Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

Olurmu öyle şey ya kan verdikten 3 saat sonra çıkar
Valla ben de şaşırdım. Kanımı alan hemşireye sordum, o böyle dedi. Pazartesi öğlen sonucunuz çıkar, öğleden sonra da doktorunuza gelebilirsiniz dedi. Bence de çok uzun ya. Sonra içimden dedim herhalde daha uzun söylüyor ki çıkmazsa gecikirse sorup durmayalım :/

Sen arada bak gene

Benimki de böyle çok silikten başladı, ilk idrarla 2 gün daha yapmaya devam edin; belirginleşiyorsa kan verin derim
Daha önce yalancı pozitif gördüm diğer markalarda ama buna iyi diyorlar o zaman yarın tekrar mı yapayım yoksa 2 gün daha bekliyip mi yapayım

Daha önce yalancı pozitif gördüm diğer markalarda ama buna iyi diyorlar o zaman yarın tekrar mı yapayım yoksa 2 gün daha bekliyip mi yapayım
Evet bu teste herkes çok güveniyor
Bence yarın aynı testle ve awox laboquick gibi başka testiniz varsa aynı anda onlardan biriyle tekrar deneyin. Hala çizgi varsa, bir sonraki gün bir predictor daha yapın. Ben öyle yaptım

Ay öyle yapıyüm bari inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sonucun çıkınca haber ver bizeee

Bendr öyle bebetime comfort days predictorün turuncu olanı hepsi yalancı pozitif verdi geçen aylarda şok oldum ve hepsi çok belli çizgilerdi

Benim her reglden 5..6 gün önce meme hassasiyeti başlardı. Bu sefer yumurtlamadan sonra başladı. Bende bu ay erken gelecek herhalde dedim. Belimde ağrıyor. Ve reglden iki gün önce leke gelirdi bu sefer gelmedi . Bugun bat günüm .Bende erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Hemen kan verdim sonucunu bekliyorum.

Bizlerde aynı durumdayız göğüs hassasiyetin çokmu şiddetli normalmi yoksa

Olabilir . Göğüs her zaman belirti olmaz. Hatta ben daha çok kendimde regl başlangıcı olarak görüyorum.her ay ağrır çünkü.
Sanamam regl olacağını regla yakın ağrırsa ve rgl başlamadan biterse regl ağrısı diye biliyorum şuan bizlerdeki yumurtlamadan belli ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…