Yumurtlama sonrası kasik ağrısı

Kızlar adetin 13.gunu yumurtlama oldu bugün adetin 17. Günü sanki adet olacak gibi ağrım var akintim var. Ağrı bacağıma vuruyor birebir adet ağrısı gibi daha önce başına böyle birsey gelen oldu mu
aynıları bendede var yumurtlama günümden beri kasık batmaları bel ağrısı yaşıyorum ve sağ bacağıma vuruyor üst bacağıma iki gündürde göğüslerim şişti aynı tarif edilen gibi sol kolumun altında acı oluyor arada dokununca ağrıyor göğüslerim siz ne yaptınız sonuç nee benimde reglime daha 10-12 gün felan varr birde benim adet döneminde ayaklarım çok üşür kaç gündür ayaklarımı ısıtamıyorum belirsizlik çok kötü ya

Benim de geçen konuştuğumuz kadar yok ama belim ağrıyor yine
Gecen gunelrde daha çok ağrılarım vardı sanki regl yaklaştıkça hafifledi herşey sende nasıl
kızlar ne durumdasınız benim gün gçetikçe ağrılarım artıyo gibi bugün adet sanıcısı çekiyor gibiyim resmen yumurtlamamın üzeinden 6 gün geçti 6 gündür düzenli olarak ağrıyorr

kızlar ne durumdasınız benim gün gçetikçe ağrılarım artıyo gibi bugün adet sanıcısı çekiyor gibiyim resmen yumurtlamamın üzeinden 6 gün geçti 6 gündür düzenli olarak ağrıyorr
8 gün mü var senin de regle canım benim de adet sancısı gibi ağrı oluyor karnımda göğüslerim ve belimde de ağrı var böylee

8 gün mü var senin de regle canım benim de adet sancısı gibi ağrı oluyor karnımda göğüslerim ve belimde de ağrı var böylee
Valla şuan regl takip uygulamasina göre 11 gün var ama uygulamadaki yumurtlama gününden önce yumurtam catladigini düşünüyorum belirtilere göree 6 sında yumurtam çatladı 5inde ve 7 sinde ilişkiye girdik 6 Mart'ta kasıklarım çok batmaya başladı ve uzayan akıntı koku hassasiyeti oldu oyuzdne o gün yumurtamin catladifini düşünüyorum o günden beridir de geçmeyen kaşık bel bacak ağrısı yaşıyorum iki gündür göğüslerim şişti sol koltuk altımda nadir acı ağrı hibi birşey oluyor adet doneminde goguslwrdeki ağrı şuan var ve olması için daha çok erken eğer adete11 gün varsaa pismolojik mi bilmiyorum ama insan şüpheleniyor istemsizzz bel ve kasık ağrılarım adet oldum Olcam hissi veriyor çoğu kişiye göre çok erken bu belirtiler için ama araştırdığımda cokkk kisininde yasadifini gördüm kafalar karisikk

Birde ayaklarım çok üşüyor adet donemindede asla ısınmaz ayaklarım aynı o şekil buda bir belirtimi bilmiyorum ama vücudumdaki tüm anormallikleri dinliyorum malesef

Benim de 11-12 gün önceden beri var canım bu ağrılar ama geçen ay da aynı şeyler oldu sonra adet oldum o yüzden bu belirtiler hiçbir şeyi göstermez diye düşüyorum. Hatta adetten 4 gün önce lekelenmem geldi devam etti gününe kadar gününde çat oldum normalde asla böyle bir şey olmadı kaç yıldır. O yüzden gecikmeye kadar hiç umutlanmamak lazım sanki. Tabi belki vardır sizin inşallah

vücudumuz bizimle alay ediyor olmalı piskolojikmen hamilelik geçriiyoruz resmen ben bu ay başladım denemelere daha çömezim yani o yüzden herşeyden nem kapıyorum ve çevremin etiikisi yüzünden hemen olucakmış gibi düşünüyorum istemsiz ama herkes rahat olun 1 seneyi bulabilir diyorlar ama buna ikna olmak çok zormuş

Aynen öyle valla :) Ben de tecrübeli sayılmam son 2 ay bir de bu ay korunmadık ama çok değerlendirmemiştik zaten günleri ihtimal azdı şimdi bakınca. Geçen iki ayda adet öncesi bi triplere girdim hemen olcakmış gibi test yaptım filan O yüzden bu ay akıllandım gecikmezse test filan yapmıcam ama burayı okumadan da edemiyorum

Benimde aynı akşamları daha çok belirti var sanki ama bencede regl belirtisidir olabilir benim 4gub kaldi

gerçekten burası bir bağımlılık durup durup aklıma geliyor okumaya yazmaya başlıyorum insallah tımarhanelik olmadan bebişlere kavuşuruz

Az kaldı seninn inşallah güzel haberi alcaz senden önden :))
Hahaha inşallah bilmiyom geçen ayda belirtiler vardı kesin dedim regl oldum bu ayda olurum gibime geliyor buraya girip bakmadan duramıyorum bende belirtilere baktıkça kendisinde insan o belirtileri buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…