Hayırlı olsun yarın kan verin kesin sonuç çıkar kaşık agrisimi vardı sizdedeİnşallah doğrudur yarın tekrardan test alacam haber veririm geçen gün aynı marka testte bişey yoktu
Geçen yaptığın erkendir belki inşallah doğrudur yarın da yapıp ona göre kan ver istersenİnşallah doğrudur yarın tekrardan test alacam haber veririm geçen gün aynı marka testte bişey yoktu
Test yapmayan bı benmi kaldımGeçen yaptığın erkendir belki inşallah doğrudur yarın da yapıp ona göre kan ver istersen
Canım yumurtlama dan sonra ağrı başladı 3 gün aşırı zorladı sonra arada sırada olmaya başladı Bi ara bas ağrısı ile 1 defa kusma oldu. 1 haftadır bulantım var. Bugün de kasik ağrım oldu çok adet olacam diye düşündüm hatta inşallah vardır ya yarın test alıp yapacam yine çıkarsa direk kan vermeye giderim negatif çıkmasından korkuyorum bıktım heves edip negatif görmektenHayırlı olsun yarın kan verin kesin sonuç çıkar kaşık agrisimi vardı sizdede
Kız yapsana sende günlerdir yapmayacam deyip sürekli yaptım şuan elimde olsaydı tekrar yapardımTest yapmayan bı benmi kaldım
Bendede sizde ki gibi oldu yunurtlamadan 5gun sonra aşırı karın ağrım miğde bulantım oldu sonra kaşık ağrıları ama 15msrt regl günüm batmalarim kayboldu test yapasim gelmiyor benimdeCanım yumurtlama dan sonra ağrı başladı 3 gün aşırı zorladı sonra arada sırada olmaya başladı Bi ara bas ağrısı ile 1 defa kusma oldu. 1 haftadır bulantım var. Bugün de kasik ağrım oldu çok adet olacam diye düşündüm hatta inşallah vardır ya yarın test alıp yapacam yine çıkarsa direk kan vermeye giderim negatif çıkmasından korkuyorum bıktım heves edip negatif görmekten
Regl olmak istemiyorum bende inşallah vardır da cesaret edemiyorum test yapmaya insan yıkılıyor resmenKız yapsana sende günlerdir yapmayacam deyip sürekli yaptım şuan elimde olsaydı tekrar yapardımdua edin kızlar inşallah test bozuk değildir doğrudur
Elinde test varsa hadi yap şimdi ne yapalım hersey Alkahtan negatif görünce üzülüyoruz ama Allah ol derse de oluyor bak bana 2 bebeğimi kaybettim 3 sene içinde ilk gunki hala umudum hevesim var acim desen ilk günkü gibi oda aynı rabbim sanki umudu da üzüntüyü de dengeliyor. İnşallah hepimiz hamileyizdirBendede sizde ki gibi oldu yunurtlamadan 5gun sonra aşırı karın ağrım miğde bulantım oldu sonra kaşık ağrıları ama 15msrt regl günüm batmalarim kayboldu test yapasim gelmiyor benimde
Akşam çay tükettim baya şimdi sahurdan sonra yapabilirim belkiElinde test varsa hadi yap şimdi ne yapalım hersey Alkahtan negatif görünce üzülüyoruz ama Allah ol derse de oluyor bak bana 2 bebeğimi kaybettim 3 sene içinde ilk gunki hala umudum hevesim var acim desen ilk günkü gibi oda aynı rabbim sanki umudu da üzüntüyü de dengeliyor. İnşallah hepimiz hamileyizdir
Biliyor musun ilk bebekten sonra çok ağladım öldü diye sürekli aylarca elimde test gezdim bir gün öğlen yaptım yoktu akşam yaptım yoktu gece 4 gibi yaptım ağlayarak yoktu olsa zaten çıkardı diye ağlayarak yattım umudum yoktu hiç rüyamda annemi gördüm elinde kuranı kerim kızım Allaha şükürler olsun hamilesin müjdeler olsun dedi uyandım saat öğleden sonra 3 gibi annemi aradım oda bana rüya gördüğünü sakallı dede kuran okuyordu sana uyandım dedi bende gördüm anne senin elinde kuranı kerim vardı hamilesin dedin diye test yap dedi yaptım çıkmadı dedi sonra aynı rüyayı gördüysek vardır hayır dedim gittim test aldım ve anında kırmızı çizgi çıktı o kadar çok sevindim ki anlatamam ama oda nasip olmadı işte. Yani demek istediğim Allah tan umut kesilmez rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda müjdeler alalım sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı imanlı evlatlarımız olsunRegl olmak istemiyorum bende inşallah vardır da cesaret edemiyorum test yapmaya insan yıkılıyor resmen
