Adetimi bekliyorum 7 gün var ama bugün erken gebelik testi yapacağım bende merak ediyorumGebelik varmı acaba sizde?
Yaa teşekkür ederim ben adet zamanı çekerim göğüs ağrısı o yüzden hamileliğe yormak istemiyorum umutlanmamak adına ama daha 11 gün var adete çok da erken. Yaptınız mı test inşallah çıkmıştırYok canım göğüs ağrısı bende ama diğer arkadaşa da yazdığım gibi 2.gebelik te çok şiddetli göğüs ağrım olmuştu adete 1 kala hatta cinsiyeti kız di. Ben adet zamanı göğüs ağrısı çekmem hamileyken ağrımıştı sadece inşallah hamilesin dır
Canım şimdi aldım testi yeni girdim eve erken gebelik aldım ama 1 hafta var adetime çıkacağını sanmıyorum da merak ediyorum haber veririm yapıncaYaa teşekkür ederim ben adet zamanı çekerim göğüs ağrısı o yüzden hamileliğe yormak istemiyorum umutlanmamak adına ama daha 11 gün var adete çok da erken. Yaptınız mı test inşallah çıkmıştır
İnşallah güzel haberleri alırız bende şimdi merakımdan yapacağım testiBenimde 13. gün pik yaptı ve birkaç gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşadım. Adet olacak gibi sancı çektim. Şuan adetime 6 gün var tek belirtim ara ara bel ağrısı oluyor böyle bir şey batıyor gibi anlık. Test yapmayacağım adetime 1-2 gün kala yaparım belkii
Güzel haberlerini bekliyorum canımCanım şimdi aldım testi yeni girdim eve erken gebelik aldım ama 1 hafta var adetime çıkacağını sanmıyorum da merak ediyorum haber veririm yapınca
Canım testin kapağında çizik vardı açıp çektim ben bişey göremedim sende bak istersenGüzel haberlerini bekliyorum canım
İnşallah ben de de var test ama yapmıcam. Gününde öğrenmek istiyorum olursa umarımİnşallah güzel haberleri alırız bende şimdi merakımdan yapacağım testi
Belli değil gibi sanki çekimden kaynaklı olabilirCanım testin kapağında çizik vardı açıp çektim ben bişey göremedim sende bak istersen
Aynen telefon bozuk rengi belirgin olacak ki çizgi anca öyle. Zaten erken yaptım adete 2 varken yaparım o değilde bile bile testi ziyan ettimBelli değil gibi sanki çekimden kaynaklı olabilir
Yapma diyecektim de heveslisin diye diyemedimAynen telefon bozuk rengi belirgin olacak ki çizgi anca öyle. Zaten erken yaptım adete 2 varken yaparım o değilde bile bile testi ziyan ettim
Ben de tam göremedim sanki canım bekle bakalım inşallah olurCanım testin kapağında çizik vardı açıp çektim ben bişey göremedim sende bak istersen
Olsa azda olsa çizgi çıkardı adete yakın yaparım artıkBen de tam göremedim sanki canım bekle bakalım inşallah olur
İnşallah canım ya bende istiyorum gebelik benim 2 kaybım var hiç bebeğim yok. İlk gebelikte sadece sol kasık ağrısı olmuştu adete 2 gün kala çıkmıştı. İkinci de hiç belirti yoktu hatta adete 3 kaladan başladım test yapmaya yoktu hiç bir gece göğsüm çok ağrımıştı şiddetli adet olacam sandım sabah 4 tü galiba hiç unutmam test yaptım her ihtimale yine çıkmamıştı sonra uyudum rüyada hamile olduğumu duydum uyanınca direk test yaptım çıkmıştı oda geç döllenme demişti doktor maalesef onunda kalbi durmuştu. Kürtaj üzerinden nerdeyse 1 sene olacak gebelik elde edemedim bu ay ovulasyini kullandım adetin 13.gunu pik olmuştu 14.gun ilişki oldu. Bende çok merak ediyorum inşallah bu ay olur ovulasyon 12.gunu test yapın deniliyor ama ben sabah olmasını bekliyorum test alıp bakacağım çok merak ediyorum. Ovulasyon da hiç akıntı olmaz bende ağrı falan ilk defa 3 gün ağrı yaşadım adet olacak gibi bacağıma kadar vurdu uyudum hatta sonra akıntı da ağrı azaldı. Bende tereddüt ettim acaba yumurtlama mi diye ama testte piki gördüm yani. Bide ansızın bas ağrısı kusma olunca şüphe ettim. İlk gebelikte de migren gibi ağrım olmuştu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bide başıma talihsiz olay geldi normal vitamin değerlerim için bide tam kan tahlil vermiştim doktor hamilesin dedi bende yanlışlık olmasın hocam yeni bitti ovulasyon bu kadar erkenden belli olur mu dedim oda hamilesin dedi kadın doğuma dosya açtı benim genetik araştırma testinde pıhtılaşma bozukluğu çıktığı için riskli gebelik bölümü iğne verecek. Her neyse sevindim mucize herhalde dedim elime aldım dosya mi giderken geri seslendi ler geçen seneki sonucu mu okumuş özür dilerim yalnis sonucu okumuşum dedi yeni bir travma yarattı bende. Biraz unutmuştum gebelik olayını böyle olay olunca bebeğe teste odaklandım üzüldüm çok
Benim de goguste aşırıı sızılarım var ılk gebelıkte bukdr yoktu glb ama aynı kızımdakı gb batmalarm var sırt agrım var bacak agrım ckk. 2gundur de uykuluyum ben hıc dusunmezken 2yi resmen kaza gb bsy olduYok canım göğüs ağrısı bende ama diğer arkadaşa da yazdığım gibi 2.gebelik te çok şiddetli göğüs ağrım olmuştu adete 1 kala hatta cinsiyeti kız di. Ben adet zamanı göğüs ağrısı çekmem hamileyken ağrımıştı sadece inşallah hamilesin dır
Canım dün işte meraktan erkenden gebelik yaptım bişey çıkmadı. Bugün yumurtlama nin 8.gunu takvimden baktım da inşallah vardır bilmiyorum her ay bende aynı mevzu zaten varmi yokmu diye diye sitres işte doktor da sitres etkiler diyor sitres yapmadan olmuyor elimde değil elimde kaset test vardı şimdi de onu yapıyorumÇok üzüldüm senin adına rabbim inşallah en guzel zamanda çabucak nasip etsinnn şuanda tam olarak durum ne kac gun oldu yumurtlama
Üzülünür tabi evlat bambaşka bir şey kızım olmadan bir kimyasal gebelik yaşamıstım o bile benı cok etkılemıstı. Sonrasında bir kaç ay olmayınca da çok üzülüyordum ki senin durumunu anlamaya çalışıyorum çok haklsıın yaş kaçtı. Umudunu duanı yitirme inşallah olacaktır enguzel zamandaCanım dün işte meraktan erkenden gebelik yaptım bişey çıkmadı. Bugün yumurtlama nin 8.gunu takvimden baktım da inşallah vardır bilmiyorum her ay bende aynı mevzu zaten varmi yokmu diye diye sitres işte doktor da sitres etkiler diyor sitres yapmadan olmuyor elimde değil elimde kaset test vardı şimdi de onu yapıyorum
Teşekkür ederim canım 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım. evlendim neden çocuk olmuyor diye sitrese girdim her hastaneye gittim normal olur denildi tam 1.sene doldu hamile oldum sevindim bebek öldü. Kürtajdan sonra 6.ayda hamile kaldım hersey iyi dediler oda öldü genetik araştırma oldu kanımda pıhtılaşma olduğu için iğne verecekler miş kanda öğrenir öğrenmez gel dedi riskli gebelik bölümü kürtaj olalı 12 nisanda 1 sene olacak inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese rabbim bu mübarek aylarda nasip etsinÜzülünür tabi evlat bambaşka bir şey kızım olmadan bir kimyasal gebelik yaşamıstım o bile benı cok etkılemıstı. Sonrasında bir kaç ay olmayınca da çok üzülüyordum ki senin durumunu anlamaya çalışıyorum çok haklsıın yaş kaçtı. Umudunu duanı yitirme inşallah olacaktır enguzel zamanda
Nasıl gidiyor belirtiler varmı hala test yaptinmiSenin bu ay tutacak gibi içime öyle doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?