Yumurtlama

yumurtam çatlamış.:dance: çok sevindim çünkü kürtaj sonrası ilk reglin ardından normale dönüyor olmak güzel.

ama ilginçtir hiç mukus falan görmedim.:uhm:

çok sevindim camım inş bugünlerde çalışma yapmışsındır inş yakın zamanda gebelik gaberinide alırız

canım benim bugünler yumurtlama günüm ve yoğun bir şrk,ilde akıntım var demek herkeste olmuyor yada sende az olmuştur farkına varmamışsındır

ayın 30 u gibi hasta olmam gerekiyodu bu gün tam anlamıyla hasta oldum ne den acaba

çok sevindim camım inş bugünlerde çalışma yapmışsındır inş yakın zamanda gebelik gaberinide alırız

rutin olarak gün aşırı çalıştık canım. pek ümidim yok ama en azından önemli günleri boş geçirmedik. benim fsh hormonuda yüksek. bu yüzden her ay mucize bekliyorum.yerimseniben

rutin olarak gün aşırı çalıştık canım. pek ümidim yok ama en azından önemli günleri boş geçirmedik. benim fsh hormonuda yüksek. bu yüzden her ay mucize bekliyorum.yerimseniben
KIZLAR YENİ YILDA İNŞALLAH SAĞLIKLI HAMİLELİKLER GEÇİRİRİZ HEPİMİZ İÇİN ALLAH HAYIRLISINI VERSİN:)))

KIZLAR YENİ YILDA İNŞALLAH SAĞLIKLI HAMİLELİKLER GEÇİRİRİZ HEPİMİZ İÇİN ALLAH HAYIRLISINI VERSİN:)))

amin cnm inş hamiş kalırız 2010 olmadan hehe düşünsenize herkez hamile sokakta ne güzel olur inş tabi allah gönlümüze göre versin bol bol dua edelim

imkansız diye hiçbirşey yoktur mutlaka seninde anne olacağın günler gelecektir rabbim hakkında hayırlı bir evlat verir inş canım

slm kızlar internette sorun vardı giremedim nasılsınız arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl hepimize sğlık mutluluk huzur ve hayırlı avlatlar nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…