- 8 Mart 2025
- 136
- 21
- 13
İnnovita satıcısına sordum canım 10 dk dedi 15 dk sonra böyle oldu benim ondan belki kurumadirNe kadar süre sonra çıktı canım gözüküyor biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnnovita satıcısına sordum canım 10 dk dedi 15 dk sonra böyle oldu benim ondan belki kurumadirNe kadar süre sonra çıktı canım gözüküyor biraz
Merhabayumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Yarın tekrar yap kuzum belli olur tekrar çıkarsa vardır ya da koyulaşma olmuştur zatenİnnovita satıcısına sordum canım 10 dk dedi 15 dk sonra böyle oldu benim ondan belki kurumadir
Benimde yerleşme kanamam geldi ne zaman test yapmalıyım bilemedimNe kadar süre sonra çıktı canım gözüküyor biraz
yerleşme kanaması gelmiş miydi sizde de ?Var gibi duruyor bencede kirmizi gibi kaç gün değerlendirdiniz
Hayır dün çok akıntım oldu ama kanama olmadıBenimde yerleşme kanamam geldi ne zaman test yapmalıyım bilemedim
yerleşme kanaması gelmiş miydi sizde de ?
Tamam öyle yapayim canımYarın tekrar yap kuzum belli olur tekrar çıkarsa vardır ya da koyulaşma olmuştur zaten
Bence bir kaç gün bekle kuzum aynı gün çıkmayabilir ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim hiç birinde yerleşme kanaması yaşamadım bilemiyorum o yüzden mesela bende bu yukurtlama döneminde kanama yaşadım ilk defaBenimde yerleşme kanamam geldi ne zaman test yapmalıyım bilemedim
yerleşme kanaması gelmiş miydi sizde de ?
duymadım hiç öyle yumurtlama dönemi kanaması olan acaba neyden kaynaklı sizin kanamanız regl gibi miydi ?Bence bir kaç gün bekle kuzum aynı gün çıkmayabilir ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim hiç birinde yerleşme kanaması yaşamadım bilemiyorum o yüzden mesela bende bu yukurtlama döneminde kanama yaşadım ilk defa
Yok hayır regl gibi değil lekelenme şeklinde oldu ve çok geç yumurtladim ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da tam adet gününde lekelenme olarak yumurtlama testim pozitif çıktıduymadım hiç öyle yumurtlama dönemi kanaması olan acaba neyden kaynaklı sizin kanamanız regl gibi miydi ?
Sizin regl gününüz ne zaman benim takvimde 17 si gözüküyorYok hayır regl gibi değil lekelenme şeklinde oldu ve çok geç yumurtladim ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da tam adet gününde lekelenme olarak yumurtlama testim pozitif çıktı
Benimde 17 MayısSizin regl gününüz ne zaman benim takvimde 17 si gözüküyor
Benimde 17 siSizin regl gününüz ne zaman benim takvimde 17 si gözüküyor
ben klomen kullandım 29 nisanda 16ve17mm yumurta görüldü doktor başka takip vermedi ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi geçti 2 mayıs olmuştur diye tahmin ediyorum sabah awox test yaptım negatif daha 9 gün geçti erken mi yaptım testi 12dpo yu beklicem belki 11 de de yaparım :)yumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Valla biraz belirtilerim var daha 6 gün var regle o yüzden test yapmak istemedim ama bu sabah dayanamayıp yaptım ve çok hafif silik gördüm hala şoktayım emin olamıyorumSen ne durumdasın canım var mı bir gelisme ya da bir belirti
Yaa gercekten mi hadi inşallah ya gözle gözüküyor muValla biraz belirtilerim var daha 6 gün var regle o yüzden test yapmak istemedim ama bu sabah dayanamayıp yaptım ve çok hafif silik gördüm hala şoktayım emin olamıyorum
Yani görüyorum eşime bugüne kadar kaç kere test göstermişimdir görmezdi o da gördüm dedi yaniYaa gercekten mi hadi inşallah ya gözle gözüküyor mu
3/4/5 di benim ama çok değerlendiremedim eşim şehir dışında çıktıyumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Yaa yarın tekrarla bakalım koyulasiyor muYani görüyorum eşime bugüne kadar kaç kere test göstermişimdir görmezdi o da gördüm dedi yani