Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama ve ilişki hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Arkadaşlar iyi geceler ovülasyon testinde pik gördükten sonra sizce ilişki nasıl olmalı artık ben buu işin matematiğine başlıcam 1.5 yıldır uğraşıyoruz eşim ve bende de sorun yok. Her şey Allahın ol demesi ama varsa tavsiye alırım. Sormak istediğim soru şu pik yaptığı gün ile çatladığı gece mi ilişki yoksa yumurtlama günü mü yani yumurtlamadan sonra mı 24 saat yaşıyor yumurta çatlama dan sonra mı bilgisi olan tecrübesi olan varsa yazabilir mi

Arkadaşlar iyi geceler ovülasyon testinde pik gördükten sonra sizce ilişki nasıl olmalı artık ben buu işin matematiğine başlıcam 1.5 yıldır uğraşıyoruz eşim ve bende de sorun yok. Her şey Allahın ol demesi ama varsa tavsiye alırım. Sormak istediğim soru şu pik yaptığı gün ile çatladığı gece mi ilişki yoksa yumurtlama günü mü yani yumurtlamadan sonra mı 24 saat yaşıyor yumurta çatlama dan sonra mı bilgisi olan tecrübesi olan varsa yazabilir mi
Canım ben tam 9 aydır uğraşıyorduk.yumurtlama testi denedik.hesapladik hergun yaptık falan ama sonunda oldu.bence adet biter bitmez adete 3 gün kalana kadar gün aşırı ilişki olmalı öyle benec

Yumurtlamayı gördüğüm gün toplamda 3 gün üst üste bir araya gelip daha sonra gün aşırı yapıyorduk. Piki gördüğün zaman 36 saat sonra çatlama oluyor diye biliyorum.

Back
X