Yumurtlama Gününden Önce Hamile Kalanlar:Bebeğiniz KIZ mı ERKEK mi?

bana göre kız

oğlanmı istiyordun canım sen unuttum
Evet canım çok şükür senin yorumlarını okudum hep tesadüfen senin gördüm yumurtlama günümden bahsetmiştin kızım küçüktü daha taki 22 aylık olunca düşündük eşimle. yumurtlama takip yaptım hamile kalacağım ay hiç umudum yoktu erkek olacağı. İlişki yumurtlamama gününe iki gün yakın günlerde oldum hep hayırlısı dedim Allah büyük gönlümdeki olur dedim işallah çok şükür ki oldu sana teşekür ederim Can'ım. Tavsiye için bilgi edindim sayende. Önce Rabbim vesile oldu sonra sen

Benim yumurtlamadan önce oldu ve bebeğim erkek. Bence bu olaylar daha çok hangi spermin daha hızlı koştuğuna bağlı ama tabi herşeyden önce nasip kısmet,Allah başta hayırlı olmak üzere herkesin gönlüne göre versin.

Amin tabi rabbim bilir dua da evlat rabnimden istenir her keze hayırlı evlat nasip Ersin rabbim

Ben de 2 güne 1 ilişki ile hamile kaldım.yani Rabbim öyle nasip etti.bakalım cinsiyetimiz ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…