Yumurtlama öncesi hamilelik

Feslegeen

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
413
303
18
29
Merhaba yumurtlama dönemi öncesinde hamile kalan var mı aceba belirtilerin var ama yumurtlamak daha bugün gerçekleşmiş görünüyor böyle bir ihtimal var mı başına gelen var mı

Elbette ihtimal var. Spermler rahim içerisinde birkaçgün yaşayabildiği için yumurtlama gerçekleşeceği zamana kadar bekleme durumu oluyor. Benim ablam regli biter bitmez ilişkiye girip hamile kalmıştı.

Elbette ihtimal var. Spermler rahim içerisinde birkaçgün yaşayabildiği için yumurtlama gerçekleşeceği zamana kadar bekleme durumu oluyor. Benim ablam regli biter bitmez ilişkiye girip hamile kalmıştı.
Ama benim yumurtlamam dün gerceklesti işte belirti göstermesi garip olur o zamanda çünkü yumurtlamadan öncesinde başladı belirtiler yada usuttum bilmiyorum 4 gündür mide bulantısı akıntı vs yaşıyorum ve hayatımda ilk desem yeri var farklı bir mide karışması gibi anlamadım

Yumurtlamayı ovulasyon testi ile mi takip ediyorsun yoksa kendini bildiğin için mi? Yani kendinde belirti görüyorsan belki de gebeliktendir. En son gördüğün adet üstüne görmedir. Her şey olabilir ki

Belki de öyle benimki tahmini olarak tahmin ediyorum son adetim de 3 gün sürdü zaten testte bir şey çıkmadı ama yakında belli olur ilginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…