Yazarım tabikiyaz bizede gelişmeleri lütfennn benim daha çok var
Kasik ağrısı ara sıra çok oluyor en belirgin o bende suanAz kaldı seninn inşallah güzel haberi alcaz senden önden :))
Test yapacak mısın gecikmeyi mi bekleyeceksinKasik ağrısı ara sıra çok oluyor en belirgin o bende suan
Elimde kaset test var 4gun kala çıkmaz sanırım yapmadım bekliyorum şimdilikTest yapacak mısın gecikmeyi mi bekleyeceksin
Evet çıkmaz diyorlar bekle az kaldı hayırlısı olsunElimde kaset test var 4gun kala çıkmaz sanırım yapmadım bekliyorum şimdilik
Zaten ciksada beta artışı beklenecek her türlü beklenecekEvet çıkmaz diyorlar bekle az kaldı hayırlısı olsun
Aynen o stresle beklemektense böyle daha iyi canımZaten ciksada beta artışı beklenecek her türlü beklenecek
Canım aynı arada sırada kasık ağrısı devam şiddetli bulantım var geçenlerde kan verdim 023 çıktı umudu kestim olsa çıkardı diye düşünüyorum adetime 3 kaldı herhaldekızlar ne durumdasınız benim gün gçetikçe ağrılarım artıyo gibi bugün adet sanıcısı çekiyor gibiyim resmen yumurtlamamın üzeinden 6 gün geçti 6 gündür düzenli olarak ağrıyorr
Canım aynı arada sırada kasık ağrısı devam şiddetli bulantım var geçenlerde kan verdim 023 çıktı umudu kestim olsa çıkardı diye düşünüyorum adetime 3 kaldı herhalde
Yeni tahlil verdim kanımda idrarda enfeksiyon yok ciğerler sağlam böbrek te iyi sadece suyu az içiyorsun herhalde böbrek süzme görevinde zorlanıyor dedi su iç biseyin yok dedi. Vitaminler de tamam eksik yok B12 folat falan az önce tekrardan test yaptım dün hayali gibi gelmişti ışıkta tutunca şimdi yaptım onda da bişey yok daha test te yapmam kan da vermem bu aydan umudum bitti gecikme olursa ona göre düşünecem sıkıldım yoruldumidrar yolu enfeksitonu felan olabilirmi acaba benim bir kere öyle olmuştu bulantı çok fazlaydı adetide etkiliyormuş o
aslında en sağlıklısı o yapabilirsniz şahane olurYeni tahlil verdim kanımda idrarda enfeksiyon yok ciğerler sağlam böbrek te iyi sadece suyu az içiyorsun herhalde böbrek süzme görevinde zorlanıyor dedi su iç biseyin yok dedi. Vitaminler de tamam eksik yok B12 folat falan az önce tekrardan test yaptım dün hayali gibi gelmişti ışıkta tutunca şimdi yaptım onda da bişey yok daha test te yapmam kan da vermem bu aydan umudum bitti gecikme olursa ona göre düşünecem sıkıldım yoruldum
Hayırlısı olsun canım üzülmeeCanım aynı arada sırada kasık ağrısı devam şiddetli bulantım var geçenlerde kan verdim 023 çıktı umudu kestim olsa çıkardı diye düşünüyorum adetime 3 kaldı herhalde
Ne durumdasın canım?Zaten ciksada beta artışı beklenecek her türlü beklenecek
Dün sanki regl olcakmisim gibi karnım ağrıdı 2gun var canım bekliyorum gecikmeyi regl sancıları gelip gidiyo bu aradaHayırlısı olsun canım üzülmee
Ne durumdasın canım?
Az kaldı test yapmayı düşünüyor musun cnm?Dün sanki regl olcakmisim gibi karnım ağrıdı 2gun var canım bekliyorum gecikmeyi regl sancıları gelip gidiyo bu arada
Regl geçmesini beklicem zaten pekde ümidim.kalmadiAz kaldı test yapmayı düşünüyor musun cnm?
öyle yap canım ama öyle deme belli olmazRegl geçmesini beklicem zaten pekde ümidim.kalmadi
Canım şimdi freely 6 gun once gebelik testi yaptım böyle çıktı güvenilir mi ki heyecan yaptım ama bide yanlış sa diye tereddüt ettimöyle yap canım ama öyle deme belli olmaz
Silik var gibi canım inşallah doğrudurCanım şimdi freely 6 gun once gebelik testi yaptım böyle çıktı güvenilir mi ki heyecan yaptım ama bide yanlış sa diye tereddüt ettim
Canım 3 varSilik var gibi canım inşallah doğrudurtest hakkında bir fikrim yok kaç gün vardı regle?
İnşallah doğrudur yarın tekrardan test alacam haber veririm geçen gün aynı marka testte bişey yoktuSilik var gibi canım inşallah doğrudurtest hakkında bir fikrim yok kaç gün vardı regle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?