Yumurtlama sonrası kasik ağrısı

kızlar ne durumdasınız benim gün gçetikçe ağrılarım artıyo gibi bugün adet sanıcısı çekiyor gibiyim resmen yumurtlamamın üzeinden 6 gün geçti 6 gündür düzenli olarak ağrıyorr
Canım aynı arada sırada kasık ağrısı devam şiddetli bulantım var geçenlerde kan verdim 023 çıktı umudu kestim olsa çıkardı diye düşünüyorum adetime 3 kaldı herhalde

Canım aynı arada sırada kasık ağrısı devam şiddetli bulantım var geçenlerde kan verdim 023 çıktı umudu kestim olsa çıkardı diye düşünüyorum adetime 3 kaldı herhalde
idrar yolu enfeksitonu felan olabilirmi acaba benim bir kere öyle olmuştu bulantı çok fazlaydı adetide etkiliyormuş o

idrar yolu enfeksitonu felan olabilirmi acaba benim bir kere öyle olmuştu bulantı çok fazlaydı adetide etkiliyormuş o
Yeni tahlil verdim kanımda idrarda enfeksiyon yok ciğerler sağlam böbrek te iyi sadece suyu az içiyorsun herhalde böbrek süzme görevinde zorlanıyor dedi su iç biseyin yok dedi. Vitaminler de tamam eksik yok B12 folat falan az önce tekrardan test yaptım dün hayali gibi gelmişti ışıkta tutunca şimdi yaptım onda da bişey yok daha test te yapmam kan da vermem bu aydan umudum bitti gecikme olursa ona göre düşünecem sıkıldım yoruldum

aslında en sağlıklısı o yapabilirsniz şahane olur

öyle yap canım ama öyle deme belli olmaz
Canım şimdi freely 6 gun once gebelik testi yaptım böyle çıktı güvenilir mi ki heyecan yaptım ama bide yanlış sa diye tereddüt ettim

Eklentiler

• IMG_20240313_172740.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 458
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…