Ne güzel hayırlısı olsunYumurtlama günümden 3 gün önce ilişki oldu kızım yolda. Diğer iki kızımda yumurtlama gününe 2-3 gün kala oldu ilişki.
Ablam tam yumurtlama günü ilişkide bulundu oğlu oldu.
Ben bu teorinin doğruluğuna inanıyorum artık arkadaşlar
bana göre kızArkadaşlar ben 22.08.1991 doğumluyum 2 gün önce kan testiyle öğrendim hamile olduğumu sanırım 4. haftaya girdik ama burada yazılanları okuyunca çok merak ettim geçen ay 17-21 ocak arası en son adetim 27-28 eşimle birlikte olduk sizce bebeğimin cinsiyeti ne olur ?
oğlanmı istiyordun canım sen unuttumYumurtlama günün den bir gün önceden ilişki oldu Can'ım oğlum olacak
benimde 2 kızım böyle oldudiğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olur
benim var rabbime çok şükür birtanede oğluşum olsun istiyorum inş verir kurban oldugum allahım ,
Ben iki oglumdada adet bitimi 2 gunde bir iliskiyle hamile kaldimbenimde 2 kızım böyle oldu
Amin cnm hepimizin gonlundeki hayrlisiysa olsun insallah. Bu sefer tutmadi erkek olcak. Insallah bi cocugum daha olursa kizim olurInsaallah gönlüne göre olur ceydaaaa
İnşaallah bende hayırlısı ile bir kız çocuğu istiyorum iki oğlum varAmin cnm hepimizin gonlundeki hayrlisiysa olsun insallah. Bu sefer tutmadi erkek olcak. Insallah bi cocugum daha olursa kizim olur
Evet canım çok şükür senin yorumlarını okudum hep tesadüfen senin gördüm yumurtlama günümden bahsetmiştin kızım küçüktü daha taki 22 aylık olunca düşündük eşimle. yumurtlama takip yaptım hamile kalacağım ay hiç umudum yoktu erkek olacağı. İlişki yumurtlamama gününe iki gün yakın günlerde oldum hep hayırlısı dedim Allah büyük gönlümdeki olur dedim işallah çok şükür ki oldu sana teşekür ederim Can'ım. Tavsiye için bilgi edindim sayende. Önce Rabbim vesile oldu sonra senoğlanmı istiyordun canım sen unuttum
İlk bebekmiş canım3 gün kala hamile kaldım.
Cinsiyeti geçen hafta kesinleşti KIZ
İlk bebeginiz mi
Amin canımRabbim eli ayağı düzgün nasip etsin tamamına erdirsin
Amin tabi rabbim bilir dua da evlat rabnimden istenir her keze hayırlı evlat nasip Ersin rabbimBenim yumurtlamadan önce oldu ve bebeğim erkek. Bence bu olaylar daha çok hangi spermin daha hızlı koştuğuna bağlıama tabi herşeyden önce nasip kısmet,Allah başta hayırlı olmak üzere herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?