Yumurtlamadan iki gün önce hamile kalmak mümkün mü??

YefeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
93
63
38
45
Yumurtlama tarihim 17 Nisan adetten 6 gün sonra yumurtlama gününden iki gün önce 15 nisanda hamile kalmam mümkün mü?

Kesinlikle o gün mu yumurtladiniz ? Ovulasyon yaptınız mi yani . yoksa tahmini yumurtlama günü mu ?

Kesinlikle o gün mu yumurtladiniz ? Ovulasyon yaptınız mi yani . yoksa tahmini yumurtlama günü mu

Ovulasyon hesaplayıcıdan bahsediyorsanız.Adetin ilk gününe 14 gün ekliyorum.Yumurtlama günü oluyor diye biliyorum.Buna göre evet yumurtlama günüm 17 nisan ???

Hayır hesaplayicidan bahsetmiyorum. O tahmini bir gün veriyor. Çubuk şeklinde satılan ovulasyon testlerinden bahsediyorum. Eğer hesaplayicidansa onların verdiği tarih yumurtlama tarihi olmayabilir. Yani adetten sonraki herhangi bir gün yumurtlama olabilir ve hamile kalmış olabilirsiniz.

yumurtlama günleri tahmini olarak her zaman doğru sonuç vermeyebilir.
ayrıca çok kısa bir süreden bahsediyorsunuz.
2 gün öncede yumurtlama olabilir.
adetiniz çok düzenliyse olmayadabilir.

İki tane oğlum(11-10) var.Hiç böyle durumları hesaplamadım.Sanki ilk kez hamile kalacak gibi heyecanlandım.Ovulasyon testi yapmadım.Ama regl düzenlidir.Ona göre kendimizce düzenliyoruz.Bu sefer regl den sonraki 3. 4. ve 6. gün olmuştu.Peki şuan hangi test bana bir sonuç verir.

Onu biliyorum Canımda adetten önce diyorum.Ben hic bu kadar heyecan panik olmadım ya pzt salıya dayanamıyorum ki

Merhaba Kızlar. Bende bişey sormak istiyorum. Ben sat 2 nisandı ben 10 nisanda regl oldum. Ve bir hafta sonra bi anda kanama oldu. Kesik ve koyu renkliydi. Ara ara hala devam ediyor. Leke şeklnde dün doktora gttm kan verdm bugün sonucu aldım. sonucum 120 çıkmış. Tebrikler gebesiniz dedi. Ben sevinemedim bile. Değer çok düşük çünkü. Regl oldum normal herzamanki gibi. Ve ara ara devam eden kanamalar. Geç döllenme olabilir mi diye sordum. Olabilir dedi. Yada düşük yapıyorsunuzdur dedi. Bir kzıım var onda da geç döllenme olmuştu. Ama bunun gibi hafif kanamalarım yoktu. adet gecikmesinden 20 gün sonra çok düşük değerle öğrenmiştim. Cuma testi tekrarlayacağız. Başına böyle bir durum gelen var mı? :KK42:

Merhaba Kızlar. Bende bişey sormak istiyorum. Ben sat 2 nisandı ben 10 nisanda regl oldum. Ve bir hafta sonra bi anda kanama oldu. Kesik ve koyu renkliydi. Ara ara hala devam ediyor. Leke şeklnde dün doktora gttm kan verdm bugün sonucu aldım. sonucum 120 çıkmış. Tebrikler gebesiniz dedi. Ben sevinemedim bile. Değer çok düşük çünkü. Regl oldum normal herzamanki gibi. Ve ara ara devam eden kanamalar. Geç döllenme olabilir mi diye sordum. Olabilir dedi. Yada düşük yapıyorsunuzdur dedi. Bir kzıım var onda da geç döllenme olmuştu. Ama bunun gibi hafif kanamalarım yoktu. adet gecikmesinden 20 gün sonra çok düşük değerle öğrenmiştim. Cuma testi tekrarlayacağız. Başına böyle bir durum gelen var mı? :KK42:
Evet canım aynı durumu iki yıl önce yaşadım.Adet oldum bitti.Ama ertesi gün kanamam oldu.Ve bu kanama tam 1.5 aydan fazla sürdü. Bu arada iki üç doktora gittim.Ama her ne hikmetse hiçbiri kan testi yaptırmadı.En son gittiğim doktor yaptırdı.Beta HCG 24.7 çıktı.Hamile de olabilisin yada sağlıksız bir gebelikte olabilir dedi.İki gün sonra kan testini tekrarladım.Değer düştü.O zaman anlaşıldı ki bu bir kimyasal gebelikmiş.Muhtemelen sizdede durum aynı.Ama doktor çok önemli.O aradaki doktorlardan biri fitil dahi verdi.Ben yalan yanlış kullandım.Aklımda hep bir soru işareti kaldı.Kanamalı Normal bir gebeliktide bu doktorlar yüzünden mi kaybettim bebeği diye??

Back
X