- 13 Temmuz 2024
- 118
- 11
- 18
- 24
6 gün tahminimceKaç gün var adetine
Valla ben de şaşırdım. Kanımı alan hemşireye sordum, o böyle dedi. Pazartesi öğlen sonucunuz çıkar, öğleden sonra da doktorunuza gelebilirsiniz dedi. Bence de çok uzun ya. Sonra içimden dedim herhalde daha uzun söylüyor ki çıkmazsa gecikirse sorup durmayalım :/Olurmu öyle şey ya kan verdikten 3 saat sonra çıkar
Sen arada bak geneValla ben de şaşırdım. Kanımı alan hemşireye sordum, o böyle dedi. Pazartesi öğlen sonucunuz çıkar, öğleden sonra da doktorunuza gelebilirsiniz dedi. Bence de çok uzun ya. Sonra içimden dedim herhalde daha uzun söylüyor ki çıkmazsa gecikirse sorup durmayalım :/
Daha önce yalancı pozitif gördüm diğer markalarda ama buna iyi diyorlar o zaman yarın tekrar mı yapayım yoksa 2 gün daha bekliyip mi yapayımBenimki de böyle çok silikten başladı, ilk idrarla 2 gün daha yapmaya devam edin; belirginleşiyorsa kan verin derim
Aile hekiminde mi verdiniz kanıKuzum verdim ama pazartesi öğlen çıkar sonuç dediler, bilmiyorum doğru muarada girip kontrol edeceğim artık enabızdan
Vida başka marka test alıp yap canım ben bugüne kadar o kadar çok test yaptım ki yaptığın testin yalancı pozitif çıkartma ihtimali çok yüksek ben öyle kaç defa hayal kırıklığı yaşadım6 gün tahminimce
Evet bu teste herkes çok güveniyorDaha önce yalancı pozitif gördüm diğer markalarda ama buna iyi diyorlar o zaman yarın tekrar mı yapayım yoksa 2 gün daha bekliyip mi yapayım
Yarın sabah ilk idrarla yap bence belirtilerin varmı bu aradaDaha önce yalancı pozitif gördüm diğer markalarda ama buna iyi diyorlar o zaman yarın tekrar mı yapayım yoksa 2 gün daha bekliyip mi yapayım
Evet sabah gittim 9da verdim bakalım hayırlısıAile hekiminde mi verdiniz kanı
Sadece kasık ağrısı çok hafif iğne batma şeklinde bide halsizlik hani grip olursun da böyle halsizleşir vücudun kemiklerin ağrır aynı öyleyimYarın sabah ilk idrarla yap bence belirtilerin varmı bu arada
Ay öyle yapıyüm bari inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sonucun çıkınca haber ver bizeeeEvet bu teste herkes çok güveniyor
Bence yarın aynı testle ve awox laboquick gibi başka testiniz varsa aynı anda onlardan biriyle tekrar deneyin. Hala çizgi varsa, bir sonraki gün bir predictor daha yapın. Ben öyle yaptım
Bendr öyle bebetime comfort days predictorün turuncu olanı hepsi yalancı pozitif verdi geçen aylarda şok oldum ve hepsi çok belli çizgilerdiVida başka marka test alıp yap canım ben bugüne kadar o kadar çok test yaptım ki yaptığın testin yalancı pozitif çıkartma ihtimali çok yüksek ben öyle kaç defa hayal kırıklığı yaşadım
Bizlerde aynı durumdayız göğüs hassasiyetin çokmu şiddetli normalmi yoksaBenim her reglden 5..6 gün önce meme hassasiyeti başlardı. Bu sefer yumurtlamadan sonra başladı. Bende bu ay erken gelecek herhalde dedim. Belimde ağrıyor. Ve reglden iki gün önce leke gelirdi bu sefer gelmedi . Bugun bat günüm .Bende erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Hemen kan verdim sonucunu bekliyorum.
Çok şiddetli.dokunamıyor, üstüne uzanamıyorum. Sporda tempolu yürüyemiyorum.Bizlerde aynı durumdayız göğüs hassasiyetin çokmu şiddetli normalmi yoksa
Yaa benimki normal ya hatta belli saatlerde geçiyor sonra tekrar başlıyorÇok şiddetli.dokunamıyor, üstüne uzanamıyorum. Sporda tempolu yürüyemiyorum.
Olabilir . Göğüs her zaman belirti olmaz. Hatta ben daha çok kendimde regl başlangıcı olarak görüyorum.her ay ağrır çünkü.Yaa benimki normal ya hatta belli saatlerde geçiyor sonra tekrar başlıyor
Sanamam regl olacağını regla yakın ağrırsa ve rgl başlamadan biterse regl ağrısı diye biliyorum şuan bizlerdeki yumurtlamadan belli ağrıyorOlabilir . Göğüs her zaman belirti olmaz. Hatta ben daha çok kendimde regl başlangıcı olarak görüyorum.her ay ağrır çünkü.
Evet aslında haklısınSanamam regl olacağını regla yakın ağrırsa ve rgl başlamadan biterse regl ağrısı diye biliyorum şuan bizlerdeki yumurtlamadan belli ağrıyor
Benim dünkü test kuruyunca böyle oldu sanırım kuruma çızgisiEvet aslında haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?