hamilesin dua et baskalari dua ederse dahacabuk kabul olurmus

Canim yum.dan 3 ile 5 gun once kiz 1 hata 2 gun de oluyo erkek oluyo :)genelde ikinci bebisi farkli cinsiyet olmasi dogani dengesi geregi daha fazla insallah gonlundeki hakkinda hayirli olur. . Iliski pehrizi yaptiniz mi 4 5 gun yapmasaydin sperm gucu lazio?

Valla ne yalan soylim perhiz yoktu bi gun gecti sonra bu sabah iliski oldu tekrar

Zaten acilma oldu oarada y ler vx ler hazirda bekliyo biri tutucak ama hangisi iste orasi mechul kocam 12 13 de gelicek bi daha iliski oluck erkisi olur umarim ama zaten tutmussa tutmistur simdi degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…