Yumurtlama zamanı ilişkiye girsem hamile kalır mıyım?

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.749
256
53
22
Arkadaşlar yapacağımdan değil öylesine sormak istedim bilgilenmek icin yumurtlama zamanıma diyelim 2 gün var ilişkiye korunarak girsek yine de hamile olur muyuz?

Hem yapacagimdan değil demişsin hem yapma düşüncem var demişsin...

Kadında haklı dalga mı geçiyorsunuz demiş, hem korunarak ilişkide hamile kalır mıyım demissin. Kırk yılda bir denk geliyor yırtılıp hamilelik oluyor,

haşin yaparsanız yırtılır.

Arkadaşlar yapacağımdan değil öylesine sormak istedim bilgilenmek icin yumurtlama zamanıma diyelim 2 gün var ilişkiye korunarak girsek yine de hamile olur muyuz?
Dalga geçme derken?Yapma düşüncem var çünkü niye dalga geçeyim.

Hala abinin arkadaşı ile sevişmek mi istiyorsun yoksa o işi HALLETİNİZ Mİ umarım o çocuk seni bu yaptıklarımızı abine söylerimle tehdit edip çok daha fazlasını yapmaz biraz akıllı olmanı tavsiye ediyorum

Hayır kimse yok hayatımda

Utandım çünkü yargılanırım diye

Keşke olsa öyle biri yok ki doğru diyorsunuz ama istiyorum bir şeyler yaşamak artık güvendiğim birisi ile

Neyle koruduğuna bağlı. Daha az evvel 17 yaşındaki yeğenimin sınıftaki bır kiz arkadaşının iki aydır regli geciktiği icin hamilelik korkusunu bunlara anlatışını konuşuyordukyumurtlama donemi zaten tam günü belli değil benim mesela 5 gün önce başlamış gösteriyor ama bence bugün kasıklarım ağrıyor çünkü

Yumurtlamayı nasıl anlayacağım ki?

Yumurtlamayı nasıl anlayacağım ki?
Once takvimi takip et. Benim mesela eskiden ara ara kasik ağrım olurdu böyle anlık bir gün süren falan. Kesin üşüttüm derdim bilmiyorum ki yumurtlama falan. Sonra öğrendim ve ne zaman o ağrı olsa takvime baktım hiç şaşmadı yumurtlama dönemi. Bir de tuvalete gidince çok şeffaf yoğun bir sıvı geliyor. Öncesinde bazı insanlarda bağırsak hareketlerinde değişme, memelerde hassasiyet, duygu durum değişiklikleri. Özellikle aşırı artan libido.
Bir de şunu fark ettim ki araştırinca doğruymuş. Yumurtlama dönemindeki kadını erkekler de bir şekilde hissedip özellikle o dönemlerde çekici buluyorlarmis. O yayılan enerji feromon mu artik neyse. O günlerde zaten kendini daha güzel buluyorsun vs. Takvimi talip et o günlerde kendindeki değişiklikleri gözlemle. Reglin ilk gününden itibaren 12-14. Gün sonrası 1 hafta riskli

Şu an libidom tavan kendimi çok güzel buluyorum akıntım var işer gibi dönemindeyim bu dönem girsem kesin hamileyim

Şu an libidom tavan kendimi çok güzel buluyorum akıntım var işer gibi dönemindeyim bu dönem girsem kesin hamileyim
Hahahshsh yani spermleri sağlıklı bir beyle girersen cok büyük ihtimal hamilesin evet aman diyeyim. Burada bi uye vardı hep anlatırım. Kadın spiral kondom ve doğum kontrol hapına rağmen hamile kaldım demişti. Biri de yumurtlama dönemi ertesi gün hapı işe yaramıyor demişti baya anlamıştı sebebini. Yumurtlama dönemi riskli dönem yani dikkatli olmalısın

Ay yok yok allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…