• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama tarihi 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalom

Merhaba benim sat 19 Nisan 2-3 Mayıs ovulasyon. Benim ovulasyondan sonra 6 mayısta göğüs ağrıları sol kasık ağrıları başladı bugünde artarak devam ediyor normalde regl öncesi ağrısı olmaz bir iki gün önceden alt karın ve hafif göğüs ağrısı başlar bu ay çok erken başladı sizde de bu tarz belirtiler oldu mu aceba
Olabilir

Benim de 4 mayista sabah yaptigim yumurtlama testinde piki gordum sanirim o gun icinde de yumurtladim. Bat im 19 mayis gorunuyor. Yumurtlamadan 3 4 gun sonra kasik agrilarim basladi hala adetim gelecekmis gibi agrim var cok hafif de gogus hassasiyetim basladi 2 gundur. Normalde adet belirtilerim gunumden 5 gun once baslar. Bunlar 12 gun kala basladi. Ilk denemem cok meraktayimm sizlerin belirtilerini ve deneyimlerini okumak iyi geliyor yalniz hissetmemi engelliyor
Ben de tahminimce yani akıntıma bağlı olarak üçünde başladığını düşünüyorum 2 ve dört doğru değerlendirebildim bir de ikiyi değerlendirebildim şöyle söyliyim benim hiçbir belirtim yok şu an mutlaka adet belirttim bile olurdu ama kesinlikle hiçbir belirtim yok en kötü ihtimal göğüs hassasiyetim olurdu o da yok sadece çok nadir arada böyle sanki sol kasışık ağrıyor geçiyor gibi onun dışında hiçbir şeyim yok bat 19 Mayıs

Bende 3 yada 4 mayis yumurtlama ama bu sefer olup olmadigini cok anlamadim gecte olmus olabilir adetime 7 gun var dayanamayip kaset test yaptim cikmadi
Benimde adete 8 gün kaldı çok değerlendiremedim ama umarım çıkar ben 14 Mayıs gibi test yapmaya başlarmmm diyicemde gebe olduğumu düşünmüyorum umarım tutmustur belşrtim yok

Ben de tahminimce yani akıntıma bağlı olarak üçünde başladığını düşünüyorum 2 ve dört doğru değerlendirebildim bir de ikiyi değerlendirebildim şöyle söyliyim benim hiçbir belirtim yok şu an mutlaka adet belirttim bile olurdu ama kesinlikle hiçbir belirtim yok en kötü ihtimal göğüs hassasiyetim olurdu o da yok sadece çok nadir arada böyle sanki sol kasışık ağrıyor geçiyor gibi onun dışında hiçbir şeyim yok bat 19 Mayıs
Ayyy ayniymis bakalim ne bekliyor bizi😍 bende hicbir ay olmayan seyler oluyor ama insan psikolojik mi diyor ama herhalde hemen 1 kez denedim diye de kendi kendime kasiklarima kramp sokacak kadar guclu degilimdir diyorum 🤣

Yaptım yine az önce beklemeyen idrar ile yine çıktı sen göremedin yine gözükmez diye atmıyorum 😂ama 3 testte çıkarmazdı diye düşünüyorum bakalım bir kaç güne belli olur
Bence sen hamile çıkacaksın inşallah kimyadan çıkmaz benimde öyle çıkıyordu hep en son kimyasala dondu

Aslında ilk hamile kaldığımda da erken çıkmıştı testte sonuç valla bilemiyorum inşallah sağlıkla vardır hepimiz güzel haberler alalım
İnşallah gülüm ya benim de akıntım çoğaldı gebeliklerimfe hep olur bakalım bu sefer de oluyor mu 5 gün kaldı 🤭

Benim Bat a 10 gün var. Adetim bittikten 1 2 gün sonra yumurtlamam oldu sanırım akıntılarımdan anladım. Yani 29,30,1,2 bu civarlarda. Genel olarak değerlendirdik. 1 haftadır göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarıma ara ara kısa süreli kramp tarzı batma gibi ağrı giriyor. Önceki gün Miratech erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı . Bu ay çok umutluyum içimde inanılmaz bir his var gebeliğe dair. İnşallah tutmuştur . İsteyen herkes dualarımda♥️

Benim Bat a 10 gün var. Adetim bittikten 1 2 gün sonra yumurtlamam oldu sanırım akıntılarımdan anladım. Yani 29,30,1,2 bu civarlarda. Genel olarak değerlendirdik. 1 haftadır göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarıma ara ara kısa süreli kramp tarzı batma gibi ağrı giriyor. Önceki gün Miratech erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı . Bu ay çok umutluyum içimde inanılmaz bir his var gebeliğe dair. İnşallah tutmuştur . İsteyen herkes dualarımda♥️
Ben de akıntımdan dolayı değerlendirmeye çalıştım ama tam değerlendirme aralarında eşim şehir dışına gitti gitmeden 1 kere daha denedim umarım yutmuştur gram hissetmiyorum açıkçası diğer 2 ay acaba diyeteknhep ümitlendim hamilemiyim diye bu ay 8 kaldı hatta yarın 7 kalıyor ama umudum yok test bile yapmadım belki Salı falan yaparm belşrtim de yok

Ben de akıntımdan dolayı değerlendirmeye çalıştım ama tam değerlendirme aralarında eşim şehir dışına gitti gitmeden 1 kere daha denedim umarım yutmuştur gram hissetmiyorum açıkçası diğer 2 ay acaba diyeteknhep ümitlendim hamilemiyim diye bu ay 8 kaldı hatta yarın 7 kalıyor ama umudum yok test bile yapmadım belki Salı falan yaparm belşrtim de yok
Öyle deme her gebelik bir olmuyor . Belirti olmadan sürpriz gebelik çıkanda var. Allah büyüktür inşallah tutmuştur seninde

345 Mayıs yumurtlama 6 Mayıs çatlama. 18 19 Nisan adet tarihi diye tahmin ediyorum umarım hepimiz güzel haber alırız

Selam kızlar ben elendim ovulasyondan sonra 9. Günüm predictör early erken test yaptım bu sabah ilk dakikada 2. Silik çizgi çıktı 2dk dan sonra da negatif e döndü. Artık regl günümü bekleyeceğim umarım bebişleriniz sizlerledir 🫶🏻

Erken test yaptim var gibi geldi resimde belli olmuyor görünüyor mu 6 gun kaldi

Eklentiler

• 1000152365.webp
    1000152365.webp
    23 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000152364.webp
    1000152364.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000152363.webp
    1000152363.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000152360.webp