Yumurtlama

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
31
Hanımlar mrb. Geçenlerde hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz diye bi konu açmıştım hatırlayanlar vardır. Ben pkoluyum ve Suan yumurtlama dönemindeyim daha doğrusu akıntımdan ve vücut Isımdan yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum. Bu aralarda yapabileceğim birşey varmı çocuk icin? Yumurtlama dönemlerinde takviye vitamin incir suyu gibi varsa söyler misiniz. Duydugum seyler var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Arkadaşım öncelikle yumurtlama kontrolü yaptırman lazım, gidiyorsun doktora ; doktor diyor ki yumurtan bilmem kaç mm olmuş, ilişkiye girin Bi kaç gün diyo, eğer hamile kalamazsan yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi veriyo fln .

Ama durumum yok dersen , ovülasyon testleri var , gebelik testi gibi, al eczaneden, yumurtlama günü ise iliskiye girin. Folik asit kullanılıyor ek olarak Bi de onu biliyorum.

Ben de pkoluyum ve o hamile kalmak icin ugrastigim donemde sogan kuru yapmistim ve cok faydasini gordum. Adetlerimi duzene sokmustu ve epey bir sure de oyle gitti.
Ama pkoluysan dr a gitmeni oneririm cunku bizim icin bu surecler biraz sikintili, yani yumurtlama oluyor ancak buyuyup catlama olmuyor genelde, o konuda belki biraz destege ihtiyac duyulabilir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…