Yumurtlama Sorunu Yaşayanlar

zelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
15
0
86
42
Ordu
herkese merhaba ben 3 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz.bu yıl doktora gittim ve bende yumurtlama olmadığını söyledi.zaten adetlerimde düzensizdi.klomen ilacıylada yumurta gelişmedi.iğne tedavisine başlayacağız dedi.benim gibi bu sorunu yaşayıp iğne tedavisiyle hamile olan var mı? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

senin yaşadığın sorunun aynısıda bende var canım banada klomen fayda etmedi benin dr um menogon iğnesi verdi 3 kutu kullandım ara verdim bu ayın sonunda tekrar vurulmaya başlıycam geçen ay kullandığım fayda etmedi bakalım umutlar bu aya sana hangi iğne verildi peki

daha bana iğne vermedi.adetin başlayınca gel dedi
senin hormonların normal mi?inşallah iyi sonuç alırız

inşallah canım..hormonlar normal de yumurtlamamda sorun var bide adetin ne kadar düzensiz senin ben 6 ayda bir falan bazen yılda bir

benim de geç oluyo.az oluyorum ve kahverengi şeklinde oluyor.şuan doktorum progestan verdi onu 10 gün kullandım adet olmayı bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.kaç yıldır çocuk istiyorsun ve tedaviye başlayalı ne kadar oldu

canım 3 yıldır evliyim aslında başından beri istiyorum ama tam teşekküllü 1 yıldır falan gidiyorum ama hep aralıklı gidiyorum 3 aydır yine aralık koydum ama bu ay sonuna kadar gidicem tekrar

bende yeni başladım tedaviye.bizim sorunumuzu yaşayan bir akrabamız var oda tedavi oldu tek çare tüp bebek dediler ona.ama tam tedaviye başlanacakken hamile olduğu anlaşıldı.darısı başımıza inş.

kızlar ben her ay duzenlı adet oluyorum ama bebişim olmuyoo dr klomen verdı bana acaba bnmdemı yumurtlarımda sorun varrr

ayni sorun bende de var ben de 5 doz klomen kullandim olmadi menogon kullandim 2 kutu gene olmadi ondan sonra femaraya basladim gene olmadi sonra da gobekten vurulan bir igne var onu kullandim ama bu igneyi famara ile kullandim 2 seferde asilama yaptirdim ama tutmadi.Tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalmisim ama adet duzensizliginden onu anlamadim ve 3 aylikken dustu ve su anda halen ugrasiyoruz ama bir sonuca varamadik en son olarkada eylulde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruzz bu arada bende eylulde 4 senbe olucak evleneli....

klomen yumurtaları uyaran bir ilaç.yumurtlama olanlarada sanırım dr veriyor bu ilacı daha iyi yumurta elde etmek için.inş bebişin olur canım

klomen yumurtaları uyaran bir ilaç.yumurtlama olanlarada sanırım dr veriyor bu ilacı daha iyi yumurta elde etmek için.inş bebişin olur canım

tsk ederım kızlar nasıl yanı ben yumurtlamıyormuyum sımdı ee adet oluyom ama duzenlı anlamadım ben :uhm:

svlkbr düzenli adet olman yumurtladığının ispatı değil. hormonlar salgılanıyor ve rahim kalınlaşıyor. ama yumurta atılmıyor.

rahmin kalınlaşması gebeliğe hazırlık gibi birşey. atılanlar da yumurta döllenmeyince rahimde o fazladan oluşan tabaka.

hepinize iyi günler dilerim
hamileliği düşündüğüm günden beri bu sitenin takipçisi oldum,9 adır bebek için uğraşıyoruz adetlerim bir erken bir geçolmaya başladı kasımdan beri hızla bir kilo artışı oldu ve yuzumde tek bır sıvıce cıkammısken alnımda bırden onlarca sıvılce cıktı.3 dr degıstırdım stres falan dedı en son bır prof gıttık sıkayelermı soyleyınce anladı hemen kist var saırım bakalım dedı.bakınca hemen aşılama yapalım dedi ve eşimden semen analizi istedi.yaptırdık eşimin 13 mly cıktı bız tam bir şok beklemıyorduk.yumurta takıbıne başladı 2 gunde bır gıttım yumurtam çatlamadı adet olunca gel artık bu ıse yaramaz dedı adet oldum dun gıttım yumurtam çatlamamış.bunu unutalım dedi aşılama işlemine başlayıp dün iğnemi oldum.eşime kür yaptırıyorum aynı zamanda bende yapıyorum bol meyva falan Allah herkezin yüzünü güldürsün çok zor bir durum

merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun varmış..yeni öğrendim.tedaviye başlamak için adet olmm gerekiyo ama adetim düzensiz olduğu için hala olmadım..birde nasıl bi tedavi uygulanıyo anlatırsanız sevinirim..benim adetlerim 2-3 ayda bir oluyo..adetin 2. günü illaki gel dedi doktorum önemliymiş.sizde öylemi yaptınız?

merhaba neşe,aslında topicin sahibi bile bayadır gelmemiş buralara,bi senle ben bulmuşuz galiba,ben sana yardımcı olayım diye yazıyorum,adetin ikinci günü,bazı dr larda üçüncü günü bi takım testler yaptırıyolar,tedaviyede öyle başlıyolar,yumurta takibi için o günden çağırdılar hepimizi.merak ettiğin başka şeylerdede yardımcı olmaya çalışırım,yaklaşık üç senedir bu tedavilerin içindeyim çünkü.
sanada hepimizede geçmiş olur inş.

slm kızlar ben 25 gunde bır adet oluyorum duzenlıdır adetım.hormon testlerım normal cıktı.ama benım aklıma takılan yumurtam 18. gunde catlıyor.bu normal mı.yanı adetten 14 gun once catlaması gerekırmıs yaaa benım oyle degıl gec catlıyor.sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…