Yumurtlama testi yapanlar

evet senin baya net bu arada hamile misin test yapsan sonuç çıkar
Aaayyy inşallah hamile olurum ayın 28 i bat günü onu bekliyorum zar zor sabretmeye çalışıyorum ilk defa gerçek yumurtlamayı bulup değerlendirdik. Daha önceleri uygulama yanıltmış beni

Önceden nasıl çıkıyordu ki ben dayanamazdım yaa bugün bi test mi yapsan acaba
Geceden kendimi inandırdım bugün yapmicam diye pazartesi günü yapcam adetten bir gün önce kendimi tutmak istiyorum varsa çıkar artık bencee ama sabretmeye çalışıyorum

Ben sürekli yumurtluyor muyum ya deli olcam anlayamadım ben

Eklentiler

• image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 42
Kaç ay denedin bende pco yok daha yeni doktora gittim
Canim benim hep adet duzensizliyigim vardı doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim .oyrendiyimde 17 yawimdaydim doktoru şimdilik hiç bir wey yapamayacağını evlendikten sonra yanına gelmeyimi tavsiye etdi .iwde 20yawinda severek evlendim evlendiyim ay adet oldum sonradan 2 ay olmadım diye doktora gitdim 3 aylık ilaç tedavisiyle bu ay hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum hamile olduğumu 1hafta öncesinde test yapmiwdim ve nekatif gormuwdum adetten 1 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim bu gün doktar randevum var inşallah bebiwi görürüm sana tavsiye canım kafana takma ben kafama takmadigim ay hamile kaldım Allah inşallah sana da nasib eder

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) ben daha yeni evlendim ilk kez deniyoruz bakalım kısmet :)

Değerlendirdik ama çatladı mı anlamadım
Cnm bu testler bozuk
veya
senin lh yuksek
sen bir kan testi yaptir lh ve fsh
Birdahaki ayda baska ovulasyon kullanın derim.
Bu cubuk testler ise gecen biri atmisti yine c cizgisi bile hep silik cikiyordu sanirim cok guvenilir degiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…