- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
-
31gunde bı regl oluyorum akıntım beyaz akıntım vardı o da yok şuan adetten bittikten sonra vardı başka da olmadı dünde hep bı seyler akıyor gibi hissettim afedersin yumurtlama olabilirim diye değerlendirdik ama bı yanımda diyo acaba bu ay erken mi yumurtladimAkıntın varmiydi normalde kaç günde bir regl olursun
Benim reglime 12 gün var bugün yumurtladım çünkü pişmiş yumurta akı akıntım ve ara ara gün boyu batmalarım oldu o yüzden olabilir canımAdete 11 gün kala yumurtlama olur mu adetten 3 gün sonra da kasik sancısı yaşadım o zaman yumurtladigimi düşünüyorum ovulasyon testi kullanmıyorum dünden beri kasik ağrısı bel ağrısı yaşıyorum sizce hamilelik mi yoksa daha yeni mi yumurtluyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Bu söylediğiniz doğru değil ben adetten hemen sonra yumurtlama dönemine girerim ve 28 günde bir adet olurum. Annem ve teyzelerim de aynı şekilde herkesin yumurtlama dönemi aynı değildir. Bizzat bunu ilk gebeliğimde doktorumdan öğrendimYumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olursunuz yani adete 11 gün kala yumurtlama diye bir şey olmuyor. Adet gecikmesi yumurtlamanın da gecikmesinden kaynaklanıyor. Adetinizden 3 gün sonra yumurtlamış olsanız adetinizden 17 gün sonra tekrar regl olmanız gerekir.
Peki kaçıncı günde yumurtluyorsunuzBu söylediğiniz doğru değil ben adetten hemen sonra yumurtlama dönemine girerim ve 28 günde bir adet olurum. Annem ve teyzelerim de aynı şekilde herkesin yumurtlama dönemi aynı değildir. Bizzat bunu ilk gebeliğimde doktorumdan öğrendim
Adetim 7 gün sürer lekesiz biter ve ben 9.gün yumurtlama dönemine girerim 11.gün yumurtlama çatlar. Bunu kendimdeki belirtilerden de ovulasyon testlerinden de tasdikledimPeki kaçıncı günde yumurtluyorsunuz
Ben yine de o günleri de değerlendirdim inşallah tutarAdetim 7 gün sürer lekesiz biter ve ben 9.gün yumurtlama dönemine girerim 11.gün yumurtlama çatlar. Bunu kendimdeki belirtilerden de ovulasyon testlerinden de tasdikledim
Düzeniniz çok güzelmiş. Benim yumurta 20-21. Gün çatlıyor bu ay. Doktor gebelik olmaz bebek tutunmaz dedi. Biraz erkene çekmek lazım heraldeAdetim 7 gün sürer lekesiz biter ve ben 9.gün yumurtlama dönemine girerim 11.gün yumurtlama çatlar. Bunu kendimdeki belirtilerden de ovulasyon testlerinden de tasdikledim
İnşallah tutarBen yine de o günleri de değerlendirdim inşallah tutar
İnanın erkene almak konusunda bir bilgim yok ama doktorunuz öyle dediyse doğrudur, inşallah tezden hayırlı haberler alırsınızDüzeniniz çok güzelmiş. Benim yumurta 20-21. Gün çatlıyor bu ay. Doktor gebelik olmaz bebek tutunmaz dedi. Biraz erkene çekmek lazım heralde
Himm şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu bilgiyi verdi. Çatlamadan sonra tam olarak 14 gün geçtikten sonra regl olursun 13 veya 15 olmaz dedi.Bu söylediğiniz doğru değil ben adetten hemen sonra yumurtlama dönemine girerim ve 28 günde bir adet olurum. Annem ve teyzelerim de aynı şekilde herkesin yumurtlama dönemi aynı değildir. Bizzat bunu ilk gebeliğimde doktorumdan öğrendim
Sanırım doktorunuz yanılıyor çünkü bu sorunun cevapların da yumurtlama günü farklı olan çok kişi var keza benim de öyle mesela ben adetten hemen sonra hamile kalırım en basit örneğiyle. Bunu sağlaması ne diye sorarsanız beta değerleri ve ultrason muayeneleriHimm şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu bilgiyi verdi. Çatlamadan sonra tam olarak 14 gün geçtikten sonra regl olursun 13 veya 15 olmaz dedi.
