selam kizlar . derdim esim ve cocuk istememiz . ben 5 yillik evliyim 4 dusuk yaptim rahmimin darligindan dusuyormus ve ameliyat oldum hersey normale dondu bu arada yumurtalarim da tembellik var klomen tedavisi goruyorum. Doktor histeroskopiden sonra 3 ay icinde hamile kalabilirsin yoksa
tup bebek yapicaz dedi tamam dedik ve ben klomeni ictim doktora gittim. İki tane yumurtam buyumus biri 18.mm biride 17.mm di .catlatma ignesi hemen vurul dedi esimi aradim bende para yok acele etme diger ay vurulursun dedi bende vardir bunda bi hayir dedim tartismamak icin tamam sen bilirsin dedim. Yumurtamin catladigini az cok bilebiliyorum. Yatmamiz gereken gunlerde esim bana yanasmiyor biz bi turlu yumurtlama gunlerini denk getiremedik diceksiniz ki 4 cocuk nasil oldu onceden boyle degildi simdi daha kotu hic yanasmiyor cani ne zaman isterse o zaman ben ne yapayim simdi. Cocugumun olmasini cok istiyorum hayirlisiyla sagliklisiyla belki iliskiye girsek duzenli normal ylla hamile kalacagim ama yok yanasmiyor bana akil verin