merhaba neşe,aslında topicin sahibi bile bayadır gelmemiş buralara,bi senle ben bulmuşuz galiba,ben sana yardımcı olayım diye yazıyorum,adetin ikinci günü,bazı dr larda üçüncü günü bi takım testler yaptırıyolar,tedaviyede öyle başlıyolar,yumurta takibi için o günden çağırdılar hepimizi.merak ettiğin başka şeylerdede yardımcı olmaya çalışırım,yaklaşık üç senedir bu tedavilerin içindeyim çünkü.
sanada hepimizede geçmiş olur inş.
merhaba arkadaşlar.ben 8 ay önce doktora gittim .adet düzensizliğim vardı.adetlerim hep 15 gün falan geç olur.doktorum yumurtlama sorunum olduğunu söyledi.klomen verdi günde 3 adet içtim.fakat takipte yumurta klomene rağmen oluşmadığını söyledi.daha sonra emin omak için başka bir doktora daha çıktım.bu arada biz korunuyorduk.yani normal yolla gebelik denenmedi.iki doktorumda bana 3 ay klomen deneriz olmassa aşılama önerdi.benimde moralim çok bozuldu bıraktım korunmaya devam ettim.kendimi şimdi toparladım ve bebek istiyorum.sizce doktora gitsemmi.yoksa 1 yıl kadar normal yoldan mı denesem kararsızım.ya boşa zaman harcarsam diye korkuyorum.bi taraftan da doktorların söyledikleri kulaklarımda çınlıyor.ne yapsam bilemedim.şimdi ben hiç yumurtlamıyor muyum yani.nasıl anlıyacağım yumurtladığımı yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:
canım senin yumurtalarının büyüklüğü kaç mm idi?olsun en azından oluşmuş gelişir inşalah bu ay sıkma canını.bende klomen kullandım o ay 1 tane oluştu 16 mm idi çatlamadı doktor banada dozunu arttırıp tekrar vereceğini söyledi olmazsa rahim filmi çekcem dedi ama ben gitmedim bi daha:sinifsinif:yani gidemedim aslında.ama aklımda kaldı tüplerde bi sorun var mıydıki die yoktur inş.sen tedavine devam et bence canım film iyi olur en azından için rahatlarkızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???
canım senin yumurtalarının büyüklüğü kaç mm idi?olsun en azından oluşmuş gelişir inşalah bu ay sıkma canını.bende klomen kullandım o ay 1 tane oluştu 16 mm idi çatlamadı doktor banada dozunu arttırıp tekrar vereceğini söyledi olmazsa rahim filmi çekcem dedi ama ben gitmedim bi daha:sinifsinif:yani gidemedim aslında.ama aklımda kaldı tüplerde bi sorun var mıydıki die yoktur inş.sen tedavine devam et bence canım film iyi olur en azından için rahatlar
herkese merhaba ben 3 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz.bu yıl doktora gittim ve bende yumurtlama olmadığını söyledi.zaten adetlerimde düzensizdi.klomen ilacıylada yumurta gelişmedi.iğne tedavisine başlayacağız dedi.benim gibi bu sorunu yaşayıp iğne tedavisiyle hamile olan var mı? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?