Evet yumurtlama günü herkesin farklıdır benim doktorumun kastettiği şey yumurta çatladıktan sonra döllenme olmazsa 14 gün geçince regl olursun. Yani benim mesela 16. Gün çatlama oluyor 16+14 gün geçtikten sonra hamile değilsem regl olmalıymışım 31. Gün yani ben de 31. Gün regl oluyorum hakkaten. Ama siz yukarıda 11. Gün yumurtam çatlar demişsiniz yani sizin 26. Gün regl olmanız gerekiyor doktorumun dediği şekilde olsaydı ama siz 28. Gün oluyormuşsunuz beni şaşırtan bu oldu.Sanırım doktorunuz yanılıyor çünkü bu sorunun cevapların da yumurtlama günü farklı olan çok kişi var keza benim de öyle mesela ben adetten hemen sonra hamile kalırım en basit örneğiyle. Bunu sağlaması ne diye sorarsanız beta değerleri ve ultrason muayeneleri
Aynen bahsettiğim gibi oluyorum canım buna çevremde de bu tür sosyal mecralarda da çok örnek gördüm. Kadın vücudu eşsiz ve benzersiz gerçekten herkesin farklı olabiliyor belki genel senin dediğim şekildedir ama kesin yargı yanlış bence o yüzden yazdım yanlış anlama lütfen asla kötü amaçla yazmadımEvet yumurtlama günü herkesin farklıdır benim doktorumun kastettiği şey yumurta çatladıktan sonra döllenme olmazsa 14 gün geçince regl olursun. Yani benim mesela 16. Gün çatlama oluyor 16+14 gün geçtikten sonra hamile değilsem regl olmalıymışım 31. Gün yani ben de 31. Gün regl oluyorum hakkaten. Ama siz yukarıda 11. Gün yumurtam çatlar demişsiniz yani sizin 26. Gün regl olmanız gerekiyor doktorumun dediği şekilde olsaydı ama siz 28. Gün oluyormuşsunuz beni şaşırtan bu oldu.
Yok canım estağfurullah burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Haklısın kesin konuşmamak lazım doktorumun o kadar kesin konuşması beni de yanılttı. Hatta ben ovulasyon testi yapmadığım zamanlar regl olduğumda geriye 14 gün sayıp kontrol ettim çatlama gününde birliktelik olmuş mu diye. Belki de yanılttı da beni bu durum.Aynen bahsettiğim gibi oluyorum canım buna çevremde de bu tür sosyal mecralarda da çok örnek gördüm. Kadın vücudu eşsiz ve benzersiz gerçekten herkesin farklı olabiliyor belki genel senin dediğim şekildedir ama kesin yargı yanlış bence o yüzden yazdım yanlış anlama lütfen asla kötü amaçla yazmadım
Belki de farklı çatlama günün canım bunu bundan sonra aklında tut inşallah yararı olur benim doktorum da reglden sonra gün aşırı ve özellikle sabahları ilişki demişti bu da aklında olsun inşallah güzel haberler alırsınYok canım estağfurullah burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Haklısın kesin konuşmamak lazım doktorumun o kadar kesin konuşması beni de yanılttı. Hatta ben ovulasyon testi yapmadığım zamanlar regl olduğumda geriye 14 gün sayıp kontrol ettim çatlama gününde birliktelik olmuş mu diye. Belki de yanılttı da beni bu durum.
Belki de farklı çatlama günün canım bunu bundan sonra aklında tut inşallah yararı olur benim doktorum da reglden sonra gün aşırı ve özellikle sabahları ilişki demişti bu da aklında olsun inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?