iyi cnm ne olsunheralde mantar var bende dr gidecektim perşembeye kadar randevu vermediler bende buradaki devlet has k. doğum merkezine gidicem bakalım işte.
sen nasılsın cnm ya mantar varsa eğer çocukta olmaz dimi iki gün kasıklarım ağrıdı
canım nasılsın bugün
dün dr gittim artık o adama gidicem karar verdim çünkü ilk kez hamilelik için adım atan dr oldu.diğerleri hiçbişey yapmıyodu bu bana dediki adetin 3. günü gel yumurtlama ilacı vericem dedi
şimdi belki sen bilirsin yumurtlama ilacını alınca yumurta sağlanıyo veya sağlanmıyo sonra ne oluyo bi anlatırmısın canım ya
o iğne nerden vurulur ve çok acıtırmı ay yaaaaaaaaa
adetin 3. günü verecek cnm sen kullandınmı böyle şeyler sendede pco vardı dini
yok canım benim çok şükür yumurtlamada bir problem yok 4 5 aydır deniyoruz hayırlısıyla olur inşallah diyorum sende en yakın zamanda hamile kalırsın inş bakarsın ikiz bile olur nedersin
cnm ben 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum ilkinde bi sabah uyandığımda sağ kasımda ağrı vardı sanki orda ağırlık varmış gibi birazda gaz sancısını andırıyordu birde aynen yumurtla akı gibi akıntının olduğunu farkettim ve ovulasyon testini hemen yaptım bu durumdan önceki testim negatifti fakat o sabah kopkoyu 2 çizgi çıktı...fakat şans işte ben hamile kalamadım o ay(( bu ayda test elimde vardı yumurtlama tarihime yakın yaptım negatifti..bi gün aynı ağrı oldu o gün içinde yaptım yine pozitiftiii....bu ay testlerim bitti ama almam ben artık anlarım diye düşünüyorum..birde şöyle deyim netteki yumurtlama tarihi hesaplama dan hani yazıyor yaa yumurtlama tarihi şudur diye işte o tarihten 1 gün önce oldu bu ağrı ve pozitif durum... hemde 2 ay aynı şey oldu !!!ama bu herkeste aynımı bilmiyorum.
ya yok ikiz olmaz inş hem kiloluyum hemde bakamam ben ikitane bir arada bi atane olsun öbürü de sonra inş.
önce sen kal hamile ama ben daha beklemedeyim gibi gözüküyo
bu kilo durumu bendede mevcut aslında zayıflamam gerek ama hamile kalmak bana daha sıcak gelyor
bende valla hiç diyet yapmıyorum cnm
ben 164 boy 85 kilo..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?