Yumurtlama sonrası kasik ağrısı

Yaa teşekkür ederim ben adet zamanı çekerim göğüs ağrısı o yüzden hamileliğe yormak istemiyorum umutlanmamak adına ama daha 11 gün var adete çok da erken. Yaptınız mı test inşallah çıkmıştır

Canım şimdi aldım testi yeni girdim eve erken gebelik aldım ama 1 hafta var adetime çıkacağını sanmıyorum da merak ediyorum haber veririm yapınca

Benimde 13. gün pik yaptı ve birkaç gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşadım. Adet olacak gibi sancı çektim. Şuan adetime 6 gün var tek belirtim ara ara bel ağrısı oluyor böyle bir şey batıyor gibi anlık. Test yapmayacağım adetime 1-2 gün kala yaparım belkii

İnşallah güzel haberleri alırız bende şimdi merakımdan yapacağım testi

Eklentiler

• 17098852660836473373917888993745.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 623
  • IMG_20240308_110406.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 522
Aynen telefon bozuk rengi belirgin olacak ki çizgi anca öyle. Zaten erken yaptım adete 2 varken yaparım o değilde bile bile testi ziyan ettim
Yapma diyecektim de heveslisin diye diyemedim beta artışını takip etmek falan da stresli bence adet günü öğrenmek daha iyi olur. Birkaç güncük kalmış sabredelim

Çok üzüldüm senin adına rabbim inşallah en guzel zamanda çabucak nasip etsinnn şuanda tam olarak durum ne kac gun oldu yumurtlama

Benim de goguste aşırıı sızılarım var ılk gebelıkte bukdr yoktu glb ama aynı kızımdakı gb batmalarm var sırt agrım var bacak agrım ckk. 2gundur de uykuluyum ben hıc dusunmezken 2yi resmen kaza gb bsy oldu

3 yıllık evliyim klomen çatlatma kullandım fayda etmedi 2 kere kimyasal yaşadım aşılamaya karar verdim eşimi. Morfoloji bozuk çıktı 3 ay oldu ilaç kullandı bu ay hastaneye gidecegim bakalım ne olcak.
Şimdi benim sormak istediğim konu 6 ay önce adetimin son günü beraber oldum ve 1 hafta sonra işte kanamam çok olmuştu agrilarim vardı kasıkta tets yaptım 489 çıkmıştı Dr kimyasal dedi bu adetimde de 6 ncı günü beraber oldum ve ilişkiden 3 yada 4 gün sonra ilk sol kasiigmda batmalar sonra ise sağ kasigim da çok çok hafif ama sanki adet olacakmisim gibi birşeyler oluyor tek birgün göğüs ağrısı yaşadım başka olmadı belim ve özellikle dün sırtım berbat ağrı vardı uzandım geçti ama kasıklarım gün içinde durup başlıyor ağrı içim bir tuaf değişik adet olacakmisim gibi başka birşey yok sizce gebelik var mıdır

Çok üzüldüm senin adına rabbim inşallah en guzel zamanda çabucak nasip etsinnn şuanda tam olarak durum ne kac gun oldu yumurtlama
Canım dün işte meraktan erkenden gebelik yaptım bişey çıkmadı. Bugün yumurtlama nin 8.gunu takvimden baktım da inşallah vardır bilmiyorum her ay bende aynı mevzu zaten varmi yokmu diye diye sitres işte doktor da sitres etkiler diyor sitres yapmadan olmuyor elimde değil elimde kaset test vardı şimdi de onu yapıyorum

Üzülünür tabi evlat bambaşka bir şey kızım olmadan bir kimyasal gebelik yaşamıstım o bile benı cok etkılemıstı. Sonrasında bir kaç ay olmayınca da çok üzülüyordum ki senin durumunu anlamaya çalışıyorum çok haklsıın yaş kaçtı. Umudunu duanı yitirme inşallah olacaktır enguzel zamanda

Teşekkür ederim canım 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım. evlendim neden çocuk olmuyor diye sitrese girdim her hastaneye gittim normal olur denildi tam 1.sene doldu hamile oldum sevindim bebek öldü. Kürtajdan sonra 6.ayda hamile kaldım hersey iyi dediler oda öldü genetik araştırma oldu kanımda pıhtılaşma olduğu için iğne verecekler miş kanda öğrenir öğrenmez gel dedi riskli gebelik bölümü kürtaj olalı 12 nisanda 1 sene olacak inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese rabbim bu mübarek aylarda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…