Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmasına rağmen olmadi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim 😔😔😔😔

Merhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim 😔😔😔😔
Yumurtlamayı net görseniz de kesin olur diye neden düşündünüz ki?

1 senedir korunmuyorum düzenli adet düzenli akıntı görüyorum, 5 aydır 21.gün progesteron değerimi takip ediyorum hepsinde 15 ve üzeri çıkıyor (yumurtlama var ve kaliteli bir yumurta olduğu anlamına geliyor) eşimde sıkıntı yok.
Buna rağmen pozitifi göremedim. Ovülasyon testi halt etmiş anliycağın bu işler öyle kolay değil maalesef.

Ben de ovulasyon testiyle ilk denemede olacak sanmistim olmadı
Rahim filmi cektirdiniz mi?
Eşiniz muayene oldu mu?

Bende oyleydim doktora gittim yumurtam meger kucuk mus ilac verdi buyumesi icin sizde bor doktor kontrolüne gidebilirsiniz
Yumurtanın boyutu doktorun baktığında anlık bir durum aslında.
Ovülasyonda pik ve çatlamayı görmüş müydünüz önceden.
Eğer görülüyorsa yumurtada büyümüş ve lh hormonu yükselmiş anlamına geliyor diye biliyorum.
Baya araştırdım bu ay. Bende ilk defa doktora göründüm. Her ay düzenli regl ve ovülasyon görüyorum testte. Bana da reglinin 4. Günü yumurta küçük ama bir saat sonra ya da bir gün sonra büyümüş olabilir dedi.
Klomen verdi ister kullan ister kullanma dedi. Kullanmadım henüz. Bu ay da yine pik gördüm. Ne karışık işlermiş yahu :D

Ben de ovulasyon testiyle ilk denemede olacak sanmistim olmadı
Rahim filmi cektirdiniz mi?
Eşiniz muayene oldu mu?
Teste görünce insan neden olmasın ki diyor tabi.
Fakat en iyi şartlarda bile döllenme olma ihtimali çok yüksek değil diye biliyorum.
Her ay denedikçe o ihtimale denk gelme olasılığı artıyor tabi.

Yumurtanın boyutu doktorun baktığında anlık bir durum aslında.
Ovülasyonda pik ve çatlamayı görmüş müydünüz önceden.
Eğer görülüyorsa yumurtada büyümüş ve lh hormonu yükselmiş anlamına geliyor diye biliyorum.
Baya araştırdım bu ay. Bende ilk defa doktora göründüm. Her ay düzenli regl ve ovülasyon görüyorum testte. Bana da reglinin 4. Günü yumurta küçük ama bir saat sonra ya da bir gün sonra büyümüş olabilir dedi.
Klomen verdi ister kullan ister kullanma dedi. Kullanmadım henüz. Bu ay da yine pik gördüm. Ne karışık işlermiş yahu :KK70:
Bende zaten adet duzensizligi vsrdi o yuzden reglimin 14. Gun gittim doktor o gun icjn yumurtsnin en az 18 cm civarında olmasi gerekir dedi benim ki 11mmdi
Bu ay 14m gun ilacin etkisiyle 21mm oldu

Bi kere 7 günde testte çıkmaz en az 12 gün geçmesi gerek. İkincisi hemen pes ederseniz olmaz. Ben 1 seneye yakın ovülasyon testi ile denedim 1 sene sonunda oldu. Her ay da düzenli yumurtlamam oldu

AAnladim kuzum eşimin kanında enfeksiyon çıktı crp yüksek ondan çocuk olmuyor olabilir mi sizce aklıma başka bişe gelmiyo
Bi kere 7 günde testte çıkmaz en az 12 gün geçmesi gerek. İkincisi hemen pes ederseniz olmaz. Ben 1 seneye yakın ovülasyon testi ile denedim 1 sene sonunda oldu. Her ay da düzenli yumurtlamam oldu

Back
X