Bilmiyorum ki ne yapsam direk kana mi gitsem yoksa erken gebelik alıp çıkarsa öyle mi gitsem kan vermeye sağlık ocağı bekletiyor bizim burda özel hastane var orda veriyorum 1 saatte çıkıyor WhatsApp tan sonucu atıyor lar pdf olarakKactane test yapmışım pozitif çıktıysa hepsi yanlışlık yoktur pozitif düşün sabah kan sonucun çıkınca haber ver hastanedeye mi gidicrksin sağlık ocağına mi
Saglik ocakları genelde ertesi gün çıkıyor sanırım bayadir gitmedim bende özele giderim diyosan ilk evde yap test sonra git bence zaten pahalı özel hastanelerBilmiyorum ki ne yapsam direk kana mi gitsem yoksa erken gebelik alıp çıkarsa öyle mi gitsem kan vermeye sağlık ocağı bekletiyor bizim burda özel hastane var orda veriyorum 1 saatte çıkıyor WhatsApp tan sonucu atıyor lar pdf olarak
Aynen haklısın geçen gittim işte 0,23 mi çıktı 0,21 mi öyle bişey çıktı 200 tl ücreti de bakalım dediğin gibi yarın test yapar sonrada kana giderim. Sende test yap banada haber ver hangi marka testin var ben bugün kaset test yaptım hicbisi çıkmadı erken gebelikte çıktıSaglik ocakları genelde ertesi gün çıkıyor sanırım bayadir gitmedim bende özele giderim diyosan ilk evde yap test sonra git bence zaten pahalı özel hastaneler
Bende kaset test var eczaneden almıştım bebetime yazıyor markası erken gebelik almadım yaAynen haklısın geçen gittim işte 0,23 mi çıktı 0,21 mi öyle bişey çıktı 200 tl ücreti de bakalım dediğin gibi yarın test yapar sonrada kana giderim. Sende test yap banada haber ver hangi marka testin var ben bugün kaset test yaptım hicbisi çıkmadı erken gebelikte çıktı
Sabah uyanır uyanmaz yaparsın ilk idrarla hormon birikir hemde güzel haberleri ni bekliyorum yarın görüşürüz canım iyi akşamlarBende kaset test var eczaneden almıştım bebetime yazıyor markası erken gebelik almadım ya
Sabah uyanır uyanmaz yaparsın ilk idrarla hormon birikir hemde güzel haberleri ni bekliyorum yarın görüşürüz canım iyi akşamlar
Ben de yapmadım canım ama benim var dahaTest yapmayan bı benmi kaldım
Canım günaydın eczaneden mirateck erken gebelik varmış aldım ama hiçbir şey çıkmadı hayal kırıklığı yaşadımAminnn inşallahh Allahım yüzümüzü güldürsun hayırlısıyla hayırlı akşamlar
Hadi ya hayırlısı olsun regl gecikmeni bekle canım belki daha sonradan da cikabiliyormusCanım günaydın eczaneden mirateck erken gebelik varmış aldım ama hiçbir şey çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım
Bende regl oldum sanırım hem sancım var hemde peceteyle pempe lekeler geliyorCanım günaydın eczaneden mirateck erken gebelik varmış aldım ama hiçbir şey çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım
Galiba regl oldum pempe linkler geldi peceteyle karnım ağrıyorBen de yapmadım canım ama benim var daha
Galiba regl oldum pempe linkler geldi peceteyle karnım ağrıyor
Yerlesme kanaması olabilirmi senceHayırlısı olsun canım üzülme gelecek aya inşallah
Devamı geldi mi? İnsallah yerleşme kanamasıdır canımYerlesme kanaması olabilirmi sence
Koyu kırmızı şekilde devamı gelirse negatif oluyor maalesef.Yerlesme kanaması olabilirmi sence
Ped taktim bekliyorumKoyu kırmızı şekilde devamı gelirse negatif oluyor maalesef.
Hiç canını sıkma, bu ay olmazsa inşallah bir sonraki ayaPed taktim bekliyorum
Hiç canını sıkma, bu ay olmazsa inşallah bir sonraki aya. Ben de 3 aydır uğraşıyorum rabbimden tek istediğim umutsuzluğa düşmemek ….
[/QUOTEAynen yapcak bisey yok ovulasyon testi kullanmıştım bu ay önümüzdeki ay kullanmadan mi acabaHiç canını sıkma, bu ay olmazsa inşallah bir sonraki aya. Ben de 3 aydır uğraşıyorum rabbimden tek istediğim umutsuzluğa düşmemek ….
Ovulasyon testi kullanıyor muydunuz sizde. Bu ay kullanmasam mi diyorumHiç canını sıkma, bu ay olmazsa inşallah bir sonraki aya. Ben de 3 aydır uğraşıyorum rabbimden tek istediğim umutsuzluğa düşmemek ….
Ben ilk kez bu ay kullandım, pik gününü değerlendiremedim, çatlama gününü değerlendirdim. Nasip kısmet bakalım umudum yok zaten deOvulasyon testi kullanıyor muydunuz sizde. Bu ay kullanmasam mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?