yumurtlamadan bir hafta sonra adet olur mu

birsen ertrk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
27
7
6
28
sat 21 haziran. 16 temmuz yumurtlama. 22 temmuz hafif sadece peçeteye silince kanamam oldu bugun biraz daha arttı ama pede gelmiyor. yerleşme kanamasından şüphelendim dün test yaptım ama negatif. ovulasyonda koyu değil. adet mi bu anlamadım? başına gelen var mı

sat 21 haziran. 16 temmuz yumurtlama. 22 temmuz hafif sadece peçeteye silince kanamam oldu bugun biraz daha arttı ama pede gelmiyor. yerleşme kanamasından şüphelendim dün test yaptım ama negatif. ovulasyonda koyu değil. adet mi bu anlamadım? başına gelen var mı
Canım gebelik olunca genelde adete 2 3 gün kala testlerde çıkıyor bir kaç gün bekleyip kanamanın artışını ve yoğunluğunu gözlemle sonrasında tekrar bi test yap muhtemelen adetinin başındasındır

adet oldum canım ama öncekiler gibi değildi daha az oldum geç açıldık doğrusu. ben 9 temmuzdada yumurtlama akıntısı ve kasık ağrısı yaşamıştım ama ovulasyonda pik görmemiştim demekki yumurtlamışım o gün ve 16 temmuzda pik gördüm tekrar yumurtlamış oldum ama ilk yumurtlamaya görede adet oldum

Back
X