Eşinize söylediniz mi siz yoksa kandan sonramı soyliceksinizElinde test varsa hadi yap şimdi ne yapalım hersey Alkahtan negatif görünce üzülüyoruz ama Allah ol derse de oluyor bak bana 2 bebeğimi kaybettim 3 sene içinde ilk gunki hala umudum hevesim var acim desen ilk günkü gibi oda aynı rabbim sanki umudu da üzüntüyü de dengeliyor. İnşallah hepimiz hamileyizdir
Çok çok geçmiş olsun basınız sağolsun herşey Allah'tan veren de o Alanda o rabbim bundan sonra yuzunuzunu güldürsünBiliyor musun ilk bebekten sonra çok ağladım öldü diye sürekli aylarca elimde test gezdim bir gün öğlen yaptım yoktu akşam yaptım yoktu gece 4 gibi yaptım ağlayarak yoktu olsa zaten çıkardı diye ağlayarak yattım umudum yoktu hiç rüyamda annemi gördüm elinde kuranı kerim kızım Allaha şükürler olsun hamilesin müjdeler olsun dedi uyandım saat öğleden sonra 3 gibi annemi aradım oda bana rüya gördüğünü sakallı dede kuran okuyordu sana uyandım dedi bende gördüm anne senin elinde kuranı kerim vardı hamilesin dedin diye test yap dedi yaptım çıkmadı dedi sonra aynı rüyayı gördüysek vardır hayır dedim gittim test aldım ve anında kırmızı çizgi çıktı o kadar çok sevindim ki anlatamam ama oda nasip olmadı işte. Yani demek istediğim Allah tan umut kesilmez rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda müjdeler alalım sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı imanlı evlatlarımız olsun
İzinli bugün yanımdaydı yaptığımda emin olamadı oda yarın tekrar yaparsın emin ol dedi yarın eğer pozitif çıkarsa söylemeyeceğim sürpriz yapacağım inşallah tabi pozitif çıkarsaEşinize söylediniz mi siz yoksa kandan sonramı soyliceksiniz
İnşallah gönlünüzü ferah tutun güzel supriz yaparsınız sonrada inşallah bizede nasip ederse bende sürpriz yaparimİzinli bugün yanımdaydı yaptığımda emin olamadı oda yarın tekrar yaparsın emin ol dedi yarın eğer pozitif çıkarsa söylemeyeceğim sürpriz yapacağım inşallah tabi pozitif çıkarsa
Daha önce prodoctor tan pozitif gördüm kan verdim 0 Di korkuyorum test yanlışsa diye inşallah hemen sabah olsun da çıkayım diye heyecan ettimİnşallah gönlünüzü ferah tutun güzel supriz yaparsınız sonrada inşallah bizede nasip ederse bende sürpriz yaparim
Normalde regl gününüz nezaman gectimiDaha önce prodoctor tan pozitif gördüm kan verdim 0 Di korkuyorum test yanlışsa diye inşallah hemen sabah olsun da çıkayım diye heyecan ettim
Benimde 1de çatladı 3unu degelrrmdim 1 ve 3 öncesinde bide catlamadan olan piklerBaksana canım 3 olarak gözüküyor 2 martta ovulasyon pik çıkmıştı
İnşallah hamilesin dır kuzum sende test yap banada haber ver benimki olmazsa seninkine sevinelim bariBenimde 1de çatladı 3unu degelrrmdim 1 ve 3 öncesinde bide catlamadan olan pikler
Kactane test yapmışım pozitif çıktıysa hepsi yanlışlık yoktur pozitif düşün sabah kan sonucun çıkınca haber ver hastanedeye mi gidicrksin sağlık ocağına miİnşallah hamilesin dır kuzum sende test yap banada haber ver benimki olmazsa seninkine sevinelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?