Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama olması için neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz paylaşır mısınız lütfen kızlar
Ben üç kez devlette yaptırmak zorunda kaldım harcadığım ücreti devlette yaptırsaydım sonuç ne olurdu bilemiyorum sonradan devleti bıraktm zaten o yüzden iyi bi doktor bulup ilerlemek lazım
Kızlar yumurtlama olmuyor bende yani ovulasyon testlerşnde çift çizgi olmuyor, femara ile gebelik oldu ama düşük oldu. Tüp bebekte de embriyo 5. Günde dejenere oldu, değerlerim normal sadece amh 0.9 fsh 10du. 32 yasındayım ne yapabilirim?
Merhaba doktorum bana adetten sonra her gün düzenli olarak ve tempolu yürüyüş önermişti kalabalık park gibi yerlerde yürümek daha iyiymiş doğal uyaranların fazla olması iyi olur. Bir de ekmek ve benzeri hamur işi ile karbonhidratı da olabildiğince az tüketmek, bol yeşillik, kabak çekirdeği, her sabah aç karna ceviz ve incir yemek.
Merhaba doktorum bana adetten sonra her gün düzenli olarak ve tempolu yürüyüş önermişti kalabalık park gibi yerlerde yürümek daha iyiymiş doğal uyaranların fazla olması iyi olur. Bir de ekmek ve benzeri hamur işi ile karbonhidratı da olabildiğince az tüketmek, bol yeşillik, kabak çekirdeği, her sabah aç karna ceviz ve incir yemek.
İlk bebeğim tedavi ile oldu pkos var bende yumurtlama bozukluğu, yumurtam büyümedi klomen denedik olmadı, femera demedik yine olmadı doktorum takviye yardımcı olsun diye glifor ilaç vermişti ( kilom yok kendimi bildim bileli zayıfım insülin direncim de yok) daha sonra iğne ile denedik büyüdü ve o şekilde hamile kaldım. Doğumdan bir yıl sonra adet oldum daha sonra 2 ayda bir adet olmaya basladım adet sürem 4-5 ayı bulunca glifor hap içtim tekrar 2 aya kadar geriledi pkos hastalarında metformin yumurtlama destekleyici bunu doktorunuza danısın mutlaka pkos olanlar, şimdi oğlum 4 yasında şükürler olsun bi de İnositol arastırın pkoslu olanlar